Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garanti olsun diye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
only English mother tongue students and those who can prove that English was the medium of instruction of their Bachelor Degree (at least for 3 years) are exempted from providing any English language certification. In this last case, students are required to send a document certified by the university attesting that their programme was entirely taught in English.

Burda sadece ana dili ingilizce olanlar mi muhaf diyor?.yoksa lisans egitimi en az 3 yili ingilizce oldugunu belgeleyn mi muhaf diyor?
Mesaj tarihi:
Darqainu said:

lisans egitimi en az 3 yili ingilizce oldugunu belgeleyen

ve

anadili olanlar muaf demis

demeeeeeeeee :( ..Suphelenmstm zatn orda "those" diynce ana dili ingilizce ooanlardan mi bahsediyor diye dusunmustum
Mesaj tarihi:
only English mother tongue students and those who can prove that English was the medium of instruction of their Bachelor Degree (at least for 3 years) are exempted from providing any English language certification. In this last case, students are required to send a document certified by the university attesting that their programme was entirely taught in English.

bence turkcesi "

Sadece anadili ingilizce olanlar ve lisan egitimini komple yada en az 3 yilini ingilizce yapmis olanlarin herhangi bir ingilizce dil sertifikasi sunmasina gerek yoktur. Bu son durumda, ogrenciler universitelerinden lisan egitiminde aldigi egitimin komple ingilizce olduguna dair belge gondermelidir.
Mesaj tarihi:
Ben bunu ilk okudugum zaman bnde bole anlamstm.Ama butun danismanlik sirketleri bunun gerek o,madigini soyluyor universite icin.Hayir onlar acaba her belgeyi yolluyor bu yollanmayip red alinca bana" kusura bakmayin fakat red cevabi aldiniz" diyip parayi cebemi indiriyorlar anlamadim ki
Mesaj tarihi:
Tipic enquiry zimbirtisina sorunumu yazdim.Adamlar bana otomatik olarak universite tarihcesinden basarilarini daha sonrada requirements kisminda olan o yaziyi attilar.En sonunda care ordaki bir hoca ile iletisime gecmek
Mesaj tarihi:
Anlaşılmayan konu ne ki burda? Gayet açık yazmış adamlar. Aşağıdakiler İngilizce yeterlilik belgesi göndermek zorunda değildir:

- Anadili İngilizce olanlar.
- En az üç yıllık ve İngilizce eğitim veren bir üniversiteden mezun olmak (bu kişiler üniversitelerinden eğitimin tamamen İngilizce olduğuna dair belge göndermek zorundadır.)

Adamın anadili İngilizceyse niye bir de okuldan belge istesinler, bir de zaten adamlar sadece buna ilişkin soru sorduğun için bile İngilizce düzeyinin yeterli olmadığına kanaat getirebilirler.
Mesaj tarihi:
Those a niye takılıyor millet onu da anlamış değilim.

"and only those that can do X", "şunlar ve şunu yapabilenler (örnek olayda en az üç yıl eğitim dili İngilizce olan bir okulda okuduğunu belgeleyebilenler)"
  • Yeni Oluştur...