harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Milliyet said: Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'nin okullardan kaldırılması ile ilgili tartışmalara yeşil sahalar da katıldı. Geçen hafta oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesi sosyal medyada başlayan "maçın başlama düdüğüyle birlikte hitabe okunsun' kampanyası, derbide uygulanmadı ama Orduspor taraftarı bugünkü Medical Park Antalyaspor maçının başlama düdüğü ile birlikte hep bir ağızdan Gençliğe Hitabe'yi okudu. Yaklaşık 6 dakika boyunca 9 bin taraftar, bir taraftan başlayan maçı izlerken diğer yandan Gençliğe Hitabe'yi seslendirdi. Yayıncı kuruluş Lig TV'nin küfür uygulamasında olduğu gibi yayının sesini kısması ise tepkilere neden oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 ben izledim sesinin kılsıdığı felan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 ben izlemedim sesi kıstılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Valla nasıl bir memleket olduk anlaması güç bizim zamanımızda İstiklal Marşını, Gençliğe Hitabeyi falan ezberletirlerdi, şimdi ise kaldırıyorlar, yakında kendilerine yakın gelen şeyleri ezberletirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 izlemeye gerek yok eyyamcı kuruluş sistemin bir parçası utanmasa yakında ıslık seslerinde bile sesi kısar ne de olsa en büyük piyon sansar var dümenin başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Valla Lig Tv'ye bir sempatim yok ama sesini falan kısmadılar. Kahvaltıda izledim maçı 58. dakikada federasyona ve 58. maddeye bizim taraftar tepki koyarken kısmışlardı ama o konuda bir yandaşlık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 ses kısma falan yok? https://www.facebook.com/photo.php?v=151513501633749 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Şu an özetini izliyorum lig tv de, sesi kısmak bir yana arttırmışlar sanki. Siz yunan kanalında falan mı izlediniz maçı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 2 video izledim, birisi direkt maç yayınının kaydı (hani orada kısıp sonra kendi koyduklarında normalini mi koydular diye) biri de şu sonradan "alkışlar" diye yayınladıkları video. Ses kısılmamış, ya da en fazla spikerin sesini boğmasın diye duyulup net anlaşılacak bir seviyeye kadar indirilmiş, ki orası da normal. Gayet güzel duyuluyor tüm hitabe. Kaldı ki LigTV'nin başındaki Şansal bayağı koyu milliyetçi birisi ekrandan gözüktüğü kadarıyla, böyle bir şeye kolay kolay izin vermez. Hele hele maç sırasında sesi kısıp sonra aferin alkışlar falan diye video koymak zaten manasız olurdu. Diyecek tek şey helal olsun. Zaten sempatim vardı Orduspor'a, adamlar çok hızlı ve kaliteli şekilde büyüdüler buraya kadar geldiler, FM oynar gibi her sene lig atlayıp buralara yükseldiler, şimdi de tutunacaklarını göstermişlerdi, şu hareketle daha da takdir ettim Orduspor'u da taraftarını da. Milliyetin bok atma kaygısıyla ettiği bir lafa benzettim bu ses kıstılar lafını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 ordu göreve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 sleepingdeath said: Valla nasıl bir memleket olduk anlaması güç bizim zamanımızda İstiklal Marşını, Gençliğe Hitabeyi falan ezberletirlerdi, şimdi ise kaldırıyorlar, yakında kendilerine yakın gelen şeyleri ezberletirler. ikisi de yanlış işte. yasak ne zorlama ne?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar