Suark Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Evet böle bi sıkıntım var Şimdi normal elini aşşağı indirdiğinde akan kanın ısısı deil bu, baya bildiğin yanmaya başlıyor sol elimin sol alt kısmı. Nedir bu bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 aynısı bende olmustu di sorunumu cözmüştü ona sor o biliyor edit: benim ayagım ısınıyordu tek fark o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 abi yazsana buraya sende =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 yazılmayacak bişey demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 gercekten ısınıyor mu yoksa sen mi öyle hissediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ısınıyor, öbür elimi koyuyorum sıcaklığı hissediorm. acıo lan resmen ( azıcık yani ). Garipsedim sadece neden olur ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 sinirlerde problem var. Bir ustaya baktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 hmm psikolojik olabilir o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 olmayadabilir bi doktor tanıdığına sor doktora git derse doktora git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ne doktoruna gidilir ki :/ oöff amma birikti diş doktoruna gidicem dermaya gidicem bide bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 uzuvolog a göstermen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Suark said: ısınıyor, öbür elimi koyuyorum sıcaklığı hissediorm. acıo lan resmen ( azıcık yani ). Garipsedim sadece neden olur ki bu damarsal bir sıkıntı olabilir. korkutmak gibi olmasın ama ciddi bir sıkıntı da olabilir . işi gücü bırak git hemen doktora derim. geçmiş olsun. geçen gün arkadaşımın iş arkadaşı koluna ağrı girdiği için gitti doktora adamı yoğun bakıma aldılar kalp spazmı geçiriyormuş farkında değilmiş. aman diyim dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ama nadiren oluyor, iç hastalıklara mı gideyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 dahiliyeye gidebilirsin evet hatta önce pratisyen gibi bir doktora git o seni yönlerdirsin nereye gitmen gerektiğine dair. 'only the paranoids survive' diyip , poi'den de anekdotta bulunayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 tansiyon terlemede oluyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 di bana karacigerin yoruluyordur ondan olabilir dedi alkol fazla ilac kullanma birde yedigin yemekler fln birlesince mi ne ayakta böyle fazla ısınma olabiliyormus o ara alkol biraz fazla almıstın zaten hergun ilac alıyorum ayagım ısınmaya baslamıstı alkolu faln kestim yediklerime dikkat ettim geri normale döndü ama ben cok anlamam böyle seylerden o yüzden di anlatsın dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ayaktan fireball atmak zor olabilir biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 selülite benziyor anlattıkların, tabii fizik muayene olmadan tanı konmaaz. dermataloğa yakın zamanda gidiceksen ona gösterebilirsin ya da aile hekimine not: geçmiş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 blaze yaparık problem deil http://classic.battle.net/images/battle/diablo2exp/images/skills/blaze01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=wrsdrtEcHfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Önce bi genel cerraha git. O duruma göre beyin ve omurilik cerrahına ya da damar cerrahisine yönlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Sol elin serçe-yüzük ve orta parmakları yani elin alt yarısı zırt pırt uyuşursa bunu nereye gösteriyoruz? bende de bu var bikaç haftadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 "Tatar Ramazan" said: Sol elin serçe-yüzük ve orta parmakları yani elin alt yarısı zırt pırt uyuşursa bunu nereye gösteriyoruz? bende de bu var bikaç haftadır bu uyuşukluk böyle hafif tatlı bi kaşıntı gibimi oluyor? benimde sol el serçe parmagında olmuştu nörolojiye gitmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 valla uyuşukluk işte ama öyle uzun süre yamuk oturunca falan olandan değil yani kitlenme kalma gibi değil, ayrıca tamamen his kaybı da değil, sadece hafif bi uyuşma yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Tamam benim parmaktaki de öyleydi, elin avuç kısmının dış tarafından başlıyor parmak ucuna kadar böyle hafif bi elektrik çarpması, ne bileyim gıdıklanma gibi bişeydi ama bazen parmak yokmuş gibi yada buz kesmiş gibi oluyordu. Nörolojiye gittim ilk bi muayene etti, gün verdi 1 hafta sonrasına. Bi aletle elektrik verecekti parmak ucundan sinir sisteminin neyini ölçecekse artık. 1 hafta içinde geçti bende gitmedim sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar