Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 4: Aziz Yıldırım Strikes Back

EmenikeNiangSow

Öne çıkan mesajlar

Dava konusu olabilir ali saçımı çekti diye bu normaldir ama senin davanın savunmasında Ali DE suçlu efendim demek nedir yani kendini aklayamıyorsun milletide çekmeye çalışıyorsun demektir bu. Her koyun kendi bacağından asılır sayın Aziz bey dese ne diyecek. Neyse hakimler bizlefden daha iyi bilir bu konuları ne desek boş. Ama Azizin muhteşem savunması buysa işiniz zor valla.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Black anlayamadım yani sen Aziz kendini savunmak yerine diğer kulüplere saldırsın onlara suç atsın daha iyi mi diyorsun? Bu savunma değil belki de Azizin bu hallere düşme sebebi uzun vadede bakınca.

hayır sağa sola saldırsın demiyorum, bu normal de demiyorum

adamın bütün savunmasını "kendini savunacağına sağa sola saldırma" üzerine kurduğunuz için garipsiyorum

işinize öyle geliyor olabilir ama iki üç cümleye bakıp ohooo gg moduna giriyosunuz :)

ek: ha bu arada emsal gösterebileceği bir durum olamaz mı? bu hukukta gayet geçerli bir durum değil mi? yani mesela FBnin iddianamedeki X maçındaki şüpheli durumu GS, TS vs vs takımının da şu şu maçlarında mevcut bunlar da araştırılsın gibi bir savunma yapamaz mı? bu savunmadan çok genel olarak hedef şaşırtma/hedef gösterme/kaytarma olarak da algılanabilir tabi

diyeceksin ki bunun kendine atfedilen iddialara ne faydası olacak? ille de başkalarını da sabitlenmesi muhtemel suçlara çekmek olarak değil, suçlamaları çürütmek için faydası olabilir, yoksa ben yandım herkes yansın diyerek kendini ve takımını kurtarmış olmaz herhalde değl mi?
Sosyal ağlarda paylaş

BlackRose said:

ek: ha bu arada emsal gösterebileceği bir durum olamaz mı? bu hukukta gayet geçerli bir durum değil mi? yani mesela FBnin iddianamedeki X maçındaki şüpheli durumu GS, TS vs vs takımının da şu şu maçlarında mevcut bunlar da araştırılsın gibi bir savunma yapamaz mı? bu savunmadan çok genel olarak hedef şaşırtma/hedef gösterme/kaytarma olarak da algılanabilir tabi

şike yapıyorlar diye dava açsın
Sosyal ağlarda paylaş

Yakında serum şeklinde verirler inüsilini hakkında sorulan sorulara soru ile cevap vermeye devam ederse... Hakim soruma cevap ver dediğinde ne diyebilecek ciddi merak içindeyim.

Sırf çevresinden dolaşıyorlar adamlar savunma yapmak yerine. Bugün de görevsizlik başvurusunda bulunmuşlar. Hakim yumuşak yumuşak reddetmiş. E kızarıp bozarınca da şeker azmıştır yine.
Sosyal ağlarda paylaş

Mahkeme baskani Sn.Ekinci Baskanimizin avukati A.Kaya'ya bilgisayarda ne izlediklerini sordu. Kaya "Savunmamiz icin GS-Sturm Graz macini" izliyoruz cevabini verdi.

http://i3.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/005/165/PFFFFT.png

Yalniz puan silme falan vermesinler. Bekleyeceklerse beklesinler 1 yil 3 yil mahkemeyi neyse. Galatasaray ceza almazsa umrumda degil UEFA'nin ne yaptigi.
Mahkeme sureci bitince de sikecileri dusursunler. Bunlara simdi 15-20 puan ceza verilir ve 1 yil sonra da suc sabit gorulurse yargida Nihat Ozdemir ve Ali Koc cikip 1 SUCUN 2 CEZASI OLMAZ BIZ CEZAMIZI 20 POANLO CEKTOK diye ortaligi QQ'ya bogar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...