BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Selamlar, epeydir bakınıyorum ve hem fiyatlar hem de teknik özelliklerin birbirine yakın olması sebebiyle bi 7" tablete gireyim diyorum ama bir kaç sorum olacak tableti kullanış amacım daha çok el yazısıyla alacağım notları sayısal metin biçiminde saklayabilmek, el yazımdan en adisinden metin belgesine bile aktarabilsem yeter oyun için öyle aman aman vaktim yok keza toplu taşımada bir de kuyrukta oyun oynadığımdan o da sudoku olduğundan "mini-game" kafasında oyunlar tahminimce fazla kaynak tüketmeyecek o yüzden illa çok ghz bir alet olmasına gerek yok. şehirler arası yola çıkmadığım sürece zaten dizi/film izlemiyorum esas sorularım; şöyle ki onyo padler var mesela bunlar genelde fiyatı uygun ama 2.3 gingerbread var, uygulamalar açısından honeycomb ile gingerbread arasında ne kadar fark var? aldıktan bir kaç ay sonra güncel uygulamaları bulamazsam biraz bozulurum elbet eheh ikincisi bu aletlerde yazı yazarken gecikme hızı hakkında nereden bilgi alabilirim? daha önce karşılaştırılmasını yapmış olan bir site vs var mıdır yoksa nasıl olsa niyetli olduğumdan kalem alayım o kalemle gideyim hepsini tek tek deneyeyim mi? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 HTC Flyer kullanıyorum. Kendisi 7 inch kalemi de yanında geliyor. Über bi not uygulaması var derse giderken yanımda götürüyorum, not almam gerektiği zaman açıyorum yazıyorum gayet pratik. Aldığımda 2.3 gingerbread vardıgeçen ay kendiliğinden honeycomb da geldi iyi oldu. Kısaca çok başarılı alet :) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 şöyle net 3 sorum var; - gingerbreadli tablete honeycomb yükleyebiliyor muyuz? - diyelim gittim gingerbreadli bir tablet aldım, uygulamalar açısından sıkıntı yaşarmıyım yani çıkan her android uygulaması her android işletim sisteminde çalışır mı? - el yazısını direk dijital karaktere çeviren uygulama var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 BabacumMostors said: şöyle net 3 sorum var; - gingerbreadli tablete honeycomb yükleyebiliyor muyuz? - diyelim gittim gingerbreadli bir tablet aldım, uygulamalar açısından sıkıntı yaşarmıyım yani çıkan her android uygulaması her android işletim sisteminde çalışır mı? - el yazısını direk dijital karaktere çeviren uygulama var mı? Yeni çıkan modellerden ise evet yukleyebiliyoruz evet uygulamalar guncel işletim sistemine uygun olarak çıkıyor. Bunun hakkında bi fikrim yok markette bulamadım ama çok araştırmadım da açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 valla sağol eheh iyi oldu bu :) bugün yarın bi kalem alıp gigngerbreadlileri elden deneyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 normal kağıt kalemin yerini tutuyor mu cidden ya? yani hızlı not alırken falan da sorunsuz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 işte ben de onu denemek istiyorum eğer ki kalem kağıt kadar hızlıysa alacağım yok değilse "meh!" deyip netbookumdan mobil hayata devam edeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monkey13 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 o olay yok daha ya, ipad'de de androidde de. ama keyboard dock alırsın yanına takır takır yazarsın ki netbook'un varsa gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Evet hala bi kağıt kalem gibi hızlı yazmak yok. HTC Flyer ımda karalıyıp bişeyler çiziyorum bide alınacaklar listesi hazırlıyorum unutmamak adına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 analog çalışmak hala daha verimli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 analogu dijitale geçirmek sorun eheh neyse kısmet tablet hevesini de bu fasılla kapatmış oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 ya zaten Windows 8 çıkmadan yani önümüzü görmeden tablet almak mantıklı gelmiyor şu an bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 galaxy note 10.1 ekranı ikiye bölüp bi tarafta uygulama/döküman varken diğer tarafta not alabiliyorsun kalemi hassasiyete/baskıya göre tepki veriyor, özellikle çizim yaparken çok kullanışlı el yazısını algılayıp metin biçiminde saklayabiliyor. ayrıca matematik formüllerini de aynı şekilde algılayıp biçimlendiriyor diyorlar, formülleri de çözer mi bilmiyorum. bu hafta tanıtıldı zaten, güzel bi cihaz. fiyat veya satış tarihi hakkında bi bilgi yok şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 off bir sene daha beklemek en iyisi o zaman netbookda da acele ettim zaten bunda iyice yavaştan alayım win8 çıksın yeni androidli tabletler çıksın hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 seneye daha iyileri çıkar ama :) yine ertelersin sonra bu tablet q2'de çıkar muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 parama kıyamıyorum :( zaten 10 ay bilgisayar alacağım diye gezinip de tam mezarcı kampanyasına denk gelene kadar almamıştım :P elbet diğer tabletler de fiyat kıracak bir şey olacak bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar