Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 http://www.playvision.com.tr/images/HdMedia.JPG şu alet ile analog megaworks550'yi dijitale çevirmeyi planlıyorum. kullanan bilen varmıdır? performans kaybı çok olurmu? veya alternatif çözüm önerisi olan varsa o da iyi olur.
ilye Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 kardesim bu planı gercekleştirdın mı başarılı oldumu Aluriel said: http://www.playvision.com.tr/images/HdMedia.JPG şu alet ile analog megaworks550'yi dijitale çevirmeyi planlıyorum. kullanan bilen varmıdır? performans kaybı çok olurmu? veya alternatif çözüm önerisi olan varsa o da iyi olur.
Esh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 bilgisayarındaki ses kartı kötüyse bi mantığı olur, değilse olmaz. yani bu bir DAC işte, optik çıkıp buna giriyosun veriyi, içindeki işlemciyle senin gönderdiğin formatı analoga döndürüp hoparlöre yolluyor. yani teorik olarak en dandik onboard ses kartları da aynı şeyi yapabiliyor.
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 1 sene içinde o köprünün altında çok sular aktı dostum. Teknolojisi geride kaldı bir kere.
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 bilgisayarda zaten sıkıntı yoktu. ses sistemini bağlamak istediğim yerde analog giriş olmadığı için gerekmişti bu geçen sene bu zamanlar işte.
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 alet bende var, optik çıkışı olmayan ses kartım ile 5.1 sistemde kullanıyordum. ve oldukça iyi, ben gayet memnundum. Filim dizi oyun işe yarıyor. Yeni ses kartı ve Logitech Z 5500 alınca gerek kalmadı. Eski 5.1 sistemi bir ara televizyona takmıştım, onda da kullanmıştım decoderi, oldukça işe yarıyordu hemde. Şimdi gerçi duruyor bir kenarda.Tozlanıyor. He konunun sadece son atılan mesaj tarihine bakarsan olacağı bu. neyse ilgilenen olursa satarım.
ilye Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 ben bu urunu alayım dıyorm fakat nekdar yararlı oldugundan da emın degılm acıkcası optık cıkıs saglayabılıyorm ama ses sıstemı analog oldugu ıcın sorun yaratıyor, yurtdısından getırmeye kalktıgımdada baska marka adı altında aynı ürün satılıyor aynı kasa tuslara gırıslere yazılara kadar sadece uzerındekı marka farklı. ilk bakıldııgnda baştansavma yapılmıs gıbı bır goruntusu war, buna rakıp olabılecek urunler varmı pekı bılgınız varmı
Öne çıkan mesajlar