Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 4: Aziz Yıldırım Strikes Back

EmenikeNiangSow

Öne çıkan mesajlar

EmenikeNiangSow said:

peki soruyorum şike varsa sadece biz mi yaptık?
bjk 100. yıl
ankaragücü 8-0
malatyaspor araba
denizli teşvik
bunlar ne?

BJK 100. yıl söylenti
Ankaragücünden 11 averaj almışız o sene, BJK 10 almış. 1-0 yensek bile şampiyonduk ayrıca Ankaragücü maçında.
Malatyaspor da belge ve kanıt olduğu söylendi Telegolde falan, teşviğe girdiği için ve teşvik O ZAMAN yasak olmadığı için bir şey diyemiyorum.
Denizli maçı tamamen sizin yetoluğunuz, ligin 15. sini yenemeyip bahane arıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben diyorum ki, Fenerbahçe maçı yenemediği için "bence" bahane uyduruyor kaba etinden.

Denizli maçı sonrası Aziz televizyonda şöyle bir açıklama yaptı hatırlayan var mı bilmiyorum;

Denizli'nin ligde kalacağı kesinleşmişti, neden maça asıldılar anlamadık?

Adam açık ve net bir şekilde karşı takımın neden mücadele ettiği sorguluyor kendileriyle. Şaka gibi ya. Sonra Denizli'ye teşvik verdiniz bıdı bıdı.

Hadi hepsini geçtim, teşvik verince karşı takıma Messi + Ronaldo gelmiyor yani, hala sizin yetoluğunuz oluyor ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

şuan galatasaraya karşı edilen laflar tamamen yönetimin başkanın vs taraftarları dah çok gaza getirmek başka birşey değil

eğer gerçekten galatasarayın şike yaptıgına dair somut birşeyler olsa yüz defa ortaya dökülür,galatasarayda bu şike davasına sokulurdu

öyle şehir efsanelerini ortaya atmakla olmuyor

yok 8-0 yok denizli
Sosyal ağlarda paylaş

yahu neden tek bi takımın teşvik primi ödediğini düşünüyosunuz ki? aziz yıldırım öyle demiştir o maçta bi başkası ödemiştir denizli'ye bi başka maçta fener dayamıştır parayı. geçin gidin ya. adam kendi ağzıyla diyo memleket elden gidiyo diye. hala futbolu malzeme yaptıklarını anlamadınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...