Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ölü zaman değerlendirme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sık sık gereksiz arkadaşa, akrabaya falan gitmek zorunda kalıyorum.mesela o akşam 3 4 saat boş boş oturmak, telefonla vakit geçirmek falan zorunda kalıyorum, ne ders ne kendim için geçiyor bu zamanlar.bu tip zamanları nasıl değerlendirebilirim, mutlaka başınızdan geçmiştir, yararlı olacak ne yapabilirim kendim için vs?kitap vs okumak zor, uyusan da olmaz (td)
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:

kendini geliştir. dil öğren. program öğren. enstruman çalmayı öğren. spor yap. sevdiğin bi konuda sahip olduğundan daha da ileri bilgi edin. falan.

sağol abi ama hobi gibi değil bu 4 saat tam olarak
Mesaj tarihi:
halının içindeki maytların dünyasını da düşünebilirsin mesela, ben bazen evdeyken bile yapıyorum bunu. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor diyelim, halıya bakıyorum. AFHFJSGS
Mesaj tarihi:
ben bir de örgü örmeyi öğrenmiştim, köye gittiğimde sürekli komşulara gidiyorduk ya da onlar geliyordu. Kitap okuduğumda saygısızlık olduğunu düşünüyorlardı, ama örgüye kimse laf etmiyordu. Topluluktaki herkes mutlu mesut örgü örüyordu.
Mesaj tarihi:
büyüyünce ne olmak istediğini filan hayal et,sınıfındaki kızların büyüyünce nasıl olacağını filan hayal et,büyüyünce dünyadaki güç dengelerin nasıl değişeceğini hayal et.büyüyünce.
Mesaj tarihi:
konuyla çok alakası yok da, ben audio book dinlemeye başladım yolda, baya baya yürüdüğüm, metrobüste olduğum zamanları dolu dolu geçirdiğime inanıyorum şu anda. baya başarılı.
  • Yeni Oluştur...