barnacle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ülkenin içine sıçıldı ama hala aziz konuşuluyo ondan bahsediyolar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 emenikesowfln said: onumuzdeki yillari domine eden, cl'de surekli 2. tur yapabilen, ceyrek finalleri goren bir takim geliyordu. cl'de sürekli 2. tur yapabilen bir fener ehikikikikihihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 EmenikeNiangSow said: peki soruyorum şike varsa sadece biz mi yaptık? bjk 100. yıl ankaragücü 8-0 malatyaspor araba denizli teşvik bunlar ne? BJK 100. yıl söylenti Ankaragücünden 11 averaj almışız o sene, BJK 10 almış. 1-0 yensek bile şampiyonduk ayrıca Ankaragücü maçında. Malatyaspor da belge ve kanıt olduğu söylendi Telegolde falan, teşviğe girdiği için ve teşvik O ZAMAN yasak olmadığı için bir şey diyemiyorum. Denizli maçı tamamen sizin yetoluğunuz, ligin 15. sini yenemeyip bahane arıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 suçlama yeto cevaplar dahada yeto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Cevap gayet düzgün ahahah Sen denizliye yenilip şampiyonluk kaptırıyosan başını önüne al bi düşün, biz nerde hata yaptık diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 o mantığa göre geçen sene trabzon da puan kaybı yaptığı maçları alsaydı naapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 tam bir fenerbahçeli cevabı. Başka kimse vermez böyle cevap o zaman halamda sakal olsaydı .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 abi ne alakası var konu teşvik verilmesiyse "denizliyi de yenseydiniz naapalım" demenin bi anlamı yok. verilmiştir verilmemiştir bilmiyorum da hiçbişey bilmeden denizlide teşvik vardı demek ne kadar saçmaysa denizlide teşvik yoktu demek de o kadar saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Ben diyorum ki, Fenerbahçe maçı yenemediği için "bence" bahane uyduruyor kaba etinden. Denizli maçı sonrası Aziz televizyonda şöyle bir açıklama yaptı hatırlayan var mı bilmiyorum; Denizli'nin ligde kalacağı kesinleşmişti, neden maça asıldılar anlamadık? Adam açık ve net bir şekilde karşı takımın neden mücadele ettiği sorguluyor kendileriyle. Şaka gibi ya. Sonra Denizli'ye teşvik verdiniz bıdı bıdı. Hadi hepsini geçtim, teşvik verince karşı takıma Messi + Ronaldo gelmiyor yani, hala sizin yetoluğunuz oluyor ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 @shapshal Nasıl teşvik yoktu demek saçma. Lol o zaman ben de birşeyler ortaya atayım saçma sapan, e olması kadar olmaması da saçma diyeyim, nasıl mantık bu yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ya denizliye teşvik versen ne olur vermesen ne olur teşvik verince statlara buff geliyo sanki denizli gibi takımı yenemiyorsan niye ağlıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 şuan galatasaraya karşı edilen laflar tamamen yönetimin başkanın vs taraftarları dah çok gaza getirmek başka birşey değil eğer gerçekten galatasarayın şike yaptıgına dair somut birşeyler olsa yüz defa ortaya dökülür,galatasarayda bu şike davasına sokulurdu öyle şehir efsanelerini ortaya atmakla olmuyor yok 8-0 yok denizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 yahu neden tek bi takımın teşvik primi ödediğini düşünüyosunuz ki? aziz yıldırım öyle demiştir o maçta bi başkası ödemiştir denizli'ye bi başka maçta fener dayamıştır parayı. geçin gidin ya. adam kendi ağzıyla diyo memleket elden gidiyo diye. hala futbolu malzeme yaptıklarını anlamadınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Daha önce de söylemiştim bak, bir Galatasaray-Ankaragücü maçı vardı 2001 yılında...Denizli denizli diyenler bir bakıversin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Ki Denizli için soruşturma açtırdı Fener yönetimi, soruşturma kapandı delil yok hiç böyle bir konuda diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ne alakasi var, memleket futbol konusmuyorken de elden gidiyordu bir farki yok. siz hala aziz maskeleri takacaginiza adamin fenerbahce ismini kendi kicini kollamak icin kullandigini farkedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ne aziz maskesi takıcam ya o posttan onu anladıysan zaten ayrı kafalardayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 kesin ayri kafalardayiz zaten de, maske muhabbeti genel bir orneklemeydi zaten. senin maske takip atkmadigini bilmiyorum. ama fenerbahce taraftarinin temsil eden en buyuk taraftar grubu taktigina gore, boyle bir genelleme yapmak gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 kim maske takan en büyük taraftar grubu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 fenerli olduğumu ima ediyosun bu sefer de sanırım. bence bırak boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 mehlol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 oh wait fenerbahceniz demem lazimdi, ben direk fenerlisin sandim yorumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 şimdi de yıldırım demirören miyim? batıyosun da gözler önüne sereyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 harbi gozler onune serdin ibreti alem oldum resmen, bende demiroren oldugunu dusunmustum hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 hiç bi fikrin olmadan boş yere kategorize ediyosun insanı. şu davanın en son sorulacak sorusu şikeyi kim hangi maçta yaptı gibi ucuz konular. şu an sizi meşgul eden sorular bunlar. feneri savunmuyorum da suçlamıyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar