Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TFF'de Yıldırım Demirören devri !!

applev0dka

Öne çıkan mesajlar

Haha Tüzmen de gitti kesin (:D KURTULDUK!!! (:D

27 Şubatta seçilip istifasını verir bakalım Adalı felan aday olacak mı, adamın 5. yılı 5 gün sonra doluyormuş isabet olmuş =)

Dün Bursa maçında Y.D yeter diye bağırıyorları hahaha daha bu başlangıç bir gün herkez Y.D Yeter' ci olacak! :)o
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Aslında hayretle izlememiz gereken, susup artık diyecek birşeyim yok diye izdivaya çekilmemiz gereken şeyler bunlar. İyi kötü bir futbolumuz vardı ona da bilezik gibi geçirdiler.

Demirören ne arkadaşım? Klüplere de yazık, sportif başarı bir taraflarında değil yayın gelirleriyle dükkanı döndürelim mantığıyla peşinden koşuyorlar omurgasızın. Helal olsun takımıma, ve Bursa'ya.

Şurda Demirören'den kurtulduk diye sevinmiyor Beşiktaşlı arkadaşlar, federasyon artık siyah beyaz diye zil takıyorlar senelerdir başarısızlıklarını, 10 yılda bir gelen şampiyonluklarını federasyona fatura ettikleri için. Duyarlı rolü yapmasınlar bir zahmet.

İlk 2paragrafa katılıyorum, 3.paragrafa kısmen katılıyorum.Ama beşiktaşlıların şuanda umrunda diil federasyon siyah beyaz olucakmış falan diye.Demirörenden kurtulalım da isterse başbakan olsun umrunda diil kimsenin.Farkındaysan herkes aynı soruyu sordu "neden istifa etmedi demirören" diye, çünkü federasyon başkanı seçilmesede enazından 1 sene yani 2013 seçimlerine kadar bu heriften kurtulacaktık.Bu sorunun sorulması bile federasyon başkanı olmadan demirörenden kurtulma isteğini yeterince gösteriyor.Bana kalsa federasyon başkanı ünal aysal olsun dicek kadar duyarlıyım.Adaylığını koyup ister feneri ister beşiktaşı düşürsün umrumda olmaz yeter ki kurtulalım artık şu yd den.İliğimize kadar kuruttu.

Bir başkan düşün 20milyon dolar borçtan 450milyon dolara borcu çıkarsın.7-8 senede bir şampiyonluklar gelsin.Her mayıs stada kazma vursun.Her td ile,futbolcular ile haksızca yollar ayrılsın, davalık olunsun.Oyuzden şuanda duyarlı beşiktaşlının çektii çileyi sıkıntıyı tahmin bile edemezsiniz.Yeter yd yeter diye stad bağırırken lig tv sesleri kısılırken "ama tepki vermiyolar " diyipte saf saf eleştirileri kendine saklasın insanlar.Stadta olanlara sor bir de avazı çıktığı kadar bağırmamışlar mı? Oyuzden bigün siz bu hale düşmeden böyle sivri eleştiriler yapmayın çünkü biz beşiktaşlılar bıktık bu heriften.
Sosyal ağlarda paylaş

İlahi demişsiniz ki Bjk'liler TFF başkanı bjk'li olacak diye seviniyor.

Şurda %'de kaçıdır acaba sırf adam istifa ediyor diye sevinen. Başka alternatif olsa onuda isterdim tabi ama bu adamın gitmesinin tek yolu böyle kendi rızasıyla olması sanırım. 2 seçimdir adamı indirmeye çalışıyoruz, adam öyle sağlama almış ki kendini tüzükdeki açıkla bir yığın insanı parasını basıp üye yaptığından adamı istemeden koltuktan indirmemiz çok zor. Bu TFF olayını duyduğum zaman 8 senelik esaretten kurtuluyoruz nihayet dedim.

Bu adam bjk 'li güya ama bize yaptıkları ortada, bide bizi sevmese ne hale getirecekti kimbilir =P TFF başkanı seçildikten sonra gerçektende bizim lehimize olayların değişeceğini hakem kararlarının vs avantajımıza olacağına inanan varmı? Bence adam tam tersi gider tarafsız görüneyim diye bizi deşer. Herif son aylarda (yıllarda?) beşiktaşımız dan çok fenerbahçemiz, galatasarayımız , bursasporumuz dedi be haha
Sosyal ağlarda paylaş

yaaa o değil de "demirören tff başına geçince beşiktaşı kollayacağı için seviniyosunuz, başkanlıktan gittiği için değil" kafası yaşayanlar var yani.

lan tüpçüden gelecek yardım tengriden gelsin. o kaş yapayım derken bizi küme fln düşürür. sonra ordan da istifa edip uefa başkanlığına fln aday olur gerçi.

bi insan nası bu kadar başarılı olamayıp da bu kadar yükselir arkadaş. yemin ediyorum jr. bush'tan daha büyük bi başarı bence tff başkanı seçilirse...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...