Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tablet - kalem sorusu (androidli)

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

epeydir bakınıyorum ve hem fiyatlar hem de teknik özelliklerin birbirine yakın olması sebebiyle bi 7" tablete gireyim diyorum ama bir kaç sorum olacak

tableti kullanış amacım daha çok el yazısıyla alacağım notları sayısal metin biçiminde saklayabilmek, el yazımdan en adisinden metin belgesine bile aktarabilsem yeter

oyun için öyle aman aman vaktim yok keza toplu taşımada bir de kuyrukta oyun oynadığımdan o da sudoku olduğundan "mini-game" kafasında oyunlar tahminimce fazla kaynak tüketmeyecek o yüzden illa çok ghz bir alet olmasına gerek yok. şehirler arası yola çıkmadığım sürece zaten dizi/film izlemiyorum

esas sorularım;

şöyle ki onyo padler var mesela bunlar genelde fiyatı uygun ama 2.3 gingerbread var, uygulamalar açısından honeycomb ile gingerbread arasında ne kadar fark var? aldıktan bir kaç ay sonra güncel uygulamaları bulamazsam biraz bozulurum elbet eheh

ikincisi bu aletlerde yazı yazarken gecikme hızı hakkında nereden bilgi alabilirim? daha önce karşılaştırılmasını yapmış olan bir site vs var mıdır yoksa nasıl olsa niyetli olduğumdan kalem alayım o kalemle gideyim hepsini tek tek deneyeyim mi?

teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

HTC Flyer kullanıyorum. Kendisi 7 inch kalemi de yanında geliyor. Über bi not uygulaması var derse giderken yanımda götürüyorum, not almam gerektiği zaman açıyorum yazıyorum gayet pratik. Aldığımda 2.3 gingerbread vardıgeçen ay kendiliğinden honeycomb da geldi iyi oldu. Kısaca çok başarılı alet :) (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle net 3 sorum var;

- gingerbreadli tablete honeycomb yükleyebiliyor muyuz?

- diyelim gittim gingerbreadli bir tablet aldım, uygulamalar açısından sıkıntı yaşarmıyım yani çıkan her android uygulaması her android işletim sisteminde çalışır mı?

- el yazısını direk dijital karaktere çeviren uygulama var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

şöyle net 3 sorum var;

- gingerbreadli tablete honeycomb yükleyebiliyor muyuz?

- diyelim gittim gingerbreadli bir tablet aldım, uygulamalar açısından sıkıntı yaşarmıyım yani çıkan her android uygulaması her android işletim sisteminde çalışır mı?

- el yazısını direk dijital karaktere çeviren uygulama var mı?

Yeni çıkan modellerden ise evet yukleyebiliyoruz
evet uygulamalar guncel işletim sistemine uygun olarak çıkıyor.
Bunun hakkında bi fikrim yok markette bulamadım ama çok araştırmadım da açıkçası
Sosyal ağlarda paylaş

galaxy note 10.1

ekranı ikiye bölüp bi tarafta uygulama/döküman varken diğer tarafta not alabiliyorsun
kalemi hassasiyete/baskıya göre tepki veriyor, özellikle çizim yaparken çok kullanışlı
el yazısını algılayıp metin biçiminde saklayabiliyor. ayrıca matematik formüllerini de aynı şekilde algılayıp biçimlendiriyor diyorlar, formülleri de çözer mi bilmiyorum.

bu hafta tanıtıldı zaten, güzel bi cihaz. fiyat veya satış tarihi hakkında bi bilgi yok şimdilik
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...