Lancester Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 only English mother tongue students and those who can prove that English was the medium of instruction of their Bachelor Degree (at least for 3 years) are exempted from providing any English language certification. In this last case, students are required to send a document certified by the university attesting that their programme was entirely taught in English. Burda sadece ana dili ingilizce olanlar mi muhaf diyor?.yoksa lisans egitimi en az 3 yili ingilizce oldugunu belgeleyn mi muhaf diyor?
Lancester Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Cevap vern yaw baswuru yapicam :( ..
Lancester Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Bn butun dersleri ingilizce aldm unide.lo zaman toefl ve ielts grmeme grek kalmio yani
Sixoms Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 evet universiteden bolumunun ingilizce olduguna dair belge istiyorlar sadece.
Lancester Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Oh bea...hemen basvuru yapym bari..konu acilmsken daha once politecnico di milano ya baswuran veya tandgnz pati var mi
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 lisans egitimi en az 3 yili ingilizce oldugunu belgeleyen veya anadili olanlar muaf demis
Lancester Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Darqainu said: lisans egitimi en az 3 yili ingilizce oldugunu belgeleyen ve anadili olanlar muaf demis demeeeeeeeee :( ..Suphelenmstm zatn orda "those" diynce ana dili ingilizce ooanlardan mi bahsediyor diye dusunmustum
Lancester Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Eminmisiniz arkadslar.Orda ki "those" un referans ettigi onemli zatn
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 only English mother tongue students and those who can prove that English was the medium of instruction of their Bachelor Degree (at least for 3 years) are exempted from providing any English language certification. In this last case, students are required to send a document certified by the university attesting that their programme was entirely taught in English. bence turkcesi " Sadece anadili ingilizce olanlar ve lisan egitimini komple yada en az 3 yilini ingilizce yapmis olanlarin herhangi bir ingilizce dil sertifikasi sunmasina gerek yoktur. Bu son durumda, ogrenciler universitelerinden lisan egitiminde aldigi egitimin komple ingilizce olduguna dair belge gondermelidir.
Lancester Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Ben bunu ilk okudugum zaman bnde bole anlamstm.Ama butun danismanlik sirketleri bunun gerek o,madigini soyluyor universite icin.Hayir onlar acaba her belgeyi yolluyor bu yollanmayip red alinca bana" kusura bakmayin fakat red cevabi aldiniz" diyip parayi cebemi indiriyorlar anlamadim ki
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Sen bu kadar anliyosan kendin direk email ile iletisime gecsene haci okulla
Lancester Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Tipic enquiry zimbirtisina sorunumu yazdim.Adamlar bana otomatik olarak universite tarihcesinden basarilarini daha sonrada requirements kisminda olan o yaziyi attilar.En sonunda care ordaki bir hoca ile iletisime gecmek
quixef Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Anlaşılmayan konu ne ki burda? Gayet açık yazmış adamlar. Aşağıdakiler İngilizce yeterlilik belgesi göndermek zorunda değildir: - Anadili İngilizce olanlar. - En az üç yıllık ve İngilizce eğitim veren bir üniversiteden mezun olmak (bu kişiler üniversitelerinden eğitimin tamamen İngilizce olduğuna dair belge göndermek zorundadır.) Adamın anadili İngilizceyse niye bir de okuldan belge istesinler, bir de zaten adamlar sadece buna ilişkin soru sorduğun için bile İngilizce düzeyinin yeterli olmadığına kanaat getirebilirler.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 bu mesajı anlamıyosan başvurma bence
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 bende only english motherfucker diye okudum. bence ben de başvurmayayım.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Ardeth said: bu mesajı anlamıyosan başvurma bence bunu demeyegelmiştim bu kadarcık anlayamıyorsan zaten hiç bu işe kalkışma
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj yanlış yazılmış Those kullanimi
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 "Tatar Ramazan" said: Ardeth said: bu mesajı anlamıyosan başvurma bence bunu demeyegelmiştim bu kadarcık anlayamıyorsan zaten hiç bu işe kalkışma
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 "Only English motherfucker, do you speak it?" demişler
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Ardeth said: bu mesajı anlamıyosan başvurma bence das
quixef Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Those a niye takılıyor millet onu da anlamış değilim. "and only those that can do X", "şunlar ve şunu yapabilenler (örnek olayda en az üç yıl eğitim dili İngilizce olan bir okulda okuduğunu belgeleyebilenler)"
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Those those dediginiz ordan ta nereye sardim, oturdum haggard'in And Thou Shalt Trust... The Seer albumunu hatirladim nostalji yaptim
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 ÜDS kafası bunlar hep, those dediyse who şıkkı da b'deyse cevap c.
Öne çıkan mesajlar