Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MLG Winter Starcraft 2 turnuvası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dbfrd said:

ve 2 mech oynayan oyuncu da kazandı.

demek ki neymiiiiiiiiiiş, mech viableymiiiiiiiiiiiş.

yok deme öyle kesin zerg kötü oynamıştır. başta sonda ortada şurda burda bir şeyler olmuştur. yoksa mech tutar mı ? noob musun ?
Mesaj tarihi:
yvz said:

dbfrd said:

yok deme öyle kesin zerg kötü oynamıştır. başta sonda ortada şurda burda bir şeyler olmuştur. yoksa mech tutar mı ? noob musun ?

hahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahaha :D

NesTeanin koluna kramp girmiştir oynayamamıştır late game, başka acıklaması olamaz :D :D :D :D :D

Shethinde karnı acıkmıştır oyun ortasında, kesin ondan yenildi :D :D :D :D
Mesaj tarihi:
dbfrd said:

yvz said:

dbfrd said:

NesTeanin koluna kramp girmiştir oynayamamıştır late game, başka acıklaması olamaz :D :D :D :D :D

nestea mi ? sheth mi ??!?!? yaaa ben de iyi zergler yenildi sandım mech e karşı sen öyle diyince..nestea kim ya? noob musun nesin bunları mı örnek veriosun ? bak birde leenock falan demiş, gittikçe kendini komik duruma düşürüyorsun haberin yok.
Mesaj tarihi:
Kendi kendinize çok güzel eğlenmişsiniz. Eğlencenizi bozmak istemem ama hala Winter Arena ve RoG'daki TvZ'lerin ezici çoğunluğunda bio-mech yapılıyor. Mech, 1 yıldır yaklaşık her 5-10 TvZ'den birinde görünüyordu zaten, hiçbir artış yok. İsterseniz her mech yapılmayan TvZ'den sonra ben de gelip buraya kinayeli yorumlar yazayım, borçlu çıkarsınız bence.
Mesaj tarihi:
yvz said:

dbfrd said:

yvz said:

dbfrd said:

nestea mi ? sheth mi ??!?!? yaaa ben de iyi zergler yenildi sandım mech e karşı sen öyle diyince..nestea kim ya? noob musun nesin bunları mı örnek veriosun ? bak birde leenock falan demiş, gittikçe kendini komik duruma düşürüyorsun haberin yok.

Tabi ya bide Leenock diye bir ilk okullu yenildi thorzainin mechine :D
  • Yeni Oluştur...