Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sushico mu quickchina mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de bazen oyle diyorum. bi kitap okuyorum mesela sonra gidip hocaya soruyorum bunun susu yapildi mi daha once diye (terimleri girmiyorum kiziyolar sonra burda) hoca bana ohoo cok yapildi o diyo.

lanet olsun biraz az bilim adami olun
Mesaj tarihi:
copry said:

kardeşim yapay hücre deneyini tamamlamak üzere yakında yaratıcı olacak ^^

yapay hucre derken? gercek hucreden bahsetmiyoruz herhalde ilac tasimasi icin uretilen molekullerden mi bahsediyoruz?

gercek yapay hucre asamasinda dunya en son ben biraktigimda butun DNAyi sentezleme seviyesindeydi. butun hucreyi sifirdan yapabilceklerini sanmiyorum
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

copry said:

kardeşim yapay hücre deneyini tamamlamak üzere yakında yaratıcı olacak ^^

yapay hucre derken? gercek hucreden bahsetmiyoruz herhalde ilac tasimasi icin uretilen molekullerden mi bahsediyoruz?

gercek yapay hucre asamasinda dunya en son ben biraktigimda butun DNAyi sentezleme seviyesindeydi. butun hucreyi sifirdan yapabilceklerini sanmiyorum

DNA sentezleme aşamasında da kalındı , henüz bir gelişme yok bildiğim kadarıyla. kardeşimin çalışması başka hücrelerden toplanan dna ,ER, ribozom v.s hücre komponentlerini hücre membranı içerisinde kombinleyip , genetik kodunu değiştirip farklı amaçlar için kullanılabilecek yeni hücreler elde etmek tarzında bir durum aslında.
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

wastyrx said:

Ben zeper olsam seni assasine ettirir yerine falan çökerdim yani. =D

ben fizikci de degilim ki onu da bitirdim

matematik doktorasi yapiyorum su an

ahaha deniyordum ama kaçtıı bölümden=)
Mesaj tarihi:
sanki bayiden bayiye fark var gibi geliyor bana neredeyse istanbul ve ankardaki tüm bayilerde yemek yedim farkı fark ettim ama şarap ve sınırsız menü dersen quick yok çok çeşit sınrısız suhi dersen sushico
  • Yeni Oluştur...