Absolut Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Dava konusu olabilir ali saçımı çekti diye bu normaldir ama senin davanın savunmasında Ali DE suçlu efendim demek nedir yani kendini aklayamıyorsun milletide çekmeye çalışıyorsun demektir bu. Her koyun kendi bacağından asılır sayın Aziz bey dese ne diyecek. Neyse hakimler bizlefden daha iyi bilir bu konuları ne desek boş. Ama Azizin muhteşem savunması buysa işiniz zor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 1200 sayfa 'onlarda yaptı' dan ibaret değildir heralde,basın işine gelen yerleri duyurup ortalığı kızıştırma amacındadır büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 osman da kılıcımı çalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 avukat savunmanın 450 sayfa olduğunu, 250 sayfaya indireceklerini soylemişti.içeriğinin gazetelerle yazanla alakası yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 ben işin israf yönüne cevaben dedim davaların çoğunluğunun zaten bu çerçevede olduğunu sizin tek derdiniz ali DE saçımı çekti ise, davaymış hakmış hukukmuş, savunma hakkıymış değilse sizin de işiniz zor zira birgün savunma yapmak durumunda kalırsanız size de lazım bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Black anlayamadım yani sen Aziz kendini savunmak yerine diğer kulüplere saldırsın onlara suç atsın daha iyi mi diyorsun? Bu savunma değil belki de Azizin bu hallere düşme sebebi uzun vadede bakınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 adam daha savunmasina baslamadi, siz butun savunma bu mu rerore moduna girdiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Bütün savunma bu olmaz onu biliyoruz yav siz de iyice cahil yağtınız bizi :P Ama bir yerinde bile ee GSde yaptı onuda tutuklasanıza derse bence çok küçültmüş olur kendini Aziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Absolut said: Black anlayamadım yani sen Aziz kendini savunmak yerine diğer kulüplere saldırsın onlara suç atsın daha iyi mi diyorsun? Bu savunma değil belki de Azizin bu hallere düşme sebebi uzun vadede bakınca. hayır sağa sola saldırsın demiyorum, bu normal de demiyorum adamın bütün savunmasını "kendini savunacağına sağa sola saldırma" üzerine kurduğunuz için garipsiyorum işinize öyle geliyor olabilir ama iki üç cümleye bakıp ohooo gg moduna giriyosunuz :) ek: ha bu arada emsal gösterebileceği bir durum olamaz mı? bu hukukta gayet geçerli bir durum değil mi? yani mesela FBnin iddianamedeki X maçındaki şüpheli durumu GS, TS vs vs takımının da şu şu maçlarında mevcut bunlar da araştırılsın gibi bir savunma yapamaz mı? bu savunmadan çok genel olarak hedef şaşırtma/hedef gösterme/kaytarma olarak da algılanabilir tabi diyeceksin ki bunun kendine atfedilen iddialara ne faydası olacak? ille de başkalarını da sabitlenmesi muhtemel suçlara çekmek olarak değil, suçlamaları çürütmek için faydası olabilir, yoksa ben yandım herkes yansın diyerek kendini ve takımını kurtarmış olmaz herhalde değl mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Delikanlılığa sığarsa bence sorun yok ama delikanlı başkan ispiyonlamaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 BlackRose said: ek: ha bu arada emsal gösterebileceği bir durum olamaz mı? bu hukukta gayet geçerli bir durum değil mi? yani mesela FBnin iddianamedeki X maçındaki şüpheli durumu GS, TS vs vs takımının da şu şu maçlarında mevcut bunlar da araştırılsın gibi bir savunma yapamaz mı? bu savunmadan çok genel olarak hedef şaşırtma/hedef gösterme/kaytarma olarak da algılanabilir tabi şike yapıyorlar diye dava açsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 bu arada tamamen saf bir düşünce sistemiyle bunlara varılabileceğinin de farkındayım azizin de öyle saf, temiz bir vicdana sahip olamayacağının da... iyi niyetli olmaya çalışıyorum diyelim ya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 İbrahim Akından flaş açıklama kaynak Abi açıklamalarda bomba, şikenin günah olduğunu ben bilmiyor muyum diyipte, savcıya yalan ifade verip feneri zan altınad bırakmakta ayrı bi güzellik, sevaba girdiğini snamış heralde ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 BlackRose said: bu arada tamamen saf bir düşünce sistemiyle bunlara varılabileceğinin de farkındayım azizin de öyle saf, temiz bir vicdana sahip olamayacağının da... iyi niyetli olmaya çalışıyorum diyelim ya da çünkü fenerbahçelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 bu arada savunma konusunda ders almanızı gerektirecek bir durum var: http://en.wikipedia.org/wiki/Chewbacca_defense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 aziz yıldırım rahatsızlanmış revire kaldırılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Şeker mi azmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Yakında serum şeklinde verirler inüsilini hakkında sorulan sorulara soru ile cevap vermeye devam ederse... Hakim soruma cevap ver dediğinde ne diyebilecek ciddi merak içindeyim. Sırf çevresinden dolaşıyorlar adamlar savunma yapmak yerine. Bugün de görevsizlik başvurusunda bulunmuşlar. Hakim yumuşak yumuşak reddetmiş. E kızarıp bozarınca da şeker azmıştır yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 abi şeker çıkarsa bişey olmaz ki. düşerse sorun olur. 350leri goruyosa basarsın anında, 10 dakaya iner. işten kaytarmak için cumaya gitmekten daha acıklı şu durum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 düşerken zaten ağzına 2 şekeri verirler şaha kalkar. ama bu tip adamlarda şeker düşmez. yemediği bi biz varız heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Yaş ve aylardır yaşadıkları ortamı göz önüne alınca rahatsızlanmaları bir şeker ver geçer demekten daha ciddi olabilir. Kaldı ki Turkiyenin en önemli değil ama en takip edilen davalarından birinin en önemli sanığı rahatsızlanıyorsa gereken neyse yapılır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Istanbul deplasmanina gelen Anadolu topcusu gibi zamana oynuyorsun. Insallah savunman basindaki haberlerden ibaret degildir. Yoksa bu camiaya surdugun lekeyi biz tasiyacagiz yillarca sen icerdeyken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 fizban said: bu arada savunma konusunda ders almanızı gerektirecek bir durum var: http://en.wikipedia.org/wiki/Chewbacca_defense Çok iyi post, alkışlar fizbana. It does not make any sense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Mahkeme baskani Sn.Ekinci Baskanimizin avukati A.Kaya'ya bilgisayarda ne izlediklerini sordu. Kaya "Savunmamiz icin GS-Sturm Graz macini" izliyoruz cevabini verdi. http://i3.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/005/165/PFFFFT.png Yalniz puan silme falan vermesinler. Bekleyeceklerse beklesinler 1 yil 3 yil mahkemeyi neyse. Galatasaray ceza almazsa umrumda degil UEFA'nin ne yaptigi. Mahkeme sureci bitince de sikecileri dusursunler. Bunlara simdi 15-20 puan ceza verilir ve 1 yil sonra da suc sabit gorulurse yargida Nihat Ozdemir ve Ali Koc cikip 1 SUCUN 2 CEZASI OLMAZ BIZ CEZAMIZI 20 POANLO CEKTOK diye ortaligi QQ'ya bogar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 said: Nihat Ozdemir ve Ali Koc cikip 1 SUCUN 2 CEZASI OLMAZ BIZ CEZAMIZI 20 POANLO CEKTOK efrgjkhdfghjkdfgjkhşdfghjklşdfgfıklcv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar