Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cvde yalan söylemek

NolaxThensbane

Öne çıkan mesajlar

Deathblade said:

Bazen firefox'u ingilizce kullandığımı bile unutuyorum.

Edit: Zaten firefox kullanmıyorum.

Deathblade said:

Bone var bir kere.

Bone said:

bu arada şunu söylemek istiyorum.
"iddia ediyorum" ki bu forumda "en iyi" ingilizce okuyabilen kişiyim (elbette ingiliz dilinde okuyanları veya tercümanları hariç tutuyoruz, onlar direk eğitimini alıyor ve işini yapıyor)
benim için ingilizce bir cümle okumakla türkçe bir cümle okumak arasında fark yok.
örneğin chrome gibi, opera gibi, firefox gibi türkçe desteği olan programları bazen ingilizce, bazen türkçe kullanıyorum, programın default ayarını değiştirmediğim zaman hangi dili kullanıyor olduğumu farketmeyebiliyorum, o denli ingilizceye alışık birisiyim.

Espriyi açıklamak (td)
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

okuyun önce..iş görüşmesinde gerçeği söylücem bu bahsettiğim olayı filtreden geçmek için kullanmayı düşünüyorum.

Gereksiz olmus.

Ise giris esnasi demek, CV gonderip ise basvurdugun ani da iceriyor. Hic bir sekilde gerek sozlu, gerek yazili yanlis bilgi vermemelisin.

Bana verilmis oldugunu farketsem, hic affetmezdim kesinlikle.
Sosyal ağlarda paylaş

aynı durumdaydım hatta benim askere hiç gitmeme durumum vardı genede 1 sene var olarak görülüyordu teccillim. cv de ucuk kacık seyler yoksa aramıyorlar dediklerin dogru tecillinın 2 sene yada biraz daha fazla oldugunu yazıp ilerleyen vakitte bir sekilde işe girdikten sonra kıvırabilirsin ama simdi sen niye yapmadın diceksin de bana yap diyorsun diceksen bekara bosanmak kolay ondan bir de ben yalan söyleyemiyorum anında belli ederim o yüzden ellemedim bir de mülaktta bile söyleme işe gir calıs kendini kabul ettir bir sene gectimi zaten kimse senin tecillin hangi gundu unutur.Ama sakın askerlik yapıldı faln diye yazma o zmn agır sıcarsın
Sosyal ağlarda paylaş

millet sallama cv ile işe giriyor diyorsunuzda ilanlara da bakmak lazım

hem ajans hem matbaa tecrübesi arayan
üstüne uzman derecede web bilen ve yoğun tempoya ayak uyduracak eleman arayan bakkal dükkanı boyutunda firmalar olduğu müddetçe
millet sıkar cv de

nasıl olsa her iş yaparım > uzman bizim memlekette

bunxca ise 5000 isterim diyince s...tir çekiyorlar birde adffsa
Sosyal ağlarda paylaş

bugune kadar
xxx ile mi görüşüyorum ben welwew den arıyorum diye baslıyordu konusma

burada söyle oldu

wewewden arıyorum iş görüşmesi için arıyorum kimle görüşüyorum dedi
kimi aramıstınız dedim
sessizlik oldu bi süre ---------
sonra baktım sacmalıyorlar söyledim ismim biraz zor oldugu için yazamadı mesaj atin isterseniz dedi
sonra olaylar faln gelisti
Sosyal ağlarda paylaş

abi allahaskına gittiğim iş görüşmelerinden birinde herifler yok biz söyleyiz böyleyiz sen yapabilecen mi bunları diyerek baskı kurdular en son bitti görüşme falan tam çıkarken "Benim askerliğim hakkında birşey sormadınız." dedim. Adamlar bir panik oldular neh noldu diyip cvye baktılar aaa ama siz 1yıl tecillisiniz biz bunu yönetimle konusmamız lazım dediler.

YUHH dedim hayvanlar. sonra bana cvye yalan yazmayın diyorsunuz millet 2yıllık makine okuyup makine mühendisi ilanlarına basvuruyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...