Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TFF'de Yıldırım Demirören devri !!

applev0dka

Öne çıkan mesajlar

Darksun said:

Ya üfff birileri şuna TFF adaylığını koyman için istifa etmen lazım felan desin ne be bu, anca seçilirsem istifa ederim ne demek.

Abi şöyle bir durumda var haberiniz var mı bilmiyorum, yalçın karadeniz açıklamıştı.Demirören tff başkanlığına aday olup istifa ederse, beşiktaş olağanüstü kongrede başkan seçecek fakat 2013 yılındaki başkanlık seçimlerine kadar başta kalacak bu kişi, demirören 2013 te ben yine aday oluyorum derse 1sene sonra yine başkan olur ki olacaktır yine bi şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

MAA, Demirören, Ulusoy hepsi kendi takımlarının fanatiği uğruna milyon eurolar harcayacak kadar. Kaos ortamından hangisi kurtaracaksa o gelsin, Bjk'nin kurtulması için YD diyorum ama adam federasyona da portekizden yönetici falan getirir devlete fatura edip

TFF ye Ligtvye de para verir bu demirören, herksi mecbur eder kendine, tam karanlık dönem yaşarız.Beşiktaş zaten bu adam başkan seçildiğindenberi karanlıktan çıkamadı tam sarpa sarar türk futbolu.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

erman federasyon baskani olursa stadlari kitleyelim direk.

[video]http://www.youtube.com/embed/CW59dfCMnZk?feature=oembed" width="459">

Erman "Hakemin kafasında tilkiler dolaşıyor, çalsam nolur çalmasam nolur ,hakem çok iyi biliyor bu işi, durumun farkında" sdf. Erman adı geçtiğinde hep bu geliyor aklıma ahaha hakemleri eleştirirken kurmuştu bu cümleleri ahahah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...