vexilloid Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Bu telefonları kullananlardan tavsiye istiyorum.açıkçası 1000 tl den fazla para harcamak istemiyorum aklımda galaxy s, wave, ace var gibi şu an.fiyat performans özellikleri ve kalite farkları için ne dersiniz? biliyorum sitelerinde net bilgiler var ama kullanıcılarından tavsiye almak gibi olmaz şimdi. bi de blackberrye bulaşma diyolar onu da düşünsem mi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 galaxy s ten baya memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 bb'ye bulasma bnce de ben de sgs kullaniyorum ve cok memnunum. tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 mayısa doğru s3 ortaya çıkar, android'in yeni amiral gemisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 galaxy ace ve galaxy wave2 için fikri olan yok mu? galaxy s'e oranla fiyat olarak daha uygunlar performans olarak ne kadar fark eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 wave bildiğim kadarıyla bada tabanlı. aman diym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 bence en az 800 olmali. en ideali de 1 GHz. oyle bir telefon al uzulme sonra. zaten buraya yazacak arkadaslar cok bilgililer takipte ol kendi kafana gore is yapma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 takip ediyorum zaten ama eski telefonun başını yediğim için biraz acele etmem gerekiyo :) http://www.ceptown.com/model/1754/samsung-galaxy-ace-s5830 http://www.ceptown.com/model/1583/samsung-i9000-galaxy-s aklımdaki başlıca iki model bu.aralarında 250-300 lira fark var.tabi ki fiyat olarak uygun olandan yanayız :D ama bariz bi performans farkı olacaksa 300 lira fazla da verebilirim doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 galaxy ace yeter ya öyle çok oyun fln oynamıyosan telefonda ace yeter bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 galaxy s derim bende ace görmedim çevremde de kullanana yok. Wave den vaz geç zaten bada kullanıyor. Zaten samsung droidlerinin en güzel özelliği androidi etkin kullanabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 vexilloid said: galaxy ace ve galaxy wave2 için fikri olan yok mu? galaxy s'e oranla fiyat olarak daha uygunlar performans olarak ne kadar fark eder? wave salla direk, eğer orta seviye bişi istiosan ace en iyilerden. 1000tl dediğin için sgs demiştim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 tamam çok teşekkürler tavsiye veren herkese :) o zaman 2. el temiz bi kaç aylık sgs arıyoruz yoksa ace yeter zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 al benden kıyak yarın indirme giricekmiş. 799 tl http://www.darty.com.tr/e_commerce/fiche.cfm?produit_id=46652&cat_id=12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mouse Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 galaxy s mi tercih edilmeli yoksa xperia arc mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 barnacle said: al benden kıyak yarın indirme giricekmiş. 799 tl http://www.darty.com.tr/e_commerce/fiche.cfm?produit_id=46652&cat_id=12 999 görünüyor, yarın mı 799 olcak? bi de ne kadar kalcak öyle? kardeşime alsam mı bi tane, yurtdışına ne zaman çıkcaksın diyip duruodu, çok istiodu ne zamandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 evet mail gelmiş. darty salı günü indirimi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar