Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 şimdi bir sürü rip ledigim yeni cdyi i tunes library e surukle bırak yaptım. bi de baktım ki "auto add to i-tunes" seceneği tikli değilmiş ve link olarak atmış. sonra bu dosyaları tekrar attım kazma gibi, sonra da farklı yere taşıdım., sonuc bu: şimdi bir sürü albumde bu sorun var, bunları tek tek elle seçip silmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Mediamonkey çözer sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 File-Display Duplication DELETEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 aynı aptal sorun bende de var,işin kötüsü mediamonkey ipodumu desteklemiyor.eğer dosyaların sayısı azsa ''aynı olanları göster'' deyip ''eklenme tarihi'' filtresi koyuyorum elle siliyorum.ama çoksa tüm arşivi silip tekrar ekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Wolas said: File-Display Duplication DELETEEEE ama göster dediğimde garanti olsun diye dosyayı oynat diyorum, oynatıyor. shortcut silecez diye orjinali de silme ihtimali olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 garanti ediyorum sorun yok 1 tane silin deneyin çok zor değil oluyormu olmuyormu görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 eğer let itunes organize my music folders seçeneği aktifse direkt pcden siler şarkıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 yok duplicate olan ile asıl dosyanın alakası yok shortcut gibi bişi o 2. yarattığı gene deneyin ahh ulan 25 yıldıır arayıp bulduğum sarkı gitti demeyin sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 bazı sarkılar duplicate mi diye bakıyorum, e göstermiyor albumden açınca. ama show dediğim zaman sarkıların yarısı duplicate diyor. show in folder diyorum, e yok duplicate. kafasına göre mi çıkarıyo nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar