Absolut Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 TS maçı öncesi afferim Azize. İyice delirtsin TSlileri ki maçta kan gövdeyi götürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 açıklıya açıklıya bitmedi arkadaş adamın açıklamadı perşembe ne açıklıcak yine acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Açıkladı mı şimdiye kadar bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 valla ben takip ediyorum deli gibi her şeyi okuyorum ama bi tane açıklama görmedim daha yada açıklama yaptıysa ben anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Azizin degil insanlarin tutuklu yargilanmasina karsiyim ama masallah aziz yildirim da savunma degil show yapiyor. Bir Fbli olarak bezdim artik. Hala anlaticam edicem... Anlat madem baskan da gorsun insanlar gercekleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 perşembe anlatçakmış öyle haber okudum şimdi auhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 aziz yıldırım savunmasını perşembe yapacak da ondan perşembe yapacağım diyor. hayır savunduğumdan değil de yani şimdi çık söyle demekle olmuyor o iş, adam istediği zaman konuşamıyor ki, tutuklu keza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 aziz millleti mi dinletmiş? AZİZ YILDIRIM: PERŞEMBE GÜNÜ O TAPEYİ BURAYA GETİRECEĞİM Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Trabzonsporluların da mahkemeye gelmesi gerektiğini söyledi. Yıldırım, "Gelsinler hesaplaşalım. Benim 103 tane tapem okunsun, bir tane suçum varsa herkesin yerine yatarım." dedi. Yıldırım, "Nevzat Şakar ile konuşurken, dinlemeden haberleri varmış gibi konuşuyorlar. O tape burada yok, ben de var. Perşembe günü o tapeyi buraya getireceğim." ifadelerini kullandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 fizban said: aziz yıldırım savunmasını perşembe yapacak da ondan perşembe yapacağım diyor. hayır savunduğumdan değil de yani şimdi çık söyle demekle olmuyor o iş, adam istediği zaman konuşamıyor ki, tutuklu keza. Nasil her zaman konusamiyor. Istedigi zaman Fenerbahce.org ile mektup yolluyor. Agir bir sekilde Fenerbahce gucunu kullaniyor savunma diye ve bu beni rahatsiz ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Trabzon maci oncesi medyaya oynamak tam aziz tipi bi is zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 manyağa bak manyağa Menacer Ümit Aydın: Menacerlik sınavında kopya çektim ancak başarılı olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 anlamlı ziyaret bi de hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 RTE GO GO GO 8 Takım düşeceğine 5 yıl Avrupa'ya gitmeyelim demiş adam şaka gibi. http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20227697.asp http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/safak/2012/03/29/sekiz-takim-duserse-lig-biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Hadi geçmiş olsun. Türk futbolu bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 He ne oldu simdi diye bitirmis cumlesini ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Adam başarılı gerçi takdir ettim, şimdi 8 takımı düşürseler taraftarlarından oy alamazlar. Öte yandan düşürmez de 5 yıl men falan yersek olaya bir Galatasaray çemkirir, o da taraftar düzeyinde hükümete bok atmaya, oy vermemeye dönüşmez. Ne de olsa kararı TFF'ye verdirtirler. Hatta iyi pazarlarlar, "başbakanım dünyaya rest çekti"ye gelir iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Bu adamin olmedigi surece oy kaybetme gibi bi durumu yok. Sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 ölse bile yine ona oy verip başkan seçecek kafada adamlar var zaten np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 UEFA sadece şikede adı geçen takımlara ve milli takıma 5 yıl men cezası verirse ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 O zaman şike serbest olsun madem ceza falan olmayacak. Ek gelir kapısı olur bir anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 şikesiz bir lig, ülkersiz çay saatine benzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 toggie said: UEFA sadece şikede adı geçen takımlara ve milli takıma 5 yıl men cezası verirse ne olur? Keşke böyle bir şey yapsalar. Benim tek istediğim şike yapan takımlar mimlensin; başkanı bilmemnesi çıkıp başarıdan falan bahsedemesin, o leke hep kalsın üzerlerinde. Çünkü eğer bu takımlar bir şekilde büyük cezalar almazsa şikenin, teşviğin boku çıkar ligde, kimse de bir şey diyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Eget TFF cezaları vermekte gec kalmaya devam ederse bence UEFA'nın alması gereken karar bu olmalı. Hic bir sucu olmadan diger takımların da avrupaya gidisini engellemek sacmalık olur. Ben sunu soruyorum. Diyelim ki bu dedigim kararı UEFA verdi. Devamında ne olur? FB yonetimi ne yapar mesela? TFF nasıl tepki verir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Biz geleceği görmüştük, ihtarnamemizi çekmiştik. http://www.htspor.com/futbol/haber/706507-galatasaraydan-tffye-ihtarname http://cdn.sporx.com/img/3/2011/unal_aysal33-medium.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar