Apis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Sessiz sedasız ne ara çıktı bu? Neyse, anlamsız ve sebepsiz şiddet ihtiyacını gidermk için hala bire bir gözüküyor; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 birkaç yıldır ( http://forum.paticik.com/read.php?35,3739073 ) çıkacaktı oyun da çıktı mı çıkmadı mı bilmiyorum, takip de etmiyorum. ikincisi kötüydü. oyun çıkmadan evvel "oyunu isterseniz vahşetsiz bitirebilirsiniz, ama sabrınızı zorluycak bir sürü olay olcak, sinirlenip katliam yapacaksınız" felan diyorlardı. oyun çıkınca herkesin bana saldırmak için yarıştığı bir oyunla karşılaştım, benim dışımda herkes "going postal" olmuştu. postal 3'tek pek bi beklentim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 portal 3 okudum bir an ama sonra postal olduğunu gördüm...duşta giden günlerim oldu diye şarkı söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Loading olayını çözerler mi acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 postal 2'deki loading olayı patchle çözülmüştü zaten. postal 3'ü beklemeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar