orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Wma yı avi yada mpeg formatına nasıl çevire bilirim. hangi program adı hatta varsa linkini verebilecek bir arkadaş var mı ?[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 wma to avi diye arat download.com da[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konvertor 3.4 işini görebilir denemeye değer[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 link bozuk :( dl.com da da aradığımı bulamadım yafs wma ları mp3 yapıyo alayı[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konvertor 3.4 diye aratmayi dene[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 yanlız wma benim bildiğim audio dosyasıdır. Bunuda mpeg'e çevirmek baya bi kasar =). Sen en iyisi wmv to mpeg diye arat =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 konvertor 3.4[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ewt ben de başlığı görünce şaşırdım wma windows media audio demektir. senin dediğin wmv heralde? wmv to avi die arat googleda[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Harbi ya wma yazmışım :-) sory wmv olacaktı yada onun gibi bişi offff oruş başıma vurdu yafs[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar