Theridone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 daha önce beylikdüzü'ne gidecektim, ama ufak bi değişiklik oldu, şimdi şişliye gidicem. havaalanından şişliye nasıl gidilir? düzgünce anlatana dürüm ısmarlarım, söz :)
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 havaalanından metroya bin. merter'de in metrobüse bin. metrobüsle mecidiyeköy'de in. orda sor şişli'de nereyi arıyosan gösterirler.
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 abi naptın sen. hesapladım da o kadar indi-bindiyle burdan adanaya gidebiliyorum
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Adam 2 vasıtaya binmeye çok dedi .......... Dipnot: Noktalı kısıma istenilen gülme efekti eklenebilir. Okula git gel 6 vasıta benim.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 havaalinindan otobus kalkiyodur taksime filan.
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Theridone said: abi naptın sen. hesapladım da o kadar indi-bindiyle burdan adanaya gidebiliyorum ahahuahahahha welkam to istanbul
zeper Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 havataşla taksime,taksimde metroyla şişliye.
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Üstteki mesaj profit (tu). Bende öyle yapıyorum.
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 benim anlattığım yöntem öğrenci akbilin varsa 2 liraya geliyo. eğer normal akbilin varsada 4 liraya falan geliyo. havataş sanırım 10 liraya yakın bişi alıyo taksim için. 2 vesaitede laf ediyosan hiç gelme istanbul'a :D annem bi ara işe gitmek için 3 vesait kullanıyodu her sabah. ha ayrıca metro + metrobüs yöntemiyle 0 trafik oluyo hertürlü. havaalanı taksim otobüsü trafikte kalabilir saatine göre.
oldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Theridone said: abi naptın sen. hesapladım da o kadar indi-bindiyle burdan adanaya gidebiliyorum skati beni ısınla diyebilirsin yada mokoko yada mokokonun tarifi
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 tamam beyler vurmayın ben izmirliyim :/ havaş en iyisiymiş bu arada. ben daralırım abi o kadar otobüse metrobüs gıdıgıdıbüse binersem
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 havas'in iznini kaldirdi ibb, havatas diye cakma bi firma calisiyor artik. o da taksime kadar, yani illa inip bineceksin. ataturk havaalaninda oldugunu varsaymis herkes, ona gore tramvayla bahcelievler, bakirkoy, zeytinburnu ya da merter istasyonlarindan birinde inip metrobuse binersen en hizli sekilde ulasirsin. 96t ile ekspres taksim, oradan da ikinci bir otobus ya da metroyla sisli olabilir.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 saat kacta geliyorsun ? ben seni havaalanindan alayım besiktasa gidelm güzel bir durum ısmarla bana sonra şişliye bırakym seni :D emin ol havaş'a binmekten daha kısa surer durum yemesi dahil :D
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 24unun sabahinda ordayim 8bucukta durum yiyebileceksen np :D
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 applev0dka said: saat kacta geliyorsun ? ben seni havaalanindan alayım besiktasa gidelm güzel bir durum ısmarla bana sonra şişliye bırakym seni :D emin ol havaş'a binmekten daha kısa surer durum yemesi dahil :D beşiktaşta güzel dürüm nerde var yav.
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Taksim'e giden direk belediye otobüsü de var ama uzun sürer. Havataş, sonra metro.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 kozalak said: applev0dka said: saat kacta geliyorsun ? ben seni havaalanindan alayım besiktasa gidelm güzel bir durum ısmarla bana sonra şişliye bırakym seni :D emin ol havaş'a binmekten daha kısa surer durum yemesi dahil :D beşiktaşta güzel dürüm nerde var yav. katık ? abi bide havaş demeyin adama 20dakikalık yolu 1 saatte gidicek sabah trafignde
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 katık döner nerdeydi ya? ıhlamurderede mi?
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 işte kitapcıyla garanti bankasinin arasndan girdgn cadde.. kartal heykelnden sola dönunce karsnda direk büyük beşiktas carsisnin arka kapsndan cıksanda karsında.. cadde'nin adi yolun yarisnda degisio baslari ihlamurdere degil sanrm ortabahce caddesiyms :p
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 tamam ben katık dönere gitmiştim daha önce şimdi hatırladım. evet güzel yer. ama adana yemek için sahildeki dürümce baya başarılı.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 katık iyi yer ya hem doyurucu hem cok pahali degil.. hemde lezzetli yani ama tek sorunu bazen inanlmaz dolu oluyor ve sıra gelmiyor,yoksa gidip durum yencek en guzel yer bence suan kesfettgm.. adana pek yemem bilmiorm o yüzden sfdf
zeper Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 applev0dka said: kozalak said: applev0dka said: saat kacta geliyorsun ? ben seni havaalanindan alayım besiktasa gidelm güzel bir durum ısmarla bana sonra şişliye bırakym seni :D emin ol havaş'a binmekten daha kısa surer durum yemesi dahil :D beşiktaşta güzel dürüm nerde var yav. katık ? abi bide havaş demeyin adama 20dakikalık yolu 1 saatte gidicek sabah trafignde katık demeye gelmiştim ben de=)..evet katık harika
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 bi daha ki akşam çarşıya inişimde ordan yiyim bari :D hatta gelene ısmarlarım da
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 beyler burda asil soru apple'in beni goturup goturmeyecegi, lutfen konudan sapmayalim sdfg
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 durun beyler beles dürüm var :p ben gelirm carsiya 30m akar direk haber ver yeter :p
Öne çıkan mesajlar