EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 forumda amma haterı varmış kardeş. adamlar sanat gibi oyun yapıyor. yaptıkları her oyun arşivlik. bugün hala pc'mde diablo 2 ve sc duruyor. sc2 ve çıktığında d3 de yıllarca duracak. ben anlamis degilim arkadasim. bu adamlar hayrina mi dagitacak bu oyunlari? hayir, diger firmalar gibi sapik sapik ucretli dlcler cikarmiyorlar. oyun ici guc farki yaratan micro odeme yaptirmiyorlar. aldigin oyunun tertemiz cillop gibi gameplay sunacagi ortada. yillardir bu boyle. goruyoruz iste diger cikan oyunlari da. 300 milyon dolar gomulen star warsun nasıl failladigi ortada. blizzard w3 motoruyla yaptigi wowda hala skill konusuturuyor her patch guncelliyolar grafikleri, swtor cakma motorla salak sapan birsey cikmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 first Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Blizz iyidir yeaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 2 opsiyon yetersiz olmuş ankete, blizzard nefreti demeyelim de sevdiğimiz bişeyi miç eden firma nefreti diyelim. Sen, sana şu anda sunulanın en iyisi wow olduğu için en iyisi bu bakın swtor çohkotu diosn. Blizz çoooook daha iisini yapabilirdi, giderek bozdu oyunu. Sektörün en zengin lead eden firması sonuçta,cesur amatörler harici herkes bu adamları takip edicek. O yüzden evil. Bide sanırım ufak firmalara yaptıkları var ama detay bilmiorm. Sam gelir dağıtır şimdi ortalığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ncsoft ve arenanet amatör mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ne bu blizzard fanboyluğu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 hayır bir de blizzardın sektöre getirdiklerini kullanamayıp sıvayanlar var. bu blizzardın sucuymus gibi insanlar gaza geliyor. (HERKES WOW ÇAKMASI YAPIYOR) yapmasın? o konseptten ekmek yiyemeyeceğin belli. bu şey gibi. apple insanların hayatına sosyal medya denen zımbırtıyı soktu ürettiği ayfon aypedlerle. şimdi bu cihazlarla ben dünyanın neresinde ne olduysa anında takip edebiliyorum, haberdar oluyorum. gecenin bir yarısı suriyede katliam yapılırken ben aypedimden gelişmeleri an an takip ediyordum, bizim medyamız uyurken. ya da olayların medyada nasıl çarpıtıldığını gördüm. ama diğer bir insan da elindeki o cihazla, WOHOOOO REYNADAYIZ AKIYORUZ diye kullanırsa stiv cabsın suçu ne haha. blizzard olayı da bunun gibi. adamların kusursuz ve evladiyelik oyun yapması ve kopyalanmaya çalışılması adamların suçu oldu. tamam kardeş. blizze söyleyelim daha boktan oyunlar yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 blizzard 10 numara firma abi ne derseniz deyin çok kaliteli yapiolar her şeyi, oynuosun seviosun, çok ii community oluşturuo her oyunu starcraftından wowundan diablosuna ağzını öpiim blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Anket yetersiz. Niye o kadar uc noktalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 çünkü forumda gördüğüm nefret de uç noktalarda. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Valve > Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 dune 2 yi caldılar hırsız hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Blizzard ı sevmiyorum..saygı duyuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 forumda blizze karsi sorunu olanlar en cok ve seri yazi yazanlar olduklari icin sanki devamli blizze nefret varmis gibi gorunuyor, diger isi olan calisan oyun oynayan kisiler pek foruma cilgin gibi saniye basi yazi doseyemediklerinden boyle bir yanilgi var. bidbidbidibidbiidibidibidibidibidbidibi milyon kere ayni adamlar ayni fikirleri elli kere farkli kaliplarda yazinca ve bu forumlarda olunca etkisi boyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Cok taktığım yokta benim blizzi.3 oyun ile çoçukluğumun cep harçlığını sömürüp durdular.Başka bir oyun cıkaramadılar ortaya gerçi piyasanın geldiği nokta sağolsun problem yok çünkü kek çok ^^, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 RMAH yapıyorlar, micro transactionları oyunlarda endüstri standardı haline getirerek oyunların içine edecekler. Kılım uyuzum, D3 almayacağım ama nefret de etmiyorum. Anket baya başarısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 SC'nin strateji anlayışını ve WoW'u sevmediğimden pek sevmiyorum Blizz'i. Bir de corporate greed'e yeni tanımlar getirmelerinden. Ama modding platformları yarattıkları ve milyonları eğlendirmeyi başardıkları için saygımız var. Edit: Bir de Star Wars ne emenike, Bioware/EA'a güvenen mi kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 anketi acanin nick dahada basarisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 çünkü çok iyiler. bu yüzden seveni olmaması doğal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Bliz el attığı her oyun türünde, o türün şeklini belirlemiş firmadır. Daha iyisini yapabilirlerdi diye adamlara kızmak, BMW-Mersedes gibi firmalara "hala uçan araba yapamadı gerzekler" diye kızmak gibi birşeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 cok kazanıyorlar bizim turk milletine bu cok batar nefretin altında yatan sebep bu baska bişe deil lan 10 milyon kullanıcı ayda herbiri 15 dolar verse iyi para layn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 blizzard en iyi direk haterlarda pes falan oynasın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Kanuni said: forumda blizze karsi sorunu olanlar en cok ve seri yazi yazanlar olduklari icin sanki devamli blizze nefret varmis gibi gorunuyor, diger isi olan calisan oyun oynayan kisiler pek foruma cilgin gibi saniye basi yazi doseyemediklerinden boyle bir yanilgi var. bidbidbidibidbiidibidibidibidibidbidibi milyon kere ayni adamlar ayni fikirleri elli kere farkli kaliplarda yazinca ve bu forumlarda olunca etkisi boyle oluyor. Şu ilüzyondan kurtulmak lazım, aramızdaki fark sizin oyunlara basit bir ilgiyle, bizimse tutkuyla yaklaşmamız. Yalnızca ad hominem kaslarını çalıştırma kanuni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 nefret yok da, en iyi falan değiller. 5 10 senede bi oyun yapıyolar, onlar da devam oyunları. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 abartmamak lazım expasionlar haric 3 senede bir oyun cıkarıyorlar http://en.wikipedia.org/wiki/Blizzard_Entertainment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar