SmithWesson Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Nasıl yapabiliriz bunu, sanırsam baya bir kişi bunu başarmış. Yolunu yordamını öğretirseniz ben de yapmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 sen yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 zorla atcak değiller ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 koca bulucan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 o askerliği yapıcan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 biraz ıslanmaktan korkmayacan, http://hammondbop.files.wordpress.com/2011/05/map-florida-cuba-miami.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 -dil okulu ayağına çıkıp orada işletme sahibi bir türkü kafalıyorsun, adamın devlete ödemesi gereken minimum yükümlülükleri cebinden verip bu arada kaçak göçek çalışılacak iş arıyorsun, barmenlik, garsonluk gibi -??? -profit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 kafaya koydum aga çıkacağım gideceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 gel gel panayir var summon nedanko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 bende istiyorum lan bunu. topicte bir tutorial bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Hem yurtdışında dil okuluna gidenlere kızlar teklif ediyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 bizim arkadaş sheffield'a gitti, 4-5 ay sonra ukrayna'lı sevgili yaptı. gıpta ile izliyoruz kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 hangi kizlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 git sığın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 o is o kadar kolay degil maalesef. dil okulunu bitirdikten sonra illa uni seviyesinde okuyacaksin, okudugun alanla ilgili is bulacaksin falan filan ayrica gocmenlik olayi giderek zorlasiyor, gelen cok fazla insan var cunku. gocmenlige basvuran her turke karsilik 10 hintli, 10 pakistanli 10 cinli basvuruyor. ulkelerinden kacanlar tek biz degiliz o yuzden rekabete hazir ol eger kafaya koyduysan dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 dil okulunda evlenecek bir yerli bulmamız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 git abi oto yıkamada çalışırsın, paspas yaparsınız, domates falan toplarsınız meksikalı arkadaşlarınızla. hayat size güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 tarkandakiahtapot said: dil okulunda evlenecek bir yerli bulmamız lazım ahta http://images.wikia.com/lotr/images/3/3b/51DGSV7TTPL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Ya bir adam vardı incide, nicki tezek, hatta buradaki tartışmadan sonra patiye de üye olmuştu. Arkadaş girsin okusun. Hatta buldum senin için konuyu. http://forum.paticik.com/read.php?20,5365444,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 gece gece ismi simdi? sardi okuyorum baya 8. sayfaya geldim lan sdfgdsg 1.5 saattir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 ingiliz yaşlılarla gezen amele jigolo olun onların da hayatı zormuş gerçi akıllanmıştır ingilizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Bittim lan 3 saattir, bitirdim ama okudum dsgsd guzel tespitleri var elemanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 ingiltere ile ankara nlaşması vardı noldu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 ne kadar süre bulaşık yıkamak gerekiyor peki sdf bir sonu olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 MasterHapLo said: arkadas elektrik muhendisligini bitirdi askerlik yapmadan avusturalya'ya dil okuyluna gitti ve geri donmedi. Bulasik yikiyorum ama mutluyum diyordu en son.Avusturalya bulaşıkcıların bile mutlu olduğu bir memleket mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar