Absolut Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 2 marka ve 3 modele indirdim en sonunda seçenekleri. 1. Synology DiskStation DS212j KDV dahil 650TL + 2TB'lık HD 330TLden eklenecek veya 3TBlik 550TLden 2. Synology DiskStation DS212 KDV dahil 900TL + 2TB'lık HD 330TLden eklenecek veya 3TBlik 550TLden 3. WD my Book Live Duo 2x2TBlığı Vatanda 1.145 TL HDler dahil Fiyat olarak DS212j en avantajlısı fakat USB3.0 desteklemiyor. WDde desteklemiyor 3.0 ama onunda avantajı 4tb HDli fiyatı digerlerinden ucuz ama makinesi baya bi daha zayıf. Ha desteklese cok mu farkeder elimde 3.0 destekleyen ne PC ne de Laptop mevcut ancak ilerisi için belki. Bu NAStan anlayanınız varsa EV içerisi kullanım için hangisini önerir ve elbette neden :P Kalbim DS212j alıp 1 tane 3TBlık HD (2sinden biri) bağlayıp ileride HDler ucuzlayınca bir tane daha 3TBlikle raidlemek veya neyse işte. Teşekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Ben de baktim bunlara yakin zamanda. Synology baya begeniliyo anladigim kadariyla, ama disksiz geliyolar sanirim. Buffalo aldik biz, synologyden daha ucuz ortalama biseye benziyo. Bi de linksys var 3-4 yillik gayet guzel o da, sikinti yaratmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Valla nedenine girmicem ama sadece case alip disk'leri kendin takabilirsin. Daha ucuza gelir sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Buffalo Türkiye pazarında yok. Qnap almanı tavsiye ederim, Synology'lerin bazı özellikleri için lisans zart zurt alman gerekiyo, USB 3.0 desteği var, çok daha geniş bi uygulama aralığı var, kasa ve kalite olarak da bunlardan daha iyi bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 KAsa kalite görüntüden çok kullanım kolaylığı önemli yani dlna ile samsung tvyi kullanabilmeli ipad iphonela anlaşabilmeli vs vs falan. Qnap'i incelemedim bi inceliyim bakayım neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 DLNA var, uPnP desteği var salondaki zımbırtılar için, Multimedia Station diye bi olay var ona ek olarak fotoğraf video vesaire stream etmek için, üstüne iPhone ve iPad uygulaması var, Android falan da var gerekirse. Torrent & rapid indirgeci falan da var, yedekleme falan lazımsa onları da karşılar, web sunucusu ftp server falan filan bir dünya özellik var yani, bizzat kullanıyorum. Burada altta anlatmışlar bayaa http://www.qnap.com/pro_detail_feature.asp?p_id=211 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Hızlıca baktımda fiyatları baya yuksek geldi ama tam inceleyemedim yarın kasarım şirketten. Dediğin ozellikler digerlerinde de var bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Synology daha ağır bastı gibi sanki. Bir sorum olacak bunların çoğunda (2 HDlilerde) Şu an için kendi sitesinde Max 2x3TB toplam 6TB kapasiteli olarak görünüyor bu cihaz AMA ileride 4,5,6TBlık HDler çıktığında bunlar kullanılabilecek mi acaba bu cihazda yoksa cihaz tarafında max 3tb’lık HDler ile bir sınırlama mı var? Yani gün geldiğinde eski3TBliği atıp yerine 8TBlik falan takma şansımız oluyor bunlarda? Bir soru daha sorayım. Bu aletlere mesela benim tasınabilir USB externalımı direk bağlayabiliyormuyum sanki bi PC gibi yoksa illa bir PC üzerindenmi bağlanıp dosta alıp atmam lazım external usb HDlerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Synology DiskStation DS212j Bundan aldım. Beklediğimden çok daha başarılı bir alet açıkcası. Kullanıcı arayüzü inanılmaz basit ve rahat. Hız olarak bir sorun yok henüz. Bi yandan torrent indirirken diğer yandan büyün dosyaları taşıyorum vs vs bir sorun yaşamadım. Ses olarak yok denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 DLNA cok kötü hayal kirikligina ugratabilir yalniz uyarayim. Imkan varsa direkt hdmi ile kasaya baglamak cok daha stabil. Daha tam olgunlasmadi DLNA. Televizyon ve diger parcalarin uyumunu iyi arastirmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Yok ya bağladım aleti sonra TVyi açtım abbbooovvvvv Synology var kız sende dedi TV ve izlemeye başladım nerdeyse. Bu arada Supereonline fiber modem bendeki tilgin1311 idi ama yetersiz kaldı hız olarak iç LANda onuda tilgin2301 ile değiştirtiyorum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Tilgin ne abi ? Tilgin diye marka mi olur be ? AHAH. Tuleyman gibi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Fiber modemde superonlinein markalarindan biri iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar