Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TFF'de Yıldırım Demirören devri !!

applev0dka

Öne çıkan mesajlar

Absolut said:

Başarı derken neyi kastediyor onu incelemek lazım. 1 kere hafif yükselmekmi başarı yoksa sürekli kupalarda yer almak mı falan?

abi bende bunu anlatmaya calısıyorum işte arkadaslar inat ediyor sapla samani karıstırmaktan...

ya acın bakın uefa kupasini kimler almıs? simdi isimleri bilinmeyen takımlar var cesitli sebeplerden yalan oldular

nerde bir zamanlarin efsane leedsi mesela ?

asıl bassari bunu surekli hale getirmektir.. sen son 5-6 senede bişey yapmamıssın hala 15 yıl önceki seyle mi basariliyz diceksin.. hala o kupadan mi para kazaniyorsunz.. kabul edin sunu artık.. evet uefa kupasi o sene kazanlms büyük bir basaridir.. ama bu gs'yi avupada basarili yapmaz

nasl milli takım dunya 3.su olup sonra ortadan kayboluyorsa.. son 2 buyuk organizasyona katılamıyorsa..

her sene katılan ama hiç 2. tur görmeyen (atıyorum isvec) bence bizden daha basarilir..
Sosyal ağlarda paylaş

en bastan dedigim gibi ne amacim besiktasa laf atmak ne de konuyu saptirmak. sidik yarisi yapamam zaten sikletler farkli dedigim gibi.

benim lafim besiktas taraftarina; demiroren gidiyor diye seviniyorsunuz adam futbolun basina geciyor. bana dokunmayan yilan bin yil yasasin mantigi. bir quaresma icin senelerdir yuhaladigi baskani affeden taraftar , avrupa'ya gidemeyince avrupali futbolcu goremeyince, alt yapisi da cok zayif olan bir takim, nasil affedecek acaba baskanlarini?

meh
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

valequenta said:

:) . bende 99-2002 i alip barcelona forumlarina kosucam.

ahaha bildiğin troll sün ya, sen geldin kalktın beşiktan en başarısız rekolar kırdı diye trolledin, sonra kalktın wiki ye bak dedin, şimdi yine döndük uefa kupasına :)

he canım he

anlamiyosun herhalde ya da ben anlatamiyorum.

atifta bulundugum anlasilmiyor mu bilemiyorum ama? bastan beri 2-3 senelik basarilar ile avrupa'da basariliyiz basarisiziz diyemezsin diyorum.

benim o ornegi vermemin amaci senin besiktasin relative olarak en basarili oldugu donemleri cikip bana, galatasaray taraftarina gostermen traji komik oluyor, komik dusuyorsun onu soylemek istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

olay wiki değil

lige bakalım.son 5 senede kimlerin şampiyonlugu var

aa bursa şampiyon olmuş.o zaman bursa galatasarayla aynı başarıda

gibi bişi abi bu

bak yazdgm postlari bence biraz dikaktli oku red..

her turnuvaya katılan isvec bizim milli takımdan daha basarilir bizim dunya 3.lugmz olsa da.. cunku istikrar yok..

bursa'ya basarili diyebilmemiz için o sampiyonlukdan sonraki 4-5 sezon ilk 3 ilk 4 icnde olmasidir.. o zman derimki bursa basarilir.. ama dememki fenerden gs'den yada besiktasdan basarilidir..

simdi diyorumki gs uefa aldi.. ne beklerm ? katılp tekrar oralara gelmesni final oynamasa bile yükselmesni..

o zman derimki gs basarilidr avruapada.. ama demeki bjk'den yada fenerden basarilidir..

simdi sunu diyorum.. eski bir uefa sampiyonu sivas kadar bile puan toplayamadysa son 4-5 senelik sürecte avruapada. o kadar da basarili diildir diyorum..

neden baska yönden anlamaya kasiyorsunz

her topici uefakupasi.jpg moduna sokuyorsunz lol
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray'in UEFA kupasi almasi bir istikrar ornegidir. Galatasaray 2000 yilinda bir takim kurup tesadufen almadi kupayi. Istikrar sonucu almistir. Buda Galatasaray'in istikrarli bir basari elde etmis oldugunun gostergesidir.

Sonrasinda gelen senelerde bunu devam ettirememesi istikrarsiz bir basari oldugunu gostermez.

Tek yonden bakmamak gerek. At gozluklerini cikarmak, ezberletilmis seylerden uzaklasmak gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

e türkiye milli takımı başarılı değil ki zaten

e bende onu diyorum..

1 kere dunya 3.su olduk diye milli takımımza basari diyemeyiz cunku son yıllarda büyük organizasyonlari hep kacırdık

simdi geliyoruz 12 sene önce kupa alan gs son yıllarda katılmamıs.. cok mu basarili diyebilrz ? istikrar yok bişey yok
Sosyal ağlarda paylaş

tamam hocam sizin uefa kupanız var en büyüksünüz ok?

konuya dönelim

demirören gibi bir vebadan kurtulduğumuz için tabiki sevinecez,
tff başkanı olursa neler olur olmaz bizim için sonraki aşama önce biz kulüp olarak kendimizi bir kurtaralımda, sonrasın da zaten ben demirören in çok fazla tff başkanı olarak kalamayacağını düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

valequenta said:

bastan beri 2-3 senelik basarilar ile avrupa'da basariliyiz basarisiziz diyemezsin diyorum.

ben de diyorumki gs tek bir sene ile basariliyz diyor ama istikrar denen bişey yok.. hala anlamamak için yollar arıyorsunz helal team

anlayabilecegin cinste bir calisma cikardim. umarim bu sefer anlatabilmisimdir.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...