tinu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 aziz yıldırımın çok yakında serbest kalacak, savunmasınıda tırt diyenler okumamış bence, gayet güzel savunma yapıyor adam, baştaki gs a takılmış gidiyor herkes, orda klasik aziz yıldırım durumu var, gereksiz olmuş , ama sonrasında toparlamış adam, gördüğüm kadarıyla savunması 3 aşamalı gidiyor şu ana kadar, 1. aşamada: gs,medya,savcılar vb.. yerlere karşı bir saldırı yapıyor, siz saçmaladınız şimdi ben size göstereceğim demek gibi bi şey bu, 2. aşama: sonra iddaanameye yüklenmeye başladı, kendini savunmaktan çok iddanamenin içindeki çelişkileri, yanlışları ortaya dökmeye başladı, bunlarıda somut örneklerle verdi, yani burda iddaanamedeki çelişki yada saçmalık yok diyecen bir delikanlı varmı bilmiyorum, ben beşiktaşlıyım azizden de nefret ederim ama iddaname ilk açıklandığında da yazmıştım şimdide aynı görüşteyim, iddaaname bok gibi, suç üstü olmaması, çelişkiler yanlışlar olması tam bir rezalet, e aziz de ikinci aşamada bunları gösterdi, ve bu iddaname güvenilir değile getirdi olayı. 3. aşama: sonlara doğru da maçlarla ilgili iddaalara cevap vermeye başladı, şike parası olarak harcandığı iddaa edilen paraların, harcandığı yerlerı faturaları ile belgelemiş, şimdi tek tek yazmayacam ama okuduğunuzda görürsünüz, adam iddaanamenin saçmalığından var suç üstü yapılmamış olmasından dolayı gayet güzel şike yapıldığı iddaa edilen maçları bir bir çürütüyor. muhtemelen gelecek davada buna devam edicek, ve çok yakın zamanda tahliye olacak. ilk iddaaname yayınlandığı zamanda yazmıştım, aziz yıldırım ın şike yaptığına yüzde yüz inanan biriyim, ama iddaaname o kadar boktanki, yapılan uygulamalar , suç üstü yapılmamış olması gibi bir ton yanlıştan dolayı aziz yıldırım içerden çıkacak, şimdiye kadar etik kurulu raporu uygulansaydı fener düşecekti, ama o da uygulanmadı, e üstüne demirören geldi ve mahkeme sonucu bekleyeceğim dedi, sonuç olarak ne fenerbahçe ceza alacak ne aziz yıldırım ceza alacak. ve bunun tek nedeni iddaanameyi hazırlan kişinin saçmalıkları, ve zamanında suç üstü yapılmamış olması. sen poşette şike parası vardı dersen , adamda e o zaman niye suç üstü yapmadın der tabi, poşeti alan hatta zamanında şikeyi itiraf eden akın, onu baskı altında söylediğini kandırıldığını poşette forma olduğunu söylüyor, yani akın ın itirafıda çöp oldu hiç bir şekilde delil olamaz. o ekinlerdi, inşaattı böyle şifreli konuşmalarda ortada bir şey döndüğünü göstersede, suç üstü ve somut delil (para) olmadığı için suç olarak kabul edilemez. zaten şifreli konuşmanın amacı yakalanırsak bir şey ispat edilemesin diyedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Benim anlamadığım nokta hangi paranın şike için harcandığını nereden biliyorsunuz ? Sözde klubun parasını harcadıysa tabiki bir belgesi olmak zorunda belgesiz o kadar parayı kime verecek. Eğer olay türkiye cumhuriyet ve faturaysa çok zor olmaması gerekiyor fatura ayarlamanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Baskan super savunma yapmis, tez zamanda sucsuzlugu kanitlanir ve serbest kalir insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Abi aziz yildirim sike parasini ozamanki tffden temin ediyordu ki,yok stad icin,tesis icin diyerek, yani kayiylarda oyle geciyordu.tffnin parasiyla sike yapior dendi hatta eski tff baskaniyla falan konusmalari vardi yoneticilerin Burdada klub hesaplari falan denmis okadar da mal degildirler heralde sike parasini kendi klübu hesabindan odeyecek kadar, iddianamede vardi tff den alinip saga sola sacilan paralar, hatirlayan koysun buraya pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 said: mahkemeler milletin vicdanıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Zep said: Abi aziz yildirim sike parasini ozamanki tffden temin ediyordu ki,yok stad icin,tesis icin diyerek, yani kayiylarda oyle geciyordu.tffnin parasiyla sike yapior dendi hatta eski tff baskaniyla falan konusmalari vardi yoneticilerinbu iddianameden silinmis ondan sonra. ki ona da cevap verdi dun. butun harcamalarin faturalariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 4Ever said: Benim anlamadığım nokta hangi paranın şike için harcandığını nereden biliyorsunuz ? Sözde klubun parasını harcadıysa tabiki bir belgesi olmak zorunda belgesiz o kadar parayı kime verecek. Eğer olay türkiye cumhuriyet ve faturaysa çok zor olmaması gerekiyor fatura ayarlamanınbiz birsey bilmiyoruz. iddianame diyor ki kulup kasasindan x kadar para alinip y kisisine gonderildi. turk yargisinin, ve isine geldiginde turk kamuoyunun anlamadigi birsey var. bir suclama yapiyorsan, onu ispatlamak durumundasin. sucsuzluk degil, sucluluk ispatlanir. para verildi, suradan alindi soyle gonderildi diyorsun. aha bak hayir diyo. sonra da ne biliyonuz canim gitmistir iste diye suclamaya devam ediyorsun. adalet boyle yurumez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Turkiyede suçlanırsın önce ve sonra sen suçsuzluğunu kanıtlamaya çalışırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 f-tipi adalet öyle ne yazık ki. fakat sözde bilinçli bir kesimin, sırf sanık sandalyesindeki kişi aziz yıldırım, kurum fenerbahçe diye bunu unutması komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 fizban said: 4Ever said: Benim anlamadığım nokta hangi paranın şike için harcandığını nereden biliyorsunuz ? Sözde klubun parasını harcadıysa tabiki bir belgesi olmak zorunda belgesiz o kadar parayı kime verecek. Eğer olay türkiye cumhuriyet ve faturaysa çok zor olmaması gerekiyor fatura ayarlamanınbiz birsey bilmiyoruz. iddianame diyor ki kulup kasasindan x kadar para alinip y kisisine gonderildi. turk yargisinin, ve isine geldiginde turk kamuoyunun anlamadigi birsey var. bir suclama yapiyorsan, onu ispatlamak durumundasin. sucsuzluk degil, sucluluk ispatlanir. para verildi, suradan alindi soyle gonderildi diyorsun. aha bak hayir diyo. sonra da ne biliyonuz canim gitmistir iste diye suclamaya devam ediyorsun. adalet boyle yurumez. Fizbana , ünal aysal tittle ı lazım bu yazıdan sonra, "bu ateş üfleyerek sönmez" gibi bitmiş sonu ama güzel ve doğru olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 abi mantıklı düşünmeye çalışmıyor ki adamlar, gözlerini hırs bürümüş, salak saçma yazılar koyup duruyorlar buraya, 8 aydır okuyoruz, dinliyoruz şu aptalca yazıları, haberleri, lan 1 ay susun da bakalım neymiş olay, konuşuyorsunuz ztn 8 aydır bık bık bık. nefes alın bi, adam da savunmasını yapsın, görelim bi sonuç ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 fizban said: biz birsey bilmiyoruz. iddianame diyor ki kulup kasasindan x kadar para alinip y kisisine gonderildi. turk yargisinin, ve isine geldiginde turk kamuoyunun anlamadigi birsey var. bir suclama yapiyorsan, onu ispatlamak durumundasin. sucsuzluk degil, sucluluk ispatlanir. para verildi, suradan alindi soyle gonderildi diyorsun. aha bak hayir diyo. sonra da ne biliyonuz canim gitmistir iste diye suclamaya devam ediyorsun. adalet boyle yurumez. Şimdi savcı birşey iddia ediyorsa ve bunu iddianamenin kabulu için zaten delil olarak sunmak zorunda. Öyle ben iddianame yazdım hadi bu adamı içeri alın diye birşey yok. Deliller ne kadar doğrudur saçmadır orası ayrı tartışılır. Burada olay fenerbahçe yada x klub şahıs değil aziz yıldırımda sadece şike yüzünde de içeride değil. Ama nedense sadece şike yüzünden içerdeymiş gibi gösteriliyor oysa aziz yıldırım örgüt kurma suçundan da içeride yer alıyor onunla ilgili hiç savunma yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 hiçbi faaliyeti bulunmayan suç örgütü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Catzee said: abi mantıklı düşünmeye çalışmıyor ki adamlar, gözlerini hırs bürümüş, salak saçma yazılar koyup duruyorlar buraya, 8 aydır okuyoruz, dinliyoruz şu aptalca yazıları, haberleri, lan 1 ay susun da bakalım neymiş olay, konuşuyorsunuz ztn 8 aydır bık bık bık. nefes alın bi, adam da savunmasını yapsın, görelim bi sonuç ne olacak. Senin istek fazla iyimser bence, milletin susmasını beklemek olmamalı düşünceniz veya beklentiniz, abi takmayın bu kadar yani orda yargılanan senin takımın kendin diilsin sonuçta, yoksa söylenen her laf ayrı batar adama.Burda yazılan şeyler vardı, fb li olsam utanırdım tarzı açıklamalar vardı , görende zannedecek burdaki fb li adam yapmış şike sdf. Zaten şuanda bu yorumlara söylenenlere kopyalanıp yapıştıranlara dayanamıyorsanız, ola ki aziz yıldırımın suçlu bulunması durumunda düşünün forum nasıl bir hale gerekecek.En kötüsüne hazırlayın kendinizi derim ben, tabi şuanda asıl konu aziz yıldırım olduğundan fenerbahçe özetli yazı yazdım, beşiktaşında adı geçiyor, suçlu bulunursak gs lilerin diline düşeriz ki, bir adamın lafından tüm camiayı ırkçı yapmış adamlar var forumda dikkat derim sdf EK olarak genel yapımızda var bizim böyle gündemi hararetle takip etmek.Hadi diyelim aziz yıldırım suçlu bulunda, fiilen fener cezasını çekecek tabi ki ama fener büyüklüğünden biraz olsun hiçbirşey kaybetmemeli şahıslar yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 türkiye'de herkes suç örgütü kurmaktan içeriye alınabiliyor. suç örgütü olayını hiç tartışmayalım istersen; ergenekon diye bir örgüt var lafını ilk diyen adam bile terör örgütü kurmaktan içeride. tekrar söylüyorum, ideal bir dünyada evet. iddianame yazarsın, deliller koyarsın, delillerin mantıklılığına göre senin söylediklerini sendne bağımsız bir mahkeme değerlendirir (burada sen savcı oldun). lakin türkiye'de ne yazık ki savcı-hakim-polis bir bütün olarak hareket ediyor son 5-6 yıldır özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 İdeal bir dünyada suç olmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 ahah pwnt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 poopla said: hiçbi faaliyeti bulunmayan suç örgütü Faaliyeti sikeyle, hileyle fenerbahce klübünu sampiyon yapmak. Orgut deniyorda orgut denilen sey oyle "hadi arkadaslar oturup orgut kuruyoruz simdi yaz oglum orgutun ismi bla bla uyeleri sunlar bende baskanim" seklinde kurulmuyor yani.bir sucu baska insanlardan yardim alarak vs toplu bir sekilde islersen orgut oluyor iste. Eger bir suc varsa ortada aziz,sekip,ilhan eksiogku vs bunlarda o suca ortak olmus demektir ve bu suc bir plan icinde yada birisinden gelen(baskan vs) talimatlara uygun olarak islenmisse al sana orgut.bunu anlayamak cok zor olmasa gerek, gayet normal yani adamlarin ayrica orgutten suclaniyor olmalari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Sotto said: Topiğin son 10 sayfasını okudum hızlıcana. Masq öyle bir crit'lemiş Mighty_Thor'u ki bence hiç daha yorum filan yapmasın. Hatta MMO forumlarından devam etsin direk. Çünkü bundan güzel cevap olamazdı. Crit anlayışlarımız çok farklı zira 1950 lerden saçma sapan bir hadiseyi koyup crit atıyorsak çok eğleniriz. Ne olmuş maçta, fenerbahçe tam kadro çıkmammış ,aman tanrım inanılır gibi değil vay adiler. Bu fenerbahçenin iddiası kalmadığı için tam kadro çıkmadığı ne ilk ne son maç. Neymiş 2 lisanssız adam oynatmış. Sizin düne ilişkin bile bilginiz olduğundan şüpheliyim ama ikinci dünya savaşı sonrası türkiyede insanlar açlıktan ölüyordu. Elin amerikası durduk yere bu ülkeye yiyecek yardımı yapmadı. Bu ülkede ekmek olmadığı gibi ne federasyon vardı ne saha, iki kalas koyup maç yapılan oyuncuların ayaklarında ayakkabı olmayan bir zaman diliminde tam kadro çıkmadı diye vik vik etmek, dünün amatör takımlarını bugünün 300 milyon euroluk takımlarıyla bir tutmak acınası bir durum. Ben daha güzel örnekler veriyorum iki rekat sözünüzün arkasında durun bunları kullanın. -Fenerbahçe trabzonda sahadan çekilirken şike için çekildi deyin. -Denizli fazla yabancıyı şike için soktu deyin. -Toshac galatasaray maçına şike için pafla çıktı deyin -Antep 2 hafta önce trabzona şike için fazla yabancı oynattı deyin. -ilhan 5. kırmızıyı şike için gördü deyin. -Trabzon geçen sene esame listesinde paf takımından adam olmadığı için hükmen yenik sayılıyordu son anda tribünden çocuğun tekini indirip kurtardılar, aslında trabzon şike yapacaktı bilerek hükmen yenilecekti deyin. Bir şey demek istiyorsanız salak saçma doğru yanlış her şeyi diyebilirsiniz. Ama ne giden arabaları, ne futbolu bırakan kalecileri, ne hakemliği bırakan hakemleri açıklayamazsınız. Teşvik primi ergün gürsoyun kendi beyenatıdır. Bu ülkede kimse temiz değil, ateş üflemekle sönmez filan kimse kimseyi yemesin herkes kimin ne olduğunu biliyor. Kümede kalmaya oynamasaydı bu iddanamede galatasarayda olurdu kimse kendini kandırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Burada ben Savcıyı hakimi savunmuyorum. Yanlış anlama olmasın hatta şuanki hakim savcı milletinden nefret ediyorum onursuz gurursuz adamlar. Ergenekon felan işin başka boyutu onunda doğruluğu tartışılır. Şuanda bile yazdıklarınızdan Türkiyede Adelet yok, Aziz yıldırım suçsuz gibi birşey anlaşılıyor siz belki hissetmediniz ama ben amatör kümede bile futbol oynarken bile konuşuluyordu bunlar. Herkes biliyordu böyle şeyler olduğu sizde biliyorsunuz hatta türkiyede teşvik olduğunu ama bunlara rağmen biz yapmadık aziz suçsuz diyorsunuz. Bunları yapan sadece aziz yıldırım ve fenerbahçe değil. Olay FB ile ilgilide değil kim yaptıysa çeksin cezasını. Diyelim kş aziz yıldırımda o paraları vermedi. peki o kadar telefon görüşmesi, hakem ayarlamalar, federasyona baskı bunlardamı suç değil bunlardamı şike değil. Olay sadece giden para gelen para değil. Uganda 3. ligden bir takım alırsın. O takımdan oyuncu alırsın bir kaç milyona transfer et herşey yasal olur. Bir bakmışsın şike parası geçmiş gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Mighty şimdi çıkmam lazım uzun cevap yazamayacağım. Ancak şu var; Olaya GS en büyük şikecidir, teşvikin kitabını yazmıştır diye girdin. Masq'ın dediği sadece GS'den önce de bol bol vardı bu olay oldu. Gazete küpürleri ve açıklamalarıyla geldi. Ben hiç bir yerde Galatasaray şike yapmamıştır, teşvik yapmamıştır demedim çünkü bilmiyorum. Ama en azından senin gibi "bence şu şöyle olmuştur" da demiyorum. Yukarıda yazdığın çoğu örneğin ne bir kanıtı ne birşeyi var. Hani Doğanların bile gazete küpürü var ona inanırım da, yukarıdaki yazdığın örnekler (Toschack filan mesela TSYD maçıydı o neyin şikesi afedersin?) tamamen senin kendi inandıklarındır. Ben bunlara evet büyük teşvik/şike var haklısın mı diyeyim. Yani mesajın altına şikeyi bu ülkeye GS getirmiştir yazınca daha inandırıcı olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 insanlar ya okumayı bilmiyorlar ya okuduklarını anlamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 antu olmuş burası iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Kim şikeci kim değil belli olacak tescilli olarak yakında. FB BJK TS vs iddianamedekiler suçlu bulunursa RESMEN şikeci olacak suçsuz bulunursa RESMEN AKLANACAK. Bunun dışındaki A takımı için ne derseniz diyin ne kimse takar nede kimsenin umrunda olur. Sen karşıma video getir A takımı B takımına sahada domalmışken eğerki o yasal olarak resmileşmemişse umrumda olmaz şike diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Zep said: poopla said: hiçbi faaliyeti bulunmayan suç örgütü Faaliyeti sikeyle, hileyle fenerbahce klübünu sampiyon yapmak. Orgut deniyorda orgut denilen sey oyle "hadi arkadaslar oturup orgut kuruyoruz simdi yaz oglum orgutun ismi bla bla uyeleri sunlar bende baskanim" seklinde kurulmuyor yani.bir sucu baska insanlardan yardim alarak vs toplu bir sekilde islersen orgut oluyor iste. Eger bir suc varsa ortada aziz,sekip,ilhan eksiogku vs bunlarda o suca ortak olmus demektir ve bu suc bir plan icinde yada birisinden gelen(baskan vs) talimatlara uygun olarak islenmisse al sana orgut.bunu anlayamak cok zor olmasa gerek, gayet normal yani adamlarin ayrica orgutten suclaniyor olmalari sen temmuza dön baştan bak bence olanlara hiçbişey anlamamışsın sen daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar