EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Şunları ekliyorum hemen: Şehir: Gaziantep Maaş: 3000$ (üstü de olabilirmiş kişinin kalifiye olması vs gibi size bağlı yani) ve 6 ayda bir çift maaş. Yılda en az 1 ay uzak doğuya seyahat oluyormuş. Ve ayda bir defada Avrupa seyahatı söz konusu olabiliyormuş 1-2 günlük kısa ziyaretler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 net brüt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 şehir gaziantep olmasa güzel iş gezmeyi seven için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 bi de bizde overtime a çoğu şirket para vermio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 İşi bırakmadan önce 11 de gidiyordum ofise, akşam da 7-8 bazen 6 da çıkardım. Tabi bu ofis zamanları, çekimlere gidince mesai saati diye bişi yok zaten. İş ne zaman biterse sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 EmenikeNiangSow said: Şunları ekliyorum hemen: Şehir: Gaziantep Maaş: 3000$ (üstü de olabilirmiş kişinin kalifiye olması vs gibi size bağlı yani) ve 6 ayda bir çift maaş. Yılda en az 1 ay uzak doğuya seyahat oluyormuş. Ve ayda bir defada Avrupa seyahatı söz konusu olabiliyormuş 1-2 günlük kısa ziyaretler. Şimdi daha oturaklı oldu tabii.. En azından karşılığı parayı veriyorlar adamlar. Bir de herkes ne kadar çalıştığını yazmış da, iş ilanına göre yorum yaptım ben. Evet, türkiyede normal bir çalışan sömürülmeye açık, şirketler de elinden geleni yapıyorlar. Ama bu ilanda aranan sıradan çalışan değil, hem 5 sene tecrübeli, hem seyahat edecek, hem yabancı dil (ki şirket sırf hava olsun diye değil hakkaten kullandırtmak üzere istiyor bunu belli ki) hem askerliği tecilli falan eleman arıyor. Haliyle o kadar çalışması zor demiştim ben :) Yine de bu maaşa tüm bu şartlara ve çalışma koşuluna uyan eleman zor bulunabilir, "artık olduğu kadar" için normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Tekstil mühendisi endüstri mühendisi arkadaşın bu iki meendizle batar zaten kikikiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mühendislik hariç her bir kısmı uyuyor bana. Dil de var, avrupa/uzakdoğu tecrübesi de var. Mütercim arıyolar mı acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar