legali Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 sık sık gereksiz arkadaşa, akrabaya falan gitmek zorunda kalıyorum.mesela o akşam 3 4 saat boş boş oturmak, telefonla vakit geçirmek falan zorunda kalıyorum, ne ders ne kendim için geçiyor bu zamanlar.bu tip zamanları nasıl değerlendirebilirim, mutlaka başınızdan geçmiştir, yararlı olacak ne yapabilirim kendim için vs?kitap vs okumak zor, uyusan da olmaz (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 eski fotoları tarat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 fap fap fap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 little surprises ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legali Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 2.mesajım daha trollemeyin la:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 dizi ,film yardır o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 kendini geliştir. dil öğren. program öğren. enstruman çalmayı öğren. spor yap. sevdiğin bi konuda sahip olduğundan daha da ileri bilgi edin. falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 halının desenlerini inceleyerek hayal kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 adam diyorki akrabaya arkadaşa filan gittiğim zaman boş boş oturuom ne yapsam diyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legali Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Mr_Hand said: kendini geliştir. dil öğren. program öğren. enstruman çalmayı öğren. spor yap. sevdiğin bi konuda sahip olduğundan daha da ileri bilgi edin. falan. sağol abi ama hobi gibi değil bu 4 saat tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ahah tek değilmişim. hayali tren geçiriyorum ben mesela kenar desenlerinden halının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 off ne rezil günlerdi be zorla misafirliğe götürürlerdi hmm murtaza emmigilin kız ne oldu acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legali Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 senko said: ahah tek değilmişim. hayali tren geçiriyorum ben mesela kenar desenlerinden halının. aynen böyle durumlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 halının içindeki maytların dünyasını da düşünebilirsin mesela, ben bazen evdeyken bile yapıyorum bunu. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor diyelim, halıya bakıyorum. AFHFJSGS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 halının bakvala desenlerini saymakta var mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ben bir de örgü örmeyi öğrenmiştim, köye gittiğimde sürekli komşulara gidiyorduk ya da onlar geliyordu. Kitap okuduğumda saygısızlık olduğunu düşünüyorlardı, ama örgüye kimse laf etmiyordu. Topluluktaki herkes mutlu mesut örgü örüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 elifg bize kazak örsene örsene örsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 daha o level'a gelmedim :( henüz sadece atkı örebiliyorum. adsfhs ama biraz daha köyde kalsaydım, örgüden ev yapacaktım kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 insanlarla muhabbet edebilirisinz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 yaş kaç? yaşına göre tavsiyeler verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 büyüyünce ne olmak istediğini filan hayal et,sınıfındaki kızların büyüyünce nasıl olacağını filan hayal et,büyüyünce dünyadaki güç dengelerin nasıl değişeceğini hayal et.büyüyünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 konuyla çok alakası yok da, ben audio book dinlemeye başladım yolda, baya baya yürüdüğüm, metrobüste olduğum zamanları dolu dolu geçirdiğime inanıyorum şu anda. baya başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 senko said: ahah tek değilmişim. hayali tren geçiriyorum ben mesela kenar desenlerinden halının. asfasasd abi gülüyorum tamam ama korkutuyorsun beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 montla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar