fizban Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 ha bu arada, sırf şu 3-4 günlük olay dahi gösterdi ki, beşiktaşlıların içeriye alınması (adalı + tayfur + müdür) SADECE ŞOVDAN İBARETTİ. başka hiçbirşey değil. gerçekten değil. mosturoğlu'nun savunması "transfer şikesi" denen şeyin suç olmayacağını ortaya koydu. lakin hakim veya savcı bundan bihaber. o adamların içeride geçen aylarına yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 çağlayanı gördüm şimdi televizyonda da, polisimiz on numara gerçekten ya http://a3.ec-images.myspacecdn.com/images01/107/10ef2a35a7f31803976ef4f7715d9471/l.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 İçerde örgüt ile suçlanan kişi sayısını bilmiyorum, bu peker filan da var aynı örgütte geçen. Ayrıca kanunen 3 kişi örgüt için yeterli bir rakam ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 teşvik/şike yaptığımız herkes tutuksuz yargılanıyor lol hani maç sayısından ceza cart curt dersenizde birden fazla suçlanan ibrahim akın vardı mesela oda tutuksuz yargılanıyor veya trabzon başkanı daha bugün trabzondan teşvik geldi dedi mecnun odyakmaz neyse yakında bi Aziz Yıldırım kalacak içerde örgüt kurmaktan ve yönetmekten tek kişilik dev kadro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Ha madem bu noktaya geldik, asıl hırsız Hakan Şükür değil, şuan benim verdiğim vergiyle maaş alan, gecenin bu saatinde evine gidemeyip görevi için orda bekleyen gariban polis memuruna ki adamların hiçbişeyle ilgisi yok suçu yok üzerine saldıran 3-5 çapulcu. Onların üzerine atılan biber gazı bile benim cebimden çalınan paradır. Milletvekillerinin hırsızlıklarına girersek,sanırım maaşını alanlar son sırada gelirler. Hakan Şükür'ün milletvekili maaşına ihtiyacı olduğunu çok da zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 bu arada sivas başkanı'nın "trabzonspor x (1 galiba) milyon dolar teşvik primi teklif etti" lafını ciddiye almamış sanırım mahkeme başkanı. göstermelikten sanık olarak bir ifade alaydın be canım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 @Fizban, abi Hakan Şükür'ü seven Galatasaray'lılar sanmıyorum ki o adamı siyasi kişiliği(lol) , dini görüşleri, icraatleri, vatan sevgisi, helal süt emmişliği, siyasi görüşü için seviyor olsunlar. Dün Hakan Fenerbahçe'de olsaydı ve aynı başarıyı gösterseydi bugün yine camianız tarafından efsane topçu olarak anılacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 son sırada gelmesi daha az hırsız yapmıyor. kaldı ki oradaki taraftar orada duruyor. olay çıkarmıyor. kamu malına zarar vermiyor. oradaki köfteciden köfte simitçiden simit alıyor. sonra polis geliyor biber gazı ve tazyikli su sıkmaya karar veriyor. evet çok hırsızlarmış gerçekten :( @deadwoll; şu an nasıl fenerbahçeliler emre belözoğlu'nu anarken "iyi topçu ama x" diye anıyorsa, hakan şükür'ü de aynı şekilde anardı. ama hakan şükür gs'deyken, hatta sonrasındaki yıllarda dahi öyle anılmadı. x yerine uygun sıfat koyabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 sen ordamıydın EricCantona veya orda olan bir tanıdığın varmıydı ? medyadan takip edip yazıyoruz, o zaman bende onlarca tweet gördüm direk Çağlayandan yazan dağılmak üzere adliye önünde ana yola doğru yürürken üzerimize biber gazı atıldı su sıkıldı diyen bunada yorum yap o zaman sadece liseli medyaya göre yazma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/425889_10150815354169622_138029264621_12481658_946402371_n.jpg gariban polis ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Evet polis gece 2 buçuğa kadar bekledi sonra durup dururken hunharca saldırdı taraftarın üstüne. Gece 2 buçuğa kadar orda saçma sapan bir kararın verilmesini zaten çok mantıklı,iyi kaliteli insanlar bekler ya asla kötü bişey yapmamışlardır. Tu kaka polis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 2012'nin Türkiye'sinde polisi savunan zihniyetler var. Ne kadar cahil bir toplum olmuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 dusuncelihayvan said: 2012'nin Türkiye'sinde polisi savunan zihniyetler var. Ne kadar cahil bir toplum olmuşuz. fb düşmanlığı insana neler yaptırıyor işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Şimdi bu yukarıdaki mesajda bana üstü kapalı cahil diyen arkadaşı şikayet ediyorum ben, umarım hakkında işlem yapılır. Ayrıca bana kimse şu saatte aklı mantığı yerinde bi adamın orda mahkeme salonu önünde karar beklemesini anlatamaz, tabiki yakınlarını akrabalarını arkadaşlarını kastetmiyorum burda. Polis de kimseye durup dururken saldırmaz, göz yaşartıcı atmaz. Reaksiyonun dozajını tartışabilirsin, Türk Polisi çok sert ağız burun kırıyor hayvanlar da diyebilirsin ama emin ol kaşınmayanı kaşımazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 vah vah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 EricCantona said: Polis de kimseye durup dururken saldırmaz, göz yaşartıcı atmaz. Reaksiyonun dozajını tartışabilirsin, Türk Polisi çok sert ağız burun kırıyor hayvanlar da diyebilirsin ama emin ol kaşınmayanı kaşımazlar. http://i3.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/007/707/you-must-be-new-here-willy-wonka.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 EricCantona said: Şimdi bu yukarıdaki mesajda bana üstü kapalı cahil diyen arkadaşı şikayet ediyorum ben, umarım hakkında işlem yapılır. Ayrıca bana kimse şu saatte aklı mantığı yerinde bi adamın orda mahkeme salonu önünde karar beklemesini anlatamaz, tabiki yakınlarını akrabalarını arkadaşlarını kastetmiyorum burda. Polis de kimseye durup dururken saldırmaz, göz yaşartıcı atmaz. Reaksiyonun dozajını tartışabilirsin, Türk Polisi çok sert ağız burun kırıyor hayvanlar da diyebilirsin ama emin ol kaşınmayanı kaşımazlar. dekolte giyene tecavüz ederler kafası bu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Var mı bu forumda hiç polisten dayak/göz yaşartıcı vs yemiş olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 OoOoO Cihan Oskay dinlenecekmiş. Adama meczup dediler, tehdit ettiler zamanında. O dönem Fenerden teşvik geldi diyen 3 tane itirafçı da var onları da çağırırlar ilintili olarak. Kupayı mahkeme bize verirse; 6 SENE ÜSTÜSTE ŞAMPİYON OLDUK AVRUPANIN KRALI OLDUK diye inletiriz Arenayı artık. bu arada polisimiz akmış yine bravo. tam rezillik. gerçi o saf taraftarı gecenin bir yarısı oraya gazlayan kimse o da suçludur. (tabi polisin yaptıklarını meşru kılmaz) neyse. uefa ve fifa kafamıza tam binecektir. ne olacaksa olsun, bari futbol rahat etsin. cidden fenerli topcuya, hocaya yazık. ayrıca şekip ve cemil şike&teşvik konusunda gizli tanık olabilir. savcı ifadesinden duydum birşeyler eskişehire giden vs diyordu. şekipin salınıp diğerlerinin tutulması garip çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 EricCantona said: Var mı bu forumda hiç polisten dayak/göz yaşartıcı vs yemiş olan? gözlemlemek için dayak yemiş olmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Evr said: EricCantona said: Şimdi bu yukarıdaki mesajda bana üstü kapalı cahil diyen arkadaşı şikayet ediyorum ben, umarım hakkında işlem yapılır. Ayrıca bana kimse şu saatte aklı mantığı yerinde bi adamın orda mahkeme salonu önünde karar beklemesini anlatamaz, tabiki yakınlarını akrabalarını arkadaşlarını kastetmiyorum burda. Polis de kimseye durup dururken saldırmaz, göz yaşartıcı atmaz. Reaksiyonun dozajını tartışabilirsin, Türk Polisi çok sert ağız burun kırıyor hayvanlar da diyebilirsin ama emin ol kaşınmayanı kaşımazlar. dekolte giyene tecavüz ederler kafası bu işte dekolte giyene tecavüz eden hayvan. Hayvanın önünde dekolte giyen gerizekalı. Üzgünüm ama bazı gerçekler acıdır, hayvanlığı önlemeye çalışalım tamam süper de giyersen saldırıyor işte hayvanlar neyi zorluyosun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 bizim millet alismis polise hemsehrim ayagi cekmeye. asayisin duzgun olmamasina o kadar alismisiz ki, 3-5 tane tipe hamle yapilinca polise laf edilir olmus. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Ben satanist diye nezarette kalmıştım o sayılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Diyemedin mi ben Şeytan'ı seviyorum siz niye beni tutukluyosunuz ki diye? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 adalet yerini bulmus asdfg goz yaslari sel olmus vajh vah 7-8 aydir ben konusursam yanliz gitmem konusursam gs soyle olur boyle olur dedi fos cikti.adamin savunmasi banane banane onlarda yapti ortmenimden ibaret olursa sadece, boyle cakarlar ergenekonu.bank asyadan asaagi dusmemek icin suklretsinler asdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar