SeaGle Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 TAPE VAR MI, KANIT YOK, İFTİRA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 aahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 16dklık arada baskı yapmak konfetileri fbliler atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 O 16 dakikanın aslında Fener'e zarardan çok yararı olduğunu savunmuştum ki bir gol atmış, bir de çok net kaçırmışlardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 e tamam işte, varsın bunu araştırsınlar. hatta malatya başkanı'nın dediğini de araştırsınlar (hatırlıyoru o şampiyonluğun olduğu yaz o adam çıkmıştı denizli benim paramı vermedi diye de örtbas edilmişti). al işte itiraf var, bunu araştırsınlar lafım yok. ahahaha ali ipek'in kıvırması tekrar: "aziz bey bana kızamaz yok öyle bişey" @sotto, sürekli duran maçın, kazanmak isteyen takıma faydası olmaz. ooo yarın akşam derin futbol'da şov var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 mis gibi şampiyonluk yeaa. fenerin şanssızlığı düşme hattındaki takımla son maça çıkması sdf. orta sıra olsa fenerdi şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 yok biz yine olamazdık şampiyon. 2 sene önce ts orta sıra takımıydı da noldu ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 ne goller kaçtı o maç ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 fb tvden dinlemiştim meraktan hatta adam kendini asıcaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Sotto said: O 16 dakikanın aslında Fener'e zarardan çok yararı olduğunu savunmuştum ki bir gol atmış, bir de çok net kaçırmışlardı.. this. şunu atsa appiah ki bütün o konfeti teorisi patlamış oluyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 oyunun soğumasını,duraklamasını kazanmak için saldıran takıma yararı olacağını da savundunuz ya diyecek bir şey yok lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 maçın özetini dinleyip o günlere dönüp kanser oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Valla ne yalan söyleyeyim totem yapıp Denizli maçını izlememiştim. Özetlerde belli olmuyor ne kadar durduğu filan ama Denizli'nin kaçırdığı acayip goller var. Özetin ilk dakikasında Fenerin acayip pozisyonları var ama sonraki pozisyonlar 3 net pozisyon (1 gol 2 Appiah) hep son 16 dakikada. Hatta dikkat ederseniz golden sonra Süleymanou topu almaya gitmiyor bile. En kötü reflex olarak bile eğer yenilmemesi gerekiyorsa bir takımın kaleci o topu bırakır vermez, kavga filan çıkar orada:).. Son 16 da gol olsaydı ki çok net olabilirmiş, dendiği gibi negatif etkiden hiç bahsetmeyecektik ki 90 dakikada Denizli'nin kaçırdıkları sanki daha net. Yusuf yargılamış bu arada sdsf.. Yani saldıran takım Fenerbahçe diye birşey göremedim özetlerde Denizli de sağlam pozisyonlar bulmuş, çünkü diğer maçların skorlarını bilmeselerdi yenmeye oynuyorlardı. Yoksa Denizli beraberliğe kasıyor, Fener saldırıyor, oyunun durması Denizli'ye yarıyor gibi bir durum olmayabilir açıkçası, ama özetlerden bu kadar tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 abi ece erken'in ne işi var spor programında hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 bu ali ipek ne yanar döner adam bu arada ya, yok önce adamı tanımıyordum. sonra tanıyordum da az tanıyordum. sonra yeaa üstüme atıyolar yeaaa. denizli maçından önce de çantaları açıklayacağım demişti, maçtan sonra /vanish. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 yalnız o sene 36 puanlı takım düşmüş. sonraki sezonda da 39. sonra 27 (6'sı bonus, 21 yani). sonra 38 falan. bi de 29 26 olan takımlar var. ne dandikleşmiş lig giderek. çekişme giderek azalmış. ali ipek'in ıeaeahehööööööööööhüüüüüüüüüüüü diyişleri de beni benden aldı. dirke ata demirer taksicinin bas konuş taklidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 al işte somut iddia, dereli'den: şenes erzik maçtan önce beni aradı, başarılar diledi. bir de somut olmayan kısmı var, fenerlilerin yanındaymış diye. ondan emin deilim ama dedi. birşey söylememiş osla da bu baskıdır. şenes erzik çok büyük adamdırcılar da bunu da görmüş olur heralde. adammış selçuk dereli, sevdim. gerçi az küfretmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 ahaha demiröreni yarım saatte dışarı almışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 çevremde TAPE diyen çok ya artık teyp diyince (gerçi teyp de demiyorum ses kaydı diyorum) ben mi yanlış söylüyorum demeye başladım. TAPE mi teyp mi aydınlatın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Ses kaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 kök aynı olsa da teypten farklı. tape'in, yazıma dökülmüş hali. tapé falan bişiler olacak. ama ses kaydı demek varken niye TA PE denir anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, Aziz Yıldırım'ın gözaltı fotoğrafına ödül vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 aziz yildirim'in esgal fotografini yayinladigi icin haberturk muhabirlerine odul vermis tgc... sonra bu ulkede medyadan bahsederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 fizban said: yok biz yine olamazdık şampiyon. 2 sene önce ts orta sıra takımıydı da noldu ahahha 2004-2005 sezonuydu sanırım rakini satın alamayınca hakemi satın aldınız. şerefsiz papila maçı unuttuysan özet falan izle fizban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 bak simdi, sikeci diyorsun, itham ediyorsun, ama ALENEN yalan soyluyorsun. fenerbahce 2003-2004 ve 2004-2005 te son 1-2 maca sampiyon girdi. hatta yanilmiyorsam birini malatya birini konyaya 4 yiyerek kaybettik. git bak, azicik arastir, usturuplu yalan soyle. cemaatci savci gibi bakmadan soyleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar