orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Wma yı avi yada mpeg formatına nasıl çevire bilirim. hangi program adı hatta varsa linkini verebilecek bir arkadaş var mı ?[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 wma to avi diye arat download.com da[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konvertor 3.4 işini görebilir denemeye değer[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 link bozuk :( dl.com da da aradığımı bulamadım yafs wma ları mp3 yapıyo alayı[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konvertor 3.4 diye aratmayi dene[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
Holy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 yanlız wma benim bildiğim audio dosyasıdır. Bunuda mpeg'e çevirmek baya bi kasar =). Sen en iyisi wmv to mpeg diye arat =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 konvertor 3.4[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ewt ben de başlığı görünce şaşırdım wma windows media audio demektir. senin dediğin wmv heralde? wmv to avi die arat googleda[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Harbi ya wma yazmışım :-) sory wmv olacaktı yada onun gibi bişi offff oruş başıma vurdu yafs[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi
Öne çıkan mesajlar