knoxville Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 fenerbahcemizmiş ya ondan diyorum. çünkü tartışmayı bildiğin aşağı çekiyosun şu an. ağzımdan bi laf mı çıktı feneri savunduğum? boş boş saldırıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 benim demek istedigim tek sey, bu olayin aslinda futbolla alakasi olmadigi mantiksizligini asilamaya calisma cabasinin ne kadar gereksiz oldugu. memleket zaten 10 senedir uyuyor en az, 10 senedir futbolla mi oyalaniyordu memleket? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Khelben said: Ki Denizli için soruşturma açtırdı Fener yönetimi, soruşturma kapandı delil yok hiç böyle bir konuda diye. kapanmadı dava devam ediyor ? geçenlerde bakıcak olan bilmemne değişti hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 DoruK said: ya denizliye teşvik versen ne olur vermesen ne olur teşvik verince statlara buff geliyo sanki denizli gibi takımı yenemiyorsan niye ağlıyorsun ee o zaman bu davaların hepsi düşsün teşvik vermişse fener? lol ? önemli değil o zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Fenerin suçunu teşvik zannediyo abooooo..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 cnm 1 kişiyi alınca debuff mu attık koca takıma oynayıp alsalardı :D + fenerin teşvik suçuda var asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Fenerde suç bol da yüz yok işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 bakalım görücez dava sürecinde. suçlu varsa cezasını çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 haydi Gs liler, elleri ovusturmaya devam :) http://www.sweetslyrics.com/images/img_gal/3172_Dr_Evil.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 o resmi koymustun zaten zegna. double oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ╭━━━━╮╲╲╭━━━━━━━━━━━━━━━━╮ ╲┃╭╮╭╮┃╲╲┃quZeL oLmus yon€T!Ci KæRD€$ ┗┫┏━━┓┣┛╲╰┳╮ ╲┃╰━━╯┃━━━╯╰━━━━━━━━━━━━━━╯ ╲╰┳━━┳╯╲╲ ╲╲┛╲╲┗ ╲╲ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ahaha üstteki iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 double olsa ne olacak? sanki iki sayfa öncesini hatırlayan var mı? bi sürü yazdık ettik hala aynı tas aynı hamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Rerore said: ╭━━━━╮╲╲╭━━━━━━━━━━━━━━━━╮ ╲┃╭╮╭╮┃╲╲┃quZeL oLmus yon€T!Ci KæRD€$ ┗┫┏━━┓┣┛╲╰┳╮ ╲┃╰━━╯┃━━━╯╰━━━━━━━━━━━━━━╯ ╲╰┳━━┳╯╲╲ ╲╲┛╲╲┗ ╲╲ saol genc :D durumu daha iyi anlatan resim bulamadım, bulursam baska koyarım toggie :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 poopla said: DoruK said: ya denizliye teşvik versen ne olur vermesen ne olur teşvik verince statlara buff geliyo sanki denizli gibi takımı yenemiyorsan niye ağlıyorsun ee o zaman bu davaların hepsi düşsün teşvik vermişse fener? lol ? önemli değil o zaman ?e değil zaten iki maçta şike yapıldı diye küme mi düşürcekler koca kulübü trabzon da yapsaymış o zaman ki yapmış galiba bursa da yapsaymış beşiktaş da yapsaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Sotto said: @shapshal Nasıl teşvik yoktu demek saçma. Lol o zaman ben de birşeyler ortaya atayım saçma sapan, e olması kadar olmaması da saçma diyeyim, nasıl mantık bu yav? yahu benim demek istediğim ister teşvik olsun ister her futbolcuya 50 tane uzay gemisi vaadedilsin fener bu maçı almalıydı, tamam. ama teşvik iddaası varsa buna inanıyorsundur inanmıyorsundur fakat çıkıp da kesinlikle teşvik yok bu sizin yetoluğunuz demek saçma. gelip hayır teşvik vardır o yüzden biz denizlide puan kaybedip şampiyon olamadık diyosan bi fenerli olarak o senin zavallılığın. ama bu teşvik primi olmadığı anlamına gelmez. açıkçası ben mantıken bunda saçma sapan bişey göremiyorum. sen at bişeyler ortaya, o zaman bakarız yanlış olduğunu kanıtlayabilecek biri var mı yok mu :) denizlide teşvik primi olduğundan şüphelenmek o kadar da saçma bişey değil bence. ama kesinlikle vardır veya kesinlikle yoktur demek saçma. edit: ben bu arada hiçbişeye dayanmayarak bu ligde sürekli teşvik primi gibi şeylerin döndüğünü düşünüyorum, daha doğrusu sanıyorum. bu fenerin şuan suçlu olmasndan değil, gerçekten bu tartışmalar ortaya çıkmadan önce de her takım bana muhakkak şike yapıyordur gibi gelirdi. ille spesifik olarak bunu soracaksanız gsnin nerede hangi maçta ne yaptığını bilmiyorum ama bi gsli çıkıp da bizim takımımız tertemiz bugüne kadar bu kadar yıl boyunca bi kere bile ne şike ne teşvik primi yapmadık diyebiliyosa iyimserliğine çocukluğumu anımsattığı için yürekten gülümseyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Tesvik/sike sadece Turkiye'de ya da 1. tier olmayan liglerde olmuyor, butun dunyada butun takimlarda var yada olmustur. Ancak Fenerbahcenin - ya da Aziz Yildirimli Fenerbahcenin diyelim - bunu baya orgutlestirdigi; medya olsun, diger takimlarin baskanlari olsun, federasyon olsun her yerde emir veren konumuna geldigi icin artik tolere edilemez hale geldigini gormek gerek. 17vs1, fenerbahce cumhuriyeti, fenerli olmayan her bireye fenerbahcenin itici gelmesi hep bu durumun sonucudur aslinda. Aziz Yildirim ve Fenerbahce yonetimi rahatlikla hakem odalarini basabiliyor, istedigi hakemi istifa ettirebiliyor, istedigi haberi manset yaptirabiliyor, istedigi federasyonu getirebiliyor hale gelmisti. Ben kendi takimim adina su yorumu yapabilirim ki, biz de illaki vermisizdir tesvik primi, ama asla bunu surekli hale getirecek ya da orgutlestirecek duruma getirmek mumkun olamaz cunku Galatasaray'in yuzyillar oncesine dayali bir kulturu vardir, kimisine itici gelir, kimisine komik gelir ancak Galatasaray'in derin adamlari vardir ve bu adamlar bu yollara sapmaya izin vermezler, izin verenide indirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 haklısın valla ergenekon gibi örgüt kurmuş Aziz Yıldırım biri darbe yapmayı ötekide şike/teşvik becerememiş o yüzden 2 kez son maç şampiyonluk gider, Türkiye kupası söylemiyorum bile :P. Öyle bir çete ki, bize geçen sene tv karşısında ecel terleri döktürdü ama çok iyi niyetli rakiplerimiz vardı son dk kalecisi gelip kalemizde gol arardı, bize geçit vermeyen defanslar nedense başka takımlara avea reklamı gibi oynuyordu, cidden çok başaralı bir çeteymiş inşallah hakettikleri cezayı alırlar ve Türk futbolu temizlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 BlackRose said: double olsa ne olacak? sanki iki sayfa öncesini hatırlayan var mı? bi sürü yazdık ettik hala aynı tas aynı hamam ne bu hiddet bu celal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 valequenta said: cunku Galatasaray'in yuzyillar oncesine dayali bir kulturu vardir, kimisine itici gelir, kimisine komik gelir ancak Galatasaray'in derin adamlari vardir ve bu adamlar bu yollara sapmaya izin vermezler, izin verenide indirirler. beyin bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 denizli son 20dk 453534634-0 yenilse de kümede kalacaktı. geçin o küme düşme riski vardı olayını.. niye bu kadar kastı denizli acaba hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 SON DAKİKA: Aziz Yıldırım: Bırakın bu şike işlerini bizi dolandırıcılk suçundan tutukladılar! Aziz Yıldırım: "Salı günü Allah'ın izniyle ben savunmaya başlayacağım. Savunmam hem sözlü hem de yazılı olacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 EmenikeNiangSow said: denizli son 20dk 453534634-0 yenilse de kümede kalacaktı. geçin o küme düşme riski vardı olayını.. niye bu kadar kastı denizli acaba hmm. Size yatması gerekiyordu halbuki değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 SON DAKİKA Aziz Yıldırım: Bu hadise olayı şike olayı değildir, öyle bir savunma yapacağım ki; şaşıracaksınız. SON DAKİKA Aziz Yıldırım: Geçen sezon oynanan Galatasaray-Trabzonspor ve Trabzonspor-Beşiktaş maçlarına bakın. Aziz Yıldırım:"Uyanın artık uyanın GS-TS ve BJK-TS maçlarında tüm internet sayfalarında yenilsin diye mesaj yazılmadı mı?" SON DAKİKA Aziz Yıldırım: Şu anda yorum yapanlarla dışarıya çıktığımda tek tek hesaplaşacağım Aziz Yıldırım: "Bu olay şike olsaydı diğer kulüpler de dinlenirdi. Bu olay şike değil." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar