Eralp Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Önceden sorunlu, kazık yediğin falan bi ilişkin olmuş muydu kavurma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Kısmen eralp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 kizlar cok kotu abi bos verin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Bu üstteki çok talihsiz olmuş yalnız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 kavurma said: Dün geceden çıkardığım tek sonuç kendimi kapatmış olmam. İlk defa karşılaştığım bayanlara karşı mesafem alabildiğine uzak ve soğuk. Ancak ikinci ve üçüncü görüşmelerde buz dağları bir anda eriyiveriyor ve hiç kasmıyorum kendimi. İlk intiba dedikleri olaydan dolayı karşımdaki bayanlara özümdeki beni değil de insanlara soğuk bir adam sunuyorum. İkinci ve sonrasında ise tam tersi bir davranış biçimiyle karşılarına çıktığımda iş işten geçmiş oluyor, sanırım sorun bu. Law'a katılıyorum tamamı olmasa da erkeklere para ve araba için yaklaşan bayanlar var. Kendini açık ve net belli ediyor zaten bu tür bayanlar, eve bırakır mısın, param yok o yüzden içemiyorum tarzında saçma sapan replikler. Böylelerini düdüklemek içimi rahatlatıyor, vaktini satın aldıklarım bunlar. 2 kadeh votka ve 20 liralık benzin parasına bedel vücutlarına acıyorum, satılmış ruhlarıyla içinde bulundukları vücutları hak etmiyorlar. Forever alone ve forever love'ın arasında bir yerlerde takılıp kalmışım, umarım labirentin sonunu gösterecek birini bulur ve öyle ölürüm. ilk intibada yavşak bir adamdansa mesafeli bir adam herzaman daha tercih edilirdir (bence) soğuk olmanın sıkıntı olduğunu sanmıyorum. bence sıkıntın aradığın kız modelinin senin çevrende olmaması olabilir. 'arabam yok bırakırmısın,param yok ısmarlar mısın ' modeli kızlar sarmışsa çevreni işin yaş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Law said: copry said: yanlış. onları isteyecek kadına da sahip olmayıverin ayrıca. Neden olmasın ki, bunlara sahip olduğun zaman ve kadında bunun farkındaysa seni ihtimalleri arasına katacaktır, akabinde duruma göre olaylar gelişir. tamamen empati yaparak konuşuyorum. erkek olsam ve bir kızdan hoşlansam arabamı paramı mal varlığımı ileri sürmeden başlarım bir ilişkiye. aksi durumda ilişkide güveni hiçbir zaman oturtamazsın. paranın kendi karakterinin önünde olduğu bir ilişkide ne kadar mutlu olabilirsin ki? günü birlik ilişkiler gönül eğlendirmeler falan bunlardan bahsediyorsak eyvallah durum değişir tabi. ama anladığım kadarıyla kavurma gerçek aşkı bağlılığı arıyormuş zaten. ki işin içine para girince bu aşktan ziyade çıkar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ya araba para vs. bu problem tamamen seninle alakalı. aradığın kız modeli senin çevrende olmamamsı, denmiş. Bu biraz da senin nasıl biri olduğuna bağlı. Kimlerle takıldığın, nerelere gittiğin, çevrenini nasıl olduğu gibi. Sen bu tür biriysen, e doğal olarak çevrendekiler de bu tür bayanlar olur, abuk subuk insanlarla takılma, kaşar dolu mekanlara gitme sen de. İlk önce kendini değiştir. Gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 (tu) aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 copry said: ilk intibada yavşak bir adamdansa mesafeli bir adam herzaman daha tercih edilirdir (bence) Yavşak derken burada vurgulanmak istenen nedir? Esprili konuşkan vs anlamında mı yoksa sünepe yapışkan falan anlamında mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 yavşak böyle yavşaktır anlaşılır zaten. espirili yaklaşım da yavşak olabilir, sünepelik de yavşak olabilir. ama lakin ki öyle değildir. eyyorlamam bu kadar. hadi hayırlı işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ahahah espirili konuşkan adama niye yavşak diyelim. yapışkan ve sünepe demek istemiş şair. ama gereksiz espiriler ve laubalilikler de yeni tanıştığın kızda 'yavşak' imajı oluşturabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 patatespresi said: yavşak böyle yavşaktır anlaşılır zaten. espirili yaklaşım da yavşak olabilir, sünepelik de yavşak olabilir. ama lakin ki öyle değildir. eyyorlamam bu kadar. hadi hayırlı işler. ahaha daha yeni tanışmış olduğun birisine fazla samimi davranmak, yavşaklıktır mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 mesela sana moruk naber desem yavşaklık olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Yok yavşak kelimesi gerçekten her ortamda farklı karşılandığı için sordum. Şahsen benim fikrimde şöyle ortamda soğuk,mesafeli takılan tip (Kız,erkek) böyle cool takılmaya kasan, kasıntı itici bir tiptir. Hep genelliyoruz fakat anlatmaya çalıştığım tipi hayal edebilmişsinizdir sanırım uzak durun, öyle olmayın. En azından benim bulunduğum ortamlarda sevilmeyen tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Nako said: patatespresi said: yavşak böyle yavşaktır anlaşılır zaten. espirili yaklaşım da yavşak olabilir, sünepelik de yavşak olabilir. ama lakin ki öyle değildir. eyyorlamam bu kadar. hadi hayırlı işler. ahaha daha yeni tanışmış olduğun birisine fazla samimi davranmak, yavşaklıktır mesela. O zaman ben king title alırım yavşaklıkta :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 eğer sempatiksen ve bu sınırda devam ettiriyorsan muhabbeti sorun olmaz sanırım fakat serin olan kazanır hatunu genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Zaten her iki durumda da sınırını/çizgisini bilen kişi kazanır.Bunları mixleyebilmek önemli olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 işte o benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 etrafimda bir sürü insan var ama ben yine yalnizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Neyse ki böyle bir derdim yok, alan yetkilisinin adını unuttum iş arkadaşların seninle dalga geçtikleri için kafaya takmışsın boşver demişti gerçekten haklı. Ben hayatımın bu şekilde ilerlemesinden şimdilik memnunum. Gelecek planlarını sadece kendim için yapmak, dışarı çıkarken kimseye haber vermemek, iki kişilik organizasyonları kafamın estiği zaman yapmak, istediğim ortama istediğim zaman girip çıkabilmek hoş birşey. Alışkanlıklarımın kötü olanları haricinden kimse için vazgeçemem, kimseden de bunu beklemem. Arayış içinde olmayışım beni çok keyiflendiriyor çünkü biliyorum hayatta birgün bana kendimi değiştirmeden, parama puluma aldanmadan ve olduğu gibi kabullenilmesini isteyerek karşıma çıkacak birisi var bu dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Bir arkadaşın vardı o ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Sadece takılma üzerinden bu kadar alınganlık gerçekten de o konu hakkında çok hassas oluşunu, arayışını gösteriyor.Haksız da olabilirim eğer anlattığım gibi değilse samimi bir grupla sevdiğin tarzda canlı müzik çalan bir yere git bağırarak eşlik et şarkılara sesin kısılana kadar iyi gelir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 O konu tamamen kapanmış öyle diyordu en son şu sıralarda keyfi yerinde unutmuş gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 kavurma said: alan yetkilisinin adını unuttum haklı olmama rağmen unutmuşsun bi de, illa haksız mı olalım, illa piç mi olalım atom fiziğine de ve profesörlüğe de lanet okumak üzereyim nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 adamın özgüveni yerine gelmiş, dağılabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar