Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 4: Aziz Yıldırım Strikes Back

EmenikeNiangSow

Öne çıkan mesajlar

aradaki fark eski raporun sadece delillere göre oluşturulmasıydı, soruşturma ve dava gizliliği dolayısıyla savunma alamıyorlardı. bu raporda ise sanıklar mahkemede savunmalarını zaten yaptıkları için etik kurulu da savunma alabilmiş, delilleri "aga bu nedir" diye sanıklara da sorup onların verdiği cevapları da dikkate almış.
Sosyal ağlarda paylaş

Zep said:

üşenmeyip okudum raporu.nerde yazıyor şike yok bulamadım.

ayrıca bu maa zamanında bi etik/hukuk kuruluda şikeye kanaat getirmişti.farkları ne o raporların biri şike var biri şike yok diyor.

bana tek fark fenerbahçemisss demirören gibi geldi

demirörenden önce/demirörenden sonra

Adam parazit, bulaştığı yeri batırıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

said:
Kurulumuz, yaptığı inceleme ve değerlendirmeler sonunda, müsabakalardaki eylemler bakımından ilgili bazı kişiler hakkında, "şike", "şike teşebbüsü", "teşvik primi" veya "teşvik primine teşebbüs" şüphesinin mevcut olup olmadığı ve bu kişilerin eylem ve davranışlarının kulüplere izafesinin mümkün olup olmadığı bakımından kanaate ulaşmıştır; bazı müsabakalar bakımından ya da olaylarda adı geçen kişiler açısından ise "kanaat oluşturmaya yetecek kanıt bulunmadığı" şeklinde görüş bildirmiştir. Ayrıca Kurulumuz, dosyadaki kanıtlar çerçevesinde bazı kişilerin, Savcılık evrakında "şüpheli" olarak belirtilmelerine rağmen, "somut olayla ilgisini gösteren kanıt bulunmadığı" yönünde kanaat bildirmiştir.

Burada şike yok demiyor. Sadece "herkes suçludur diyemeyiz" diyor.

said:
Kurulumuz, yaptığı inceleme ve değerlendirmeler sonunda, müsabakalardaki eylemler bakımından ilgili bazı kişiler hakkında, "şike", "şike teşebbüsü", "teşvik primi" veya "teşvik primine teşebbüs" şüphesinin mevcut olup olmadığı ve bu kişilerin eylem ve davranışlarının kulüplere izafesinin mümkün olup olmadığı bakımından kanaate ulaşmıştır

"İsmi geçen kişi kuruluşlar hakkında genel olarak suçlu mu değil mi o konuda fikrimiz var artık." (suçlu ya da değil demiyor)

said:
bazı müsabakalar bakımından ya da olaylarda adı geçen kişiler açısından ise "kanaat oluşturmaya yetecek kanıt bulunmadığı" şeklinde görüş bildirmiştir.

bazı maç ve olaylarda da yeterince kanıt göremedik emin değiliz, onlara suçlu diyemeyiz.

said:
Ayrıca Kurulumuz, dosyadaki kanıtlar çerçevesinde bazı kişilerin, Savcılık evrakında "şüpheli" olarak belirtilmelerine rağmen, "somut olayla ilgisini gösteren kanıt bulunmadığı" yönünde kanaat bildirmiştir.

Bazı kişiler de davada şüpheli ama bizce alakaları yok.

* * *

Kısaca orada yazan: "Kişi ve kuruluşları araştırdık, maçlara baktık genel olarak kanaat oluşturduk. Ama bu kişiler arasından bazıları hakkında yeterli kanıt yok, yine aralarından bazıları da fasülyeden yargılanıyor bizce alakalı değil."

Bu iki kesimi ayırınca kalanlar (varsa, ki var gibi anlaşılıyo) arasında gayet suçlu/şüpheli çıkabilir yani.
Sosyal ağlarda paylaş

1. rapor gizlilik kararı henüz kalkmamışken hazırlandı.senin ayndınların şike itirafı dediğin o 25 saniyelik vidyo ztn o raporun bi kısmının okunmasından ibaret,ki aydınlar şike var dese nası bi hükme varmam gerekiyor anlamadım,sırf aydınlar var dedi diye şike olmayacağı gibi aydınlar yarın çıkıp şike yoktu dese fenerbahce aklanamaz,herşeyin bi yolu yordamı var mahkemede delille kanıtla sabitlenmesi gerekir bu suçun.

Emniyet 19 maçta şike var dedi,delili var dedi,o 19 maçtan bi tanesinde oynayan topçu yok ortada,bi tane adam akıllı delil ben bilmiyrum.ayrıca emniyet aynı açıklamda sahte ehliyet tehlikesine fln değiniyordu yanlış hatırlamıyorsam,istersen onuda tartışalım.
evrakta sahtecilikte büyük suç çünkü

başbakan şike var dedimi yahu ? şike varsa kurumla kişiyi ayıralım dedi,teçır fln dedi,ama çıkıp fener şike yapmış dediğini hatırlamıyorum,keza dese bile fenerin şike yapıp yapmadığını başbakan belirlemiyor.

cantadaki paraların fotosunu ben şahsen görmedim , varsa sende koysana bi görelim lütfen?cidden görmedim çünkü,ha çantada para olsa bile neyin kanıtı onuda tartısırım ama neyse.gormediğim foto üzerinden yorum yapmanın gereği yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

aradaki fark eski raporun sadece delillere göre oluşturulmasıydı, soruşturma ve dava gizliliği dolayısıyla savunma alamıyorlardı. bu raporda ise sanıklar mahkemede savunmalarını zaten yaptıkları için etik kurulu da savunma alabilmiş, delilleri "aga bu nedir" diye sanıklara da sorup onların verdiği cevapları da dikkate almış.

ee azizin savunmlarını gördük zaten kurban kesmelere totemlere savunmalarına göre şike yoktur diye kanaat getirdilerse bize helal olsun demek düşer sadece
Sosyal ağlarda paylaş

para poşetinin fotosu direkt bende yok da buraya da birileri koymuştu eski sayfalarda olması lazım. üzerine "ee maç bileti değil para varmış hala ne fark eder kime gittiği belirsiz" diye tartışma dönmüştü.

Llama said:

@Rewendor

ee hala bunlar şike yaptı diye bi daha rapor çıkarmı ortaya yani
şimdi tff bu rapora göre ceza vermicek mi

abi raporun kendisi değil ki o. raporun içnide detaylıca yazıyordur "x suçlu y hakkında kanıt bulamadık z masum kanıtlı" falan diye. bu sadece raporun verildiğine dair bildiri, açıklama, içeriğini yazmamışlar..
Sosyal ağlarda paylaş

hakliyim, geçen seferkiyle aynı taktiği uyguluyorsun, onlarca kanıt sunmuşken bir tane bulamadığınla hepsini yok etmeye çalışıyorsun. zorlama, bak toto moto yok ortada, aydınların açıklamasını youtubedan baktın mı, tff sitesine girip eski rapora baktın mı? emniyet sitesinin SS'lerine baktın mı?

Hep aynı taktik, 10 tane şey sayıyoruz, hepsini de nereden bulacağını söylüyoruz hiçbirine cevap veremiyorsun, arada bi tane foto yakalarsan ona tutunuyorsun anca. Diğerlerinden ne haber?

Hayır fotoyu bulamadım şimdi bulsam yüzüne de çarpacam da...

Şu var, yeterli
http://haber.mynet.com/sikede-sok-goruntuler-580845-guncel/

Ama daha da güzeli vardı, Masq mı koymuştu kim koymuştu?

Llama said:

araması nı bil o halde

http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2011/12/10/akin-sike-parasini-poset-icinde-aldi

bu da var da, araba bagajında para saçılmış bi foto vardı esas, benim kastım oydu, o daha güzel olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Llama said:

araması nı bil o halde

http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2011/12/10/akin-sike-parasini-poset-icinde-aldi

bu da var da, araba bagajında para saçılmış bi foto vardı esas, benim kastım oydu, o daha güzel olur.

bunda para gözükmüyor

çıkarıp araba bagajında para fotosunu bulmalısın bence var demekle olmuyor,kesin kesin kanıtlarla konuşuyordun biraz önce,şimdi noldu ?

bok at izi kalsın.
Sosyal ağlarda paylaş

hakliyim said:

Rewendor said:

Llama said:

araması nı bil o halde

bunda para gözükmüyor

çıkarıp araba bagajında para fotosunu bulmalısın bence var demekle olmuyor,kesin kesin kanıtlarla konuşuyordun biraz önce,şimdi noldu ?

bok at izi kalsın.

Yahu ne kadar yüzsüz, ne kadar utanmaz davranıyorsun?

Emniyet'in açıklaması, M.A.A. açıklaması, N.Özdemir'in açıklaması ve isyanı, UEFA'nın açıklaması ve hatta kararı?

Eee? Bunlar ne oldu? Bir tane fotoya takıldın di mi? O fotoyud a bulacam, yarım saat önce yatacaktım sabahın köründe kalkmam gerekiyor, sırf şu yüzsüzlüğünden dolayı oturup eski topiclere mi bakıcam? Sor burada istediğine söylesin.

Hayır bir de bok at izi kalsın diyor adam, 10 tane şey saydık, azizin savunmasından diğer açıklamalara kadar. Yok ama o fotoyu bulacam, konu soğusa da özel mesajdan atacam bulduğum gün inat ettim :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...