Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 internette dolaşırken abuk sabuk bilgilere rastlıyorum. dursun köşede şu kahvaltı tipleriymiş... İngiltere Çay, Sahanda ya da çırpılmış yumurta, Mantar sote, Jambon ya da sosis, kızartılmış tost ekmeği, Kurufasulye, Portakal marmelatı ve reçel, Mısır gevreği Amerika Pancake, Filtre Kahve / Nescafe, Çırpılmış yumurta "scrambled eggs", Yulaf ezmesi/Müsli, Mısır gevreği, Meyve suyu Fransa Bol sütlü kahve, Kruvasan, Baget ekmeği, Reçel, Tereyağı İtalya Espresso ve cappucino, Tost ekmekleri "tramezzini", Mozarella peyniri, Fesleğen, Domates, Füme salam İspanya Sütlü Kahve "cafe con leche" ya da cortido (espresso), "Pan con tomate" domates, sarımsak ve jambonla hazırlanan Domatesli ekmek, Zeytinli ekmek "iberia", Reçel, Balık füme, Zeytin, Sarımsak Rusya Çay, Lakerdalı esmer ekmek (Wolga-schnitte), Rus yumurtası, Havyar, Lakerda İsveç yumurta, karides, uskumru filetosu, bacon, rafadan yumurta, havyar veya ciğer pateli tereyağlı ekmek üstü sandviç, kahve Hollanda Çay / kahve, Ringa balığı, Hollanda peynirleri, Jambon Japonya Yeşil çay, Haşlanmış pirinç, Sushi, Çin, Tatlı veya tuzlu haşlanmış sulu pirinç "congee", Yağda kızarmış hamur parçaları "yu za kuei" Tayland Taze sıkılmış meyve suları, Tropikal meyveler, Hindistan cevizi sütü Portekiz Koyu kahve, Ton balıklı - yumurtalı ekmek, Taze meyva suyu, Sardunyalı ekmek Almanya Peynir ve ekmek çeşitleri, Domuz eti, Yumurta, Kaz ciğeri, Patates, Gevrek tahıllar Brezilya Kavun, Mango, Muz, Üzüm, Elma, Ananas, Ekmek çeşitleri, Kahve, Krepi andıran hindistancevizli, şekerli Tapioca Türkiye siyah çay, sucuklu yumurta, yeşil/kırmızı biber, siyah/yeşil zeytin, beyaz peynir, poğaça/simit/börek, ekmek/pide, rafadan yumurta, salam, nane, kekik, domates, salatalık, petek bal, komposto, portakal/çilek/vişne reçeli, kaymak/tereyağı, pekmez, ceviz
Marty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 italyada kahvaltida zeytin/zeytinyagi yok muymus simdi?
Bullbird Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 "Çaysız kahvaltı,kahvaltı değildir!" -Bullbird
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 şöyle bişi oluyor herhalde orda dediği: http://i.imgur.com/15INA.jpg
copry Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 said: İtalya Espresso ve cappucino, Tost ekmekleri "tramezzini", Mozarella peyniri, Fesleğen, Domates, Füme salam süpermiş ama
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 ayrıca kahvaltıda balık yiyen kuzey avrupa ülkelerinin alnını karışlamak lazım
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Yılmaz Özdil'in kahvaltısı var bi de Boyoz/Yumurta/Yeşil ege zeytini/İzmir tulum/Karadut reçeli/Domat/Kekikli pul biberli sızma z.yağı
benjani Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 benim fix genelde.tereyağ, bal, yeşil zeytin, peynir, domates, zeytinyağı, yumurta.
NeoStyle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Kekikli pul biberli sızma z.yağı bunun her türlü gideri var
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 http://www.eksisozluk.com/relvidpop.asp?id=411840
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 benim kahvaltım ya nesquik ya nesfit öbür türlü niyeti bozuyorum ya.kızarmış ekmek tereyağ domates peynir omlet derken 3 öğünlük yemek yiyorum
Marty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 nesquikle kahvalti yaptigim gunler saat 12 oldu mu midem kazinmaya basliyo. onun yerine peynir ekmek cay falan yesem 2ye kadar tutuyo rahat
Fin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 cereal iyidir ya pratik bulaşığı yok falan 3 yıldır öyle idare ediyorum fsd
Öne çıkan mesajlar