reyou Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 evden 10 gunlugune uzak kalicam, bilgisayarada uzaktan erisim yapicam olaki elektirik falan kesilirse bilgisayarin tekrardan acilmasini nasi saglayabilirim? bios ta falanmi var ayari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 senko said: var ya bayosa baktimda benimkinde yok ole bisi varmidir baska bi yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 bayosta yoksa olmaz. lan ile pcyi çalıştır tadında bişiler yazmiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Wake on Lan ? Bilgisayar acilir da isletim sistemi acilmazsa yapabilecegin bir sey yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 heh wake on lan gelmediydi adı aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 bugun onu deniyim bakiyim, olursa sukela valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 wol değil ya, bios'ta ayarı var onun. şimdiye kadar onun ayarının olmadığı bi bios görmedim hatta. elektrik kesilirse ne yapayım ayarın adı, yanında da last state, stay powered off, power on falan yazıyor seçenek olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 yok olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creative Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 ataridenmi bağlanıyosun internete celeronlardan beri her anakartta gördüm ben onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Genelde WOL calismasi icin makinenin düzün kapatilmis olmasi gerekiyor. Elektrik kesildikten sonra calismayabilir. Destekleyen anakartlar/ethernet kartlari varmis galiba ama kartina göre degisir. En garantilisi UPS baglamak. Ama o da kisa zamanli elektrik kesintilerini önlemek icin. Edik: Ha bi de adi üstünde WOL = Wake on LAN. LAN disindan bilgisayari uyandiracak magic paket gönderebilmen icin router'inin mac adreslerine IP atayabilme özelligi (ARP) ya da broadcast paket yollayabilme özelligi olmasi lazim. Ben sirf bunun icin yeni router aldim gecen haftalarda. Roket adam'in dedigi özellik olsaydi cok daha rahat olurdu isin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 aha bu lazım http://i.imgur.com/aPsWJ.jpg nası olmaz abi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 arka arkaya elektrik gidip gelirse nolcak ? Her seferinde makina açılmaya çalışmaz mı ? puf etmesin sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar