SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Boşluğa değil de, anlamayana davul zurna çalıyo gibi oldu biraz adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Diğer başlıklarla beraber yaklaşık 2000 sayfadır yapılan şey =) Burda anlayınca yada anlamayınca sanki davayı etkileyecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Rerore said: said: "Müsabaka sonunda Aziz Yıldırım’ın, yapılan şikeye rağmen Gençlerbirliği oyuncularının iyi oynadığını düşünerek İlhan Ekşioğlu’nu azarladığı ve ilk taksit olarak futbolculara dağıtılmak üzere Doğan Ercan’a verilen 100.000$ ’ın geri alınması talimatını verdiği, İlhan Ekşioğlu’nun da aynı tepkiyi Doğan Ercan’a yansıtarak şahıstan 100.000$ geri istediği, Doğan Ercan’ın da bahse konu parayı İlhan Ekşioğlu’na gönderdiği ve teslim ettiği…" Ben, İlhan Ekşioğlu’nu maç sonunda azarlamadım çünkü aramızda Başkan – yönetici ilişkisinin dışında ağabey – kardeş ilişkisi vardır. BURADAKİ 100.000$ TRANSFER İÇİN İSVEÇ’TEKİ İKİ OYUNCUYA VERİLMEK ÜZERE ÖN AVANS OLARAK DOĞAN ERCAN’A VERİLMİŞTİR. 100.000$ İlhan Ekşioğlu’nun kendi imkanlarıyla verdiği bir paradır. Fenerbahçe Spor Kulübü ile bir ilgisi yoktur. Doğan Ercan bu iki oyuncuyu Kayserispor’a ve Gençlerbirliği’ne de satmak istiyordu. İlhan Ekşioğlu maçın çok sert geçmesinden dolayı kızmış ve bu transferden vazgeçerek parasını geri istemiştir. Gençlerbirliği sporcuları maçtan sonraki maç sonu röportajlarında Trabzon için oynadıklarını ama Fenerbahçemizi yenemediklerini söylemişlerdir. NTV Sporda Fuat Akdağ da bu sözlerin ’Türkiye’nin 4 te 3 Fenerbahçe’nin şampiyon olmasını istemiyor anlamına geliyor’ diye yorum yaparak bu açıklamaları kınıyor ve ’böyle açıklama yapılır mı’ diyor. Ben de Gençlerbirliği’nde oynayan Trabzonsporlu oyuncuların teşvik operasyonu yaptığını düşünüyorum ve burada dile getiriyorum. Biz suçlanıyoruz, esas suçlular dışarıda geziyorlar. Adalet ve hukuk anlayışımız maalesef işte bu kadar. eheheh Bir an demirörenin açıklaması sandım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/397271_336314306380363_127440673934395_1395402_1633721525_n.jpg verildi mi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 ee fener demirören'i destekliyoruz diye açıklama yayınlamış? ahahahah bu kadar olur alemsiniz gerçekten, ayıbın da suyu çıktı artık hiç mi yüz kalmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 fener MAA'ı da desteklemişti yalnız ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Habertürk said: Aziz Yıldırım'ın mahkemede Habertürk için söylediği sert sözlerin ardından, gazetenin genel yayın yönetmeni Fatih Altaylı köşesinden Yıldırım'a yanıt vermişti. Ardından Fenerbahçe Kulübü de çok sert bir açıklama yaparak, hiçbir Habertürk çalışanını kulübe ait hiçbir tesise almayacaklarını duyurmuştu. HADDİNİ BİLMEZ SALDIRI Gecenin geç saatlerinde Habertürk Medya Grubu adına bir açıklama yapılarak, Fenerbahçe'nin yaptığı açıklamaya tepki konuldu. Habertürk'te yer alan açıklamada, Fenerbahçe Kulübü tarafından yapılan açıklama "haddini bilmez saldırı" olarak tanımlandı. İşte Habertürk Medya Grubu tarafından yapılan son açıklama; Fenerbahçe Spor Kulübü imzasıyla 23 Şubat 2012 tarihinde (dün) "Bugünden itibaren Habertürk kurumu ve bağlı kurumlarının yönetici, çalışan, yorumcu ve muhabirlerinin kulübümüze ait hiçbir tesise girişlerine izin verilmeyecektir" şeklinde bir açıklamaya yer verildiği görülmüştür. Hemen belirtelim ki bu açıklama, Habertürk'e ve Habertürk'ün şahsında özgür - bağımsız medyaya, halkın haber alma hakkına yöneltilmiş açık ve haddini bilmez bir saldırıdır. Bu açıklamayı kaleme alanlar, bu tür saldırı ve tehditlerle Habertürk'ü bugüne kadar sürdürdüğü bağımsız ve objektif yayıncılık çizgisinden saptırabileceklerini zannediyorlarsa, bu girişimin boş bir hayalden ibaret olduğunu hatırlatmak isteriz. Çarpıtmalarla ve karalamalarla dolu açıklamada iddia edilenlerin aksine Habertürk Yayın Grubu kurumsal olarak hiçbir kulübün ne taraftarı ne de karşıtıdır. Habertürk; tüm kulüplerimizin eşit derecede saygın ve onurlu kulüpler olduğunun bilinciyle, özgür, bağımsız, tarafsız ve objektif yayıncılık yapmaktadır. Kamuoyuna malolmuş bulunan ve Fenerbahçeli bazı yöneticilerin de yargılandığı şike ve örgüt davasında da Habertürk, aynı yayın çizgisini sürdürmüştür. Soruşturmanın başladığı Temmuz 2011'den itibaren Habertürk'ün tüm yayın organlarıyla gerçekleştirdiği yayınlar, bu gerçeğin somut ve açık kanıtıdır. AÇIKLAMA FB KİMLİĞİ İLE BAĞDAŞMIYOR Bu gerçeğe rağmen Fenerbahçe gibi tarihsel, onurlu ve saygın bir kulübün ismini kullanmak suretiyle Habertürk'ü ve Habertürk'ün şahsında özgür ve bağımsız medyayı tehditlerle sindirmeyi ve gözdağı vermeyi amaçlayan bu açıklamayı kaleme alanların Fenerbahçe Spor Kulübü'nün kurumsal temsili ve kimliği ile bir ilgisinin olamayacağı açıktır. Bu açıklamayı kaleme alanlar Fenerbahçe Spor Kulübü'nün gerçek temsilcileri değil, olsa olsa "Fenerbahçe'nin artık sadece bir spor kulübü olmayacağını" ilan eden ve spor kulübü yöneticiliği ile bağdaşmaz nitelikteki garip zihniyetin uzantılarından ibarettir. Sorumluluk sahibi, ciddi, gerçek Fenerbahçeliler de Fenerbahçe'nin bir spor kulübü olmaktan çıkarılmaya çalışıldığının açık bir göstergesi olan bu haddini bilmez açıklama ve tutumdan rahatsızlık duymalıdırlar. Ve inanıyor ki duymuşlardır. HEDEF GÖSTERİLİYORUZ Şike ve haksız çıkar örgütlenmesi gibi suçlamalara karşı kutsal savunma hakkını kullanmak yerine tehditlerde bulunmak suretiyle kamuoyuna malolmuş bir davada medyanın özgür ve bağımsız yayın yapmasını engelleme girişiminin, saf ve kulübüne temiz duygularla bağlı taraftarları holiganlaştırmaya çalışmanın, medyayı hedef göstermenin, Fenerbahçe'nin çıkarlarını savunmayla, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün kurumsal kimliği ve temsiliyle bir ilgisi yoktur ve olamaz. Habertürk kurumu tüm çalışanlarıyla bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da bağımsız ve özgür yayıncılığını hiçbir tehdide kulak asmadan her koşulda ve haberin olduğu her yerde aynı şekilde sürdürecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur HABERTÜRK MEDYA GRUBU Adamlar haklı. Hala aynı kafa aynı teraneye devam ederse daha çoook crit yemeye mahkum Fenerbahçe yönetimi. Hiç öğrenemeyecekler. İyice itibarsızlaştırıyorlar klübü. İsteyerek yapsalar bu kadar olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Masquerade said: said: Öncelikle merhaba bu tribündergiye ilk mesajım. Aylardır okuyucu olarak bu başlığı okuyorum. Fenerbahçeli bazı arkadaşlar inatla ve körlükle bir Aziz Yıldırım savunusuna giriştiler. Bu arkadaşlar eğer ciddi bir savunu ortaya koymak derdindelerse basında yer alan bölük pörçük ifadelerden hareket etmeyi bırakıp iddianamede eylemin gelişimi kısımlarının tamamını ve ilgili tapeleri okusunlar. İbrahim Akın olayında halen netleşmemiş kafalar için iddianamedeki tapeler üzerinde olay nasıl gelişmiş bir bir üşenmeden anlatacağım. Daha da bunun üzerine bu olayda şike yoktur diyen insanın samimiyetinden ve iyi niyetinde şüphe ederim. 01.05.2011 tarihinde oynanan FB-IBB maçından tam altı gün önce (25.04.2011) saat 14.08’de Aziz Yıldırım ve Şekip Mosturoğlu Bülent İşçen’i arıyor ve Ahmet Çelebiyi yarın öğlen al ve bize gel diyor. (tape no: 1839) Aynı gün bir dakika sonra (14:09) Bülent İşçen Ahmet Çelebiyi arıyor ve yarin öğlen Aziz abinin yanına gideceğiz söyleme kimseye bir şey diyor. (tape:1561) Ertesi gün (26.04.2011) saat 15:21’de Ahmet Çelebi Bülent İşçeni arayıp yarım saate buluşalım ara beni beraber çıkarız diyor (tape :1565). Aynı gün saat 15:55’de Ahmet Çelebi Bülent İşçen’i arıyor ve çıktım diyor. Bülent İşçen’de haydi bende çıkıyorum diyor.(tape:1567) Aynı gün (26.04.2011) saat 16:58’de Abdullah Başak Ali Kıratlıyı arıyor. Ali Kıratlı Abdullah Başak’a ne arıyorsun kulüpte diye sorunca Abdullah Başak başkanın yanından yeni çıktığını Bülent İşçen,Ahmet Çelebi ve İlhan Ekşioğlu ile beraber kendisini toplandıklarını söylüyor (tape:1917) Bu konuşmadan 5 dakika sonra Ahmet Çelebi Yusuf Turanlı’yı arıyor ve acele Suadiye Cafede buluşalım diyor. Yusuf Turanlı önemli bir şey mi oldu diye sorunca evet evet acele gel diyor. (tape :1568) Aynı gün (26.04.2011) saat 18.02’de Ahmet Çelebi Yusuf Turanlıyı arıyor ve geldin mi diye soruyor Yusuf Turanlı sahil yolunda olduğunu Suadiye kafeye hangi sokaktan gireceğini soruyor. (tape :3339) Aynı gün (26.04.2011) saat 20.14’te Yusuf Turanlı İbrahim Akın’ı arıyor ve Big Şef’e çağırıyor.(tape:3342) Şimdi Fenerli arkadaşlar devam etmeden önce burada bir duralım ve sizlere soralım. Günlük her davranışımızda bir neden sonuç ilişkisi bulunmaktadır. Soruyorum şimdi Yusuf Turanlı’nın İbrahim Akın’ı aramasını tetikleyen nedir? Eğer 25.04.2011 tarihinde Aziz Yıldırım ertesi gün Ahmet Çelebiyi Bülent işçen üzerinden kulübe çağırmamış olsaydı eğer Ahmet çelebi iki saat önce Suadiye kafede Ahmet Çelebi ile buluşmamış olsaydı Yusuf Turanlı İbrahim Akın’ı arayacak mıydı? Bu sorular şu an için yanıtsız olarak kalsın. Çünkü henüz Yusuf Turanlı’nın İbrahim Akın’a ne diyeceğini bilmiyoruz. Daha sonra bu sorulara döneriz. Aynı gün (26.04.2011) saat 22.07’de İbrahim Akın Yusuf Turanlıyı arıyor ve İbrahim söylene mekana geldiğini söylüyor. (tape:3567) Aynı gün (26.04.2011) saat 23:01’de Yusuf Turanlı Ahmet Çelebiyi arıyor ve sen ne diyorsan odur sen ne zaman diyorsan beraber şey yaparız diyor. (tape:3343) Aynı gün (26.04.2011) saat 23:11’de Yusuf Turanlı İbrahim akına mesaj çekiyor ve öyle olması daha hayırlısı. Hayır yaparsın bol bol sağa sola diyor. (tape.3344) Belli ki İbrahim Akın’ın kafa karışık. Ama Yusuf Turanlı yinede emri vaki yaparak 10 dakika önce OK verdi Ahmet Çelebi’ye. Bu mesajdan bir dakika sonra İbrahim akın gülümseme işareti yolluyor mesajla Yusuf Turanlıya.(saat 3345) Bu mesajdan 3 dakika sonra(23:15) İbrahim Akın imamı arıyor ve bizim hafta sonu Fenerle maçımız var ya İbo gol atmasın yüz bin dolar para verelim ona demişler ne yapayım diyor. Bu konuşmada imam ok veriyor köyde çok fakir var hayır kesersin bir kurban yedirirsin diyor . İbrahim Akında bu açıklamaya doğru hocam tamam diyor (tape :3568) Hocayla konuştuktan 4 dakika sonra (23:19) İbrahim Akın Yusuf Turanlı’ya mesaj atıp ok verildi abi diyor. (tape: 3370) Aynı gece saat 02:48’de (27.04.2011) hocadan aldığı gazla vicdan sandığı şeyi rahatlatan İbrahim madem vicdan rahat o zaman dolar kesmez hacı bari euro olsun daha kurban murban kesçez diyerekten Yusuf Turanlıya dolarları euro yapalım abi diyor. (tape :3349) Ertesi gün (27.04.2011) saat 13:24’te İbrahim Akın tekrar Yusuf Turanlıya mesaj atıp 100 bin euro yaptın mı diyor. (tape:3351) 1 dakika sonra Yusuf Turanlıdan gelen mesajda yok daha konuşmadım akşam gidecem oraya kardeşim diyor. (tape:3352) 1 dakika sonra İbrahim Akın kabul etmiyorum başka diye tekrar Yusuf Turanlıya mesaj atıyor. (tape: 3353) Aynı gün (27.04.2011) saat 21:49’da Yusuf Turanlı İbrahim Akın’ı arıyor. İbrahim ne oldu bizim iş hallettin mi diye sorunca Yusuf Turanlı ya öbürü de fena değil canım ya (100 bin doları kastediyor) diyor İbrahim Akın yok olmaz kabul etmiyorum diyor. Yusuf’ta konuşacağını belirtiyor. (tape:3570) Ertesi gün (28.04.2011) saat 20:28’de İbrahim Akın fahri tatanı arayor. İbrahim fahriye şikeyi ima etmeye çalışırken Fahri teşvik anlıyor ve inşallah koyarsın 2 tane diyor. İbrahim ise onun için değil tam tersi için diyor. Fahri Fenerden mi diye sorunca İbrahim ha diye onaylıyor. (tape:3573) Şimdi burada da bi mola verelim Fenerli arkadaşlar. Tekrar soruyorum Aziz Yıldırım ta en başında Bülent işçen’e yarın Ahmet Çelebiyi al yanıma gel demeseydi ibrahim’in fahriyle yaptığı bu konuşma gerçekleşebilir miydi. Ortada Aziz Yıldırım -> Bülent İşçen -> Ahmet Çelebi -> Yusuf Turanlı -> İbrahim Akın -> İmam -> İbrahim Akın -> Yusuf Turanlı -> Ahmet Çelebi zinciri bu kadar net iken olayların akışı dakika dakika bir neden sonuç içerirken hala nasıl bu net şike teklifine yok diyebiliyorsunuz? Henüz teklif dedim ancak ilerleyince şikenin gerçekleştiğini ve maç sonrasında paranın alındığını da göreceğiz. Neyse kaldığımız yerden devam edelim. Ertesi gün saat (29.04.2011) saat 17:29’da Yusuf Turanlının İbrahim Akın’ı aradığı görüşmede İbrahim bunu nakit mi alacaksın diye soruyor. Yusuf konuşacağım ben bu akşam ona göre haber veririm diyor (tape :3361) 30.04.2011 günü saat 13.37’de Yusuf Turanlı Ahmet çelebiyi arıyor ve buluşmak için sözleşiyor. (tape:3366) Aynı gün saat 14:50’de Yusuf Turanlı İbrahim akın’ı arayıp cuma problem yok Cuma günü halledeceğiz diyor.(tape:3367) Aynı gün saat 15:02 İbrahim Akın Yusuf Turanlıyı arayıp Kıbrısta bir senet vardıya diyor. Yusuf Turanlı’da Cuma günü halledeceğiz tamam dediler okey dediler ben de tamam dedim onların sıkışıklıl mıkışıklık falan filan Cuma dediler diyor. (tape:3368) Konuşma bittiği gibi Yusuf Turanlı İbrahim Akın’a bir de mesaj çekiyor. Tamam yani problem yok rölanti şekli diye. (tape:3369) Ve İbrahim maçta oynuyor. Sahada şike görmedim ben diye ağlayan Fenerli arkadaşlar görmemiş ama biz gördük sahada şike. İbrahim Akın uzaktan öylesine çektiği bi şut az kalsın gol olacakken yüzünün girdiği ifadeyi biz gördük. O maçta ruh gibi dolaşan İbrahim Akın’ı biz gördük. Bu sebeple 60’ta oyundan alınan İbrahim Akın’ı biz gördük. Neyse biz devam edelim. Maçtan bir gün sonra (02.05.2011) saat 13:40 İbrahim akın bende yüklü para var Cuma günü veriyorlar parayı diyor. (tape:3583) Aynı gün saat 13:58’de İbrahim Fahriyi arıyor. Fahri cumamı alıyorsun paraları diyor. Görüşme kesiliyor. (tape : 3584) 2 dakka sonra İbrahim tekrar fahriyi arıyor fahri tekrar soruyor sen cumamı alıyorsun paraları diyor İbrahim belki bugün de alırım diyor .(tape:3584) 5 mayıs Perşembe günü Yusuf Turanlı Ahmet Çelebiyi arıyor ve yarın gelirim yanına diyor. Ahmet Çelebi görüşürüz tamam diyor. 6 mayıs CUMA büyük gün. İsteyen hepsini okusun. Ahmet Çelebi’nin Bülent İşçen diyaloglarını Yusuf Turanlı Abdullah başak mesajlarını. Özet geçiyorum. 06.05.2011 günü saat:18.16’da Yusuf Turanlı'nın İbrahim Akın'ı aradığı görüşme; İbrahim: “Ben havaalanına geldim abi ancak banka yoluyla alabilirim onu" , Yusuf: “Dur be oğlum telefon ya…telefonda şey nasıl yapalım sen söyle", İbrahim: “Öyle yaparız abi ancak…buraya yetişemezsin yani…bir saat var çünkü", Yusuf: “Nereye nereye ama…100…istiyorsan dursun yarın al", İbrahim: “Tamam öyle yaparız Yusuf abi…ben kendim de Vakıfbank’ta var oradan birşey yaparım bir şey…ben hocaya şeye veririm yani", Yusuf: “Şeyinkini ayırayım mı Kıbrıs’ınkini" , İbrahim: “Onunkini ver yani…14 ayır he bir de kendine de al abi oradan…14 bin oraya vereceksin ya…16 bini de sen al…diğerlerini de ben yapacağım şeyler var" , Yusuf: “70 ayırıyorum ben sana" , İbrahim: “Tamam".(tape:3380) 06.05.2011 günü saat:18.29’da Bülent İbrahim İşçen'in Ahmet Çelebi'yi aradığı görüşme; Bülent: “Ne yaptınız", Ahmet: “Tamam hallettim gönderdim…iyi gel bana doğru…buraya istasyona", Bülent: “Dur bakarız konuşuruz" . (tape:3610) 06.05.2011 günü saat:19.29’da İbrahim Akın’ın X Şahsı aradığı görüşme(tape:3532); X Şahıs: “Balya yattı mı balya”, İbrahim: “Yapıyoruz ya”, X Şahıs: “Oğlum balya yattı mı diyorum para yattı mı diyorum yapıyoruz diyor ya”, İbrahim: “Bugün yatıyor bugün,…, 80 milyar yatacak galiba” . 07.05.2011 günü saat:14.29’da İbrahim Akın’ı Fahri Tatan’ı aradığı görüşme(tape:3533); Fahri:“Antalya’da değilmi maç…sen gitmiyor musun”, İbrahim: “Lig tv veriyor…ne yapayım gidip Olimpiyat’a mı gideceğim izlemeye”, Fahri: “6’lıyı nasıl oynayacaksın”, İbrahim: “Önümde bilgisayar olacak televizyonum olacak oynayacağım,…para da cebimde balyalar,…ha, işte var işte öyle işte”, Fahri: “Güzel güzel yolla bi 15 kâğıt tehdit ederim seni”, İbrahim: “…15 kâğıtmış” , Fahri: “Ne oldu …dün 1 milyarlık altılın vardı…” . yalnız şu adamın hazırladığı yazı bile , savcının iddaanamesinden başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 'sabika kayitlari klasor dolduran adamlarla ne isin vardi' diyen fatih altayli: http://goo.gl/lFCGu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Ucuz milliyetcilige girmiyor mu bu (: ya da erol kose milliyetciligine. Ekside birand ve altaylinin ocalanla birlikte fotograflari diye baslik var. gavir izmirli diye grup kuran adam daha ana karninda aninoasitti o fotograflar varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 tepkinin sebebi su: 3 temmuzdan beri, fenerbahce sike yapti; aha iste suclu aziz yildirimin vsikalik fotografi, emenike para saydi; sezer paralari yutmus, tumer kirmizi kart gormus diye sucluyu o zamandan beri dillendirmeli. baktilar olmayacak, uzerine bir de dava sirasinda fotograf cekip onu yayinlamalari. ha bu sirada bir de bu tip basin (haberturk, star gazetesi, vatan, bilimum yesil sermaye gazetesi vs) alinirken, cumhuriyet, radikal falan gibi eli yuzu duzgun gazetelerden dava salonuna bir kisinin dahi alinmamasi gercegi var. haliyle bu tepki normaldir. sizinle gorusmeyecez kardesim, ne de olsa kendi haberlerinizi yapiyorsunuz demis yonetim. 'fatih altayliyi oldurun' dememis ki. kaldi ki oyle birsey dense fatih altayli'yi oldurecek taraftar da cok bu ulkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 mahkeme başkanından tahliye sinyali diye vermiş hürriyet http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19989305.asp ama benim aklıma takılan şu; adam sadece "hayırlı karar alabiliriz" demiş, buradaki hayrın tahliye olduğunu nerden çıkarmışlar ki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 ben fenerbahçeliyim bu olay patladığından beri eğer suçluysa atsınlar içeri bizi de düşürsünler ligden diyordum ancak son gelişmeler beni biraz ikna etti gibi artık pek usülsüzlük yaptığına inanmıyorum aziz yıldırımın özel işlerinde kazandığı projeler karşısında karalandığına inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 vaperon said: Adamlar haklı. Hala aynı kafa aynı teraneye devam ederse daha çoook crit yemeye mahkum Fenerbahçe yönetimi. Hiç öğrenemeyecekler. İyice itibarsızlaştırıyorlar klübü. İsteyerek yapsalar bu kadar olmaz... herhangi bi yazı ne olduğu farketmez hepsine crit demek moda oldu. maksat fenere karşı olsun. crit panpa crit he heee. oke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 BlackRose said: mahkeme başkanından tahliye sinyali diye vermiş hürriyet http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19989305.asp ama benim aklıma takılan şu; adam sadece "hayırlı karar alabiliriz" demiş, buradaki hayrın tahliye olduğunu nerden çıkarmışlar ki :p Hurriyetin attigi basliklari ciddiye mi aliyosun? Rating toplamak icin herzamanki gibi tam zamanini bekliyorlar daha sonra boyle balik yemi gibi basliklar atiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 S-H said: kimse ilgilenmeyince boşluğa saldırmaya başlamış ahahaha iyiymiş bu arkalarda kalmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Pooplanın zoruna gitmiş. Antu kafalara göre de hep fener haklı. Biz birşey diyor muyuz? Adamlar sen kimsin ki benim ne yazacağıma karışıyorsun. Haddini bil demiş ışte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 tam kim haklı kim haksız seçimini yapıyordum ki sen geldin kanka anlat dinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Evet biz senin seçimini biliyoruz aylardır. FENER ZATEN HAKLI, KALANLARDAN GALATASARAY MI HAKLI BEŞİKTAŞ MI HAKLI TRABZON MU HAKLI KİEEEE diye geziyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 poopla, poop'lama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Aslında bugün Aziz tutuksuz yargılanma kararı çıksa ne güzel olur ya önümüzdeki hafta sadece TVde Aziz konuşur falan sonra gene içeri alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 bence de %99 serbest kalacak, serhat ulueren ın programda yayından kalkmış ya cok şenlik olurdu oraya bağlanırdı felan. toroğlu vs aziz kapışmasını izlerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 oha Telegol nasıl biter ya, baya baya izleniyordu kavgaları külhanbeylikleri lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Direk ipini cekmisler asfsd Adama gicik oluyodum da profram fena deildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 şu verildi mi bilmiyorum da adam bildiğin facia :) ‘İFADE VERİRKEN DARP EDİLDİM’ Emniyette ifade sırasında darp edildiğini iddia eden Yelkovan'a Başkan Ekinci "Avukatın var, neden şikâyetçi olmadın?" diye sordu. Yelkovan ise bu soruya bir cevap veremedi. Yelkovan, İlhan Ekşioğlu'na "Ayşe tatile çıksın" sözleriyle neyi kastettiğini sordu. Yelkovan ise bunu emniyette sorduklarında darp edildiğini böyle birşey söyleyip söylemediğini hatırlamadığını söyledi. Yelkovan, "Emniyette rahat ifade veremedim darp edildim. Emniyet ve savcılık ifadelerim mahkemenizde verdiğim ifadeler doğrultusunda doğrudur" dedi. "Hukuka aykırı hiçbir iş yapmadım, talimatta almadım" diyen Yelkovan, "Örgüt üyesi değilim, ne şike yaptım ne de dolandırıcılık. Suçlamaları kabul etmiyorum. Tahliyemi talep ediyorum" diye konuştu ‘ŞİKENİN KARARI MI OLUR’ Bu arada Mahkeme Başkanı Ekinci ile Yelkovan arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Mahkeme Başkanı, "Başkan şike yapacağız, para verir misin derse ne yaparsın?" diye sordu. Yelkovan ise "Yönetim kurulundan karar çıkarsa veririm. Kararı çıkmayan parayı veremem" cevabını verdi. Bunun üzerine Başkan Ekinci gülerek "Şike'nin kararı mı olur" dedi. Yelkovan da kulüpten bir para çıkışı için yönetim kurulu kararının gerektiğini söyledi. Duruşmaya Yelkovan'ın avukatlarının savunmasıyla devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar