Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elde yerel ısınma


Suark

Öne çıkan mesajlar

Suark said:

ısınıyor, öbür elimi koyuyorum sıcaklığı hissediorm.
acıo lan resmen ( azıcık yani ). Garipsedim sadece neden olur ki bu


damarsal bir sıkıntı olabilir. korkutmak gibi olmasın ama ciddi bir sıkıntı da olabilir . işi gücü bırak git hemen doktora derim. geçmiş olsun.

geçen gün arkadaşımın iş arkadaşı koluna ağrı girdiği için gitti doktora adamı yoğun bakıma aldılar kalp spazmı geçiriyormuş farkında değilmiş. aman diyim dikkat edin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

di bana karacigerin yoruluyordur ondan olabilir dedi alkol fazla ilac kullanma birde yedigin yemekler fln birlesince mi ne ayakta böyle fazla ısınma olabiliyormus o ara alkol biraz fazla almıstın zaten hergun ilac alıyorum ayagım ısınmaya baslamıstı alkolu faln kestim yediklerime dikkat ettim geri normale döndü ama ben cok anlamam böyle seylerden o yüzden di anlatsın dedim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam benim parmaktaki de öyleydi, elin avuç kısmının dış tarafından başlıyor parmak ucuna kadar böyle hafif bi elektrik çarpması, ne bileyim gıdıklanma gibi bişeydi ama bazen parmak yokmuş gibi yada buz kesmiş gibi oluyordu. Nörolojiye gittim ilk bi muayene etti, gün verdi 1 hafta sonrasına. Bi aletle elektrik verecekti parmak ucundan sinir sisteminin neyini ölçecekse artık.
1 hafta içinde geçti bende gitmedim sonra
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...