Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Pişirme suyuna, hani pirinçleri ocakta suyunu çekmeye bıraktıgında, limon suyu damlatıyosun işte
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 yağ. vıcık vıcık olmayacak ama yağı az olan pilav yavan oluyor.
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 şu yemeklere limon sıkma olayı nedir yahu?
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 ben pilav yaparken 1 e 3 kullanıyorum. 1e1 de ne?
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 1e 3 bataklık gibi olur yahu, 1e 1,5 su tane tane pilav için en uygunudur Ayrıca beyaz pilav baya zararlı, bulgur pilavını tercih edin
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 abi kizla ayrildik, bu tarifi denemeyin
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 bu arada bakır tencere bu konuda muhteşem.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Phyx said: abi kizla ayrildik, bu tarifi denemeyin Ee niki noolcak ahahahah
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 hic biriniz bilmiyorsunuz. pilavin üstüne 1 1,5 parmak kadar üstüne cikacak su. allahin cahilleri.
copry Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Phyx said: abi kizla ayrildik, bu tarifi denemeyin Pilav yuzunden mi?
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 budur abi 3-4 kere yapınca göz kararı öğreniliyo sıkıntısı yok şehriyeli daha rahat yapılıyo daha çabuk pişiyo yağ + şehriye sonra pilav üstüne kaynar su abartmadan koyun lapa olur
copry Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 1 bardak pirince 1.5 bardak soguk su 2 damla limon 1 kesme seker kaynayana kadar yuksek kaynadiktan sonra kapak kapali kisik ates
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 bulyonsa suyuna atıcan olmadı haşlanmış tavuğu lime lime edip pişenin içine atıp karıştırıcan (demlendikten sonra) ki hiç sevmem tavuklu pilavı
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 beyaz pilav zaten full şeker, ekstradan niye şeker ekliyonuz?
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 adam gibi tuto lazım bu neee bee fotosu yok tarif yok bişe yok
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 tavuk suyu ve tereyagi + sehriye yoksa. ona yapan kisiye fiziksel siddet uyguluyorum.
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Suark said: oo kesme şekeri ilk defa duydum kesme şeker + limon biraz abartı olur be limon yeter beyaz oluyo tat veriyo hafif
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Seele said: tavuk suyu ve tereyagi + sehriye yoksa. ona yapan kisiye fiziksel siddet uyguluyorum. iyiki sana evde yemek yapmamışım kesermişin valla beni
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 "Tatar Ramazan" said: beyaz pilav zaten full şeker, ekstradan niye şeker ekliyonuz? şekerli şeye şeker atıyolar nooldu ateistler?
copry Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Seker 1 tane atiyosun tad versin diye degil lapa olmaz tane tane olur , limon da beyazlik verir
Öne çıkan mesajlar