Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 4: Aziz Yıldırım Strikes Back

EmenikeNiangSow

Öne çıkan mesajlar

tüpçünün zaten zararınızı tff olarak ödiyelim geri çekin diyordu davayı birde buca sporunda açıklaması var zararımızı tff karşılıcak diye...

demek ki sıkıntı yok ama işte şimdi uefa ne yapıcak sahaya yansımadı ise bu adamları bugün dışarı çıkarsınlar dicem oda olmaz.. koskoca başbakan bile kişiler ceza alsın dedikten sonra.. aziz 3 yıl çıkmaz artık içerden.
Sosyal ağlarda paylaş

e istediğimizi aldık demektir bu. davadan alacağımız şey çektiğimizde aldığımız şeyden daha dezavantajlıydıki çektik davayı.

ayrıca şöle bişide gördüm

chemedya(gazeteci)
Fenerbahceli yoneticilerle her gorusmemde CAS'in bir uzlasma mahkemesi oldugunu ve anlasilirsa onceden davanin cekilecegi soylenmisti.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

e istediğimizi aldık demektir bu. davadan alacağımız şey çektiğimizde aldığımız şeyden daha dezavantajlıydıki çektik davayı.

ayrıca şöle bişide gördüm

chemedya(gazeteci)
Fenerbahceli yoneticilerle her gorusmemde CAS'in bir uzlasma mahkemesi oldugunu ve anlasilirsa onceden davanin cekilecegi soylenmisti.

ilk talip doğan karlıbel söylemişti evet
Sosyal ağlarda paylaş

Abi herşeyi anladım tamam CAS'dan davanı geri çekebilirsin ona lafım yok.

Bütün bunlar olurken hala şike yok diyebilenler var onu çok garipsiyorum mesela nasıl düşünüyorlar acaba araştırmak lazım.

Şike olmadığına eminsen davanı niye çekiyorsun diye sorarlar adama :)
Sosyal ağlarda paylaş

rezalet.

cas'la sikenin alakasi yok. ama yine de bu davanin cekilmesi rezalet.

dunku nihat ozdemir - zekeriya oz - demiroren ve onceki gunku unal aysal - abdullah gul gorusmelerinden sonra boyle baskinin etki etmesini beklemiyordum sahsen.

aziz yildirim istifa etsin artik madem oyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...