Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 aslına konsol bolumu ıcın gıbı duruyor ama konu dısı daha uygun sanırım Nintendo GBA SP ıcın yaptıgı reklamları bırazcık abarttı gıbı Resim-1 Resim-2 ben şaşırdım yanı Nintendo dıyınce akla Mario,Donkey Kong,Pokemon,Zelda fılan gelırdı bu resımlerı gorunce dumur oldum tabı ulkemızde GBA SP hala cocuk oyuncagı olarak gorulmekte olsada avrupadakı ımajı bıraz şaşırttı benı :)[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 valla reklamların gidişatı hakkındaki tahminlerim yavaş yavaş tahmin olmaktan çıkıp gerçeklik haline geliyor ama dur bakalım...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 kime hitab ediyo gençler --->en zayıf noktası : cinsellik. açgözlü tüketici toplum ve emperyalistlerden girip çok yerden çıkma ihtimali var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bu kadar degerli mi bu kucuk şey? reklamlar o kadar saçma ki insanı gba almaktan sogutuyorlar.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 reklamlar çok saçma olmuş bence alakasız..[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 bu şekilde reklam yapmaları böyle bir kesime hitab ettiklerini değil etmek istediklerini gösterir.[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves. That's why actually you find someone you care about, hold them tight. Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs [Bu mesaj Ra_d tarafından 17 Ekim 2004 14:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 2. sini sevdim bence güzel bi reklam yani. sapıkmıyım?[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ehü bune yaa ahlakımızı bozuyolar :-D[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: nuki, 17 Ekim 2004 15:15 tarihinde demiş ki: ehü bune yaa ahlakımızı bozuyolar :-D cık cık :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 öyle çok da ilginç bir şey göremiyorum ben :-?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 yok yani bi oyun consolunun böle cinsellikle alakalı reklam yapması bana bi garip geldi de ehm.[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 eh nintendonun eskı reklamlarına benzedıgı soylenemez marıo luıgı veya pokemonlu advance reklamalrı nerde bu SP nın reklamları nerde SP bıraz daha cıddı oldugunu kanıtlamıs ancak for men sloganı ıle daha cok 18-35 yas aralıgına hıtap ettıgını gostermek ıstemişte gameboy dıyınce ulkemızde akla gelen 10 yasında cocukların oyuncagı oldugu ıcın ve ne yazıkkı bu kafamıza cakıldıgı ıcın bıraz tuhaf geldı :)[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Viktor, 17 Ekim 2004 15:25 tarihinde demiş ki: eh nintendonun eskı reklamlarına benzedıgı soylenemez marıo luıgı veya pokemonlu advance reklamalrı nerde bu SP nın reklamları nerde SP bıraz daha cıddı oldugunu kanıtlamıs ancak for men sloganı ıle daha cok 18-35 yas aralıgına hıtap ettıgını gostermek ıstemişte gameboy dıyınce ulkemızde akla gelen 10 yasında cocukların oyuncagı oldugu ıcın ve ne yazıkkı bu kafamıza cakıldıgı ıcın bıraz tuhaf geldı :) aynen[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ilk nintendolarla oynayanlar (yani eski müşterileri), artık çocuk değil. doğal olarak hem yeni nesillere satmaya çalışacaklar hem de eski müşterilerine ulaşmaya çalışacaklar derim ben :P[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 @NotoriuS quote konusu[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) www.heavymetaltr.com/forum [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 17 Ekim 2004 15:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 şincik bunu oynayıp ya da oynarken sevişince daha mı güzel oluomuş ? :P[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: kavel, 17 Ekim 2004 16:15 tarihinde demiş ki: şincik bunu oynayıp ya da oynarken sevişince daha mı güzel oluomuş ? :P :D ahahah[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 eheh orda vermeye calıstıgı mesaj guzel GBA karanlık ortamlarda yapılıcak en ıyı ıkıncı aktıvıte :P mario cıkarıolar hala son oyunu baya guzel ustelık Superstar Saga ısmı mario yu RPG yapmıslar bayada zevklı ve eglencelı olmus yaratıkalrın ustune zıplama saldırısı fılan yapıyoruz yada HP dusunce mantar yıyoruz karakter bayılınca 1up yeşil mantar verıyoruz fılan korkunc zevklıydı unıte saldırıları vardı marıo luıgı nın ustune fırlayıp daha yukzege fılan zıplıyordu oyun kusursuzdu yanı[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 yaw iyi güzelde çok para abi onlar be :) aleti alsan oyunu yine pahalı. şöyle bilgisayardan fln yükleyemiyomuyuz crackli fln :)[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: armra, 17 Ekim 2004 15:31 tarihinde demiş ki: ilk nintendolarla oynayanlar (yani eski müşterileri), artık çocuk değil. doğal olarak hem yeni nesillere satmaya çalışacaklar hem de eski müşterilerine ulaşmaya çalışacaklar derim ben :P Bende buna +1 derim :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ahah "second best thing to do in the dark" ahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ben oyunlarını degistiriyorum. ama ne oldu bilmiyorum şarjı bitti ve edmiyorum şarj aleti mi bozuldu emin değilim ama. içini de açamıyorum ki.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EfsaneUye Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Delanoresse, 17 Ekim 2004 15:34 tarihinde demiş ki: hatun tasmis yanliz abaza yaaa tipe bak[signature][hline]Artık o bir efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Ra_d, 17 Ekim 2004 14:59 tarihinde demiş ki: bu şekilde reklam yapmaları böyle bir kesime hitab ettiklerini değil etmek istediklerini gösterir. said: armra, 17 Ekim 2004 15:31 tarihinde demiş ki: ilk nintendolarla oynayanlar (yani eski müşterileri), artık çocuk değil. doğal olarak hem yeni nesillere satmaya çalışacaklar hem de eski müşterilerine ulaşmaya çalışacaklar derim ben :P doğru, bence de...[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Delanoresse, 17 Ekim 2004 15:34 tarihinde demiş ki: hatun tasmis yanliz :P +1[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar