Mal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 androidi 2.3.5 sürümüne yükselten oldu mu? dh de yükselttikten sonra donma, kasılma, batarya süresinin düşmesi gibi sorunlar oldu diyorlar. öyleyse yükseltmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 telefona göre değişir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 wildfire s. çok bi değişklikte gelmedi diyorlar ama bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 doğru yol -> custom rom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 aaaa doğru ya wildfire s için yazılımla root çıktı diyolardı onu yapıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 wildfire s var bende de, yükselttim de. Giriş ekranı falan değişti onun dışında pek bi değişiklik göremedim ben. Telefon hafızasındaki boş alan biraz daha arttı bi de pil süresi biraz daha azaldı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 ice cream sandwich çıkıyomuş custom rom olarak yakında. onu yüklerim tamamlanınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 bende bi degişiklik olmadı galaxy minide custom rom olayınıda yapmadım 1 günde bitiyo şarjı dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 2.3.7 kullanıyorum. MildWild V-2.9.5 Based on Oxygen 2.3.2 HTC Desire GSM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar