Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Pişirme suyuna, hani pirinçleri ocakta suyunu çekmeye bıraktıgında, limon suyu damlatıyosun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 yağ. vıcık vıcık olmayacak ama yağı az olan pilav yavan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 şu yemeklere limon sıkma olayı nedir yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 mikrobunu alio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 sunnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 ben pilav yaparken 1 e 3 kullanıyorum. 1e1 de ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 1e 3 bataklık gibi olur yahu, 1e 1,5 su tane tane pilav için en uygunudur Ayrıca beyaz pilav baya zararlı, bulgur pilavını tercih edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 abi kizla ayrildik, bu tarifi denemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 bu arada bakır tencere bu konuda muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Phyx said: abi kizla ayrildik, bu tarifi denemeyin Ee niki noolcak ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 hic biriniz bilmiyorsunuz. pilavin üstüne 1 1,5 parmak kadar üstüne cikacak su. allahin cahilleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Phyx said: abi kizla ayrildik, bu tarifi denemeyin Pilav yuzunden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 budur abi 3-4 kere yapınca göz kararı öğreniliyo sıkıntısı yok şehriyeli daha rahat yapılıyo daha çabuk pişiyo yağ + şehriye sonra pilav üstüne kaynar su abartmadan koyun lapa olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 1 bardak pirince 1.5 bardak soguk su 2 damla limon 1 kesme seker kaynayana kadar yuksek kaynadiktan sonra kapak kapali kisik ates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 abi tavuk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 oo kesme şekeri ilk defa duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 bulyonsa suyuna atıcan olmadı haşlanmış tavuğu lime lime edip pişenin içine atıp karıştırıcan (demlendikten sonra) ki hiç sevmem tavuklu pilavı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 beyaz pilav zaten full şeker, ekstradan niye şeker ekliyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 adam gibi tuto lazım bu neee bee fotosu yok tarif yok bişe yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 tavuk suyu ve tereyagi + sehriye yoksa. ona yapan kisiye fiziksel siddet uyguluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Suark said: oo kesme şekeri ilk defa duydum kesme şeker + limon biraz abartı olur be limon yeter beyaz oluyo tat veriyo hafif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Seele said: tavuk suyu ve tereyagi + sehriye yoksa. ona yapan kisiye fiziksel siddet uyguluyorum. iyiki sana evde yemek yapmamışım kesermişin valla beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 "Tatar Ramazan" said: beyaz pilav zaten full şeker, ekstradan niye şeker ekliyonuz? şekerli şeye şeker atıyolar nooldu ateistler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Seker 1 tane atiyosun tad versin diye degil lapa olmaz tane tane olur , limon da beyazlik verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar