Merter Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Okunması gereken kitaplardan birinide size tekrar bildiriyorum... Büyük Uyanış ve Oktay Sinanoğlunun tüm kitapları okunmalı bence... Amerika'nın Türkiyeye yaptıklarından bahsedelim... (Kaynak : Oktay Sinanoğlu...) Sunucu : Türk ekonomisine yapılan saldırılar nelerdir sizce ? Oktay Bey : Bakınız... Bankayı soyduruyor parayı üstüne geçiriyor... Birde bankanın açığını devlet ödüyor... Adam bankayı soyuyor.. Parayı ülkesine getiriyor. Çalınan parayı halka devlet ödüyor.. Sunucu : Vatanımız parsel parsel satılıyor demişsiniz ? Oktay Bey : Evet... Türkiyede tek ürün kaosu yaşatılmaya çalışılıyor. Bakınız : Kakao ülkeleri... Bu ülkelerde parsel parsel tarım arazileri satın alındı yabancı şahıslar tarafından... Sonra sadece kakao yetiştirildi.. Bakınız şimdi öyle bir hale geldiki toprak kakaodan başka birşey yetişmiyor. Yabancılar ülkemizin topraklarını satın alıyor... Urfadan erzincandan... Sadece tek bir ürün yetiştiriyorlar.... Böyle böyle ülkenin tarımı ve ekonomisi çökertiliyor. Ayrıca zamanında tarıma bağlı ekonomi projesi geliştirildi... Neden tarıma bağlı ? Bir ülke sanayisiz nasıl gelişebilir ? Kalkınabilir.... Atatürk zamanında uçak fabrikası kuruluyor misal... Uçak 5 liraya mal oluyorsa adam diyorki sana 3 liraya satayım fabrikayı kapat... Kapatıyoruz... Bundan otuz yıl sonra adam maliyeti 5 liraya olan uçağa bir zam yapıyor uçak bize 30 liraya satılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 OLUR BU IS BEE COZERSIN BE YOK ALDIRTMIYORUM TURISTE EV MEV.. GIRMESIN YABSER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Elbette çözeceğiz ...[signature][hline]MaXi... [Bu mesaj maxigenous tarafından 07 Eylül 2004 11:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 bence arazi satılmamalı. kiralanmalı. yabancı turistlerin beldelerimize gelip de yer - ev stın almalarına karşıyım. kiralasınlar efenim. devlet de ucuz tutsun. satmak cok sacma[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Hepsini keselim, biçelim, öldürelim toplu çözüm olur. Tabii böyle bir çözüm olamıyacağı için daha mantıklı bir şekilde belli sınırlamalar getirilmesi yeterli olacaktır.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 amerikayla türkiyeyi karşılaştırmayın. elma ile pırasanın arasındaki tek ortak nokta bitki olmasıdır.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: lancelotdulac, 07 Eylül 2004 11:50 tarihinde demiş ki: Hepsini keselim, biçelim, öldürelim toplu çözüm olur. Tabii böyle bir çözüm olamıyacağı için daha mantıklı bir şekilde belli sınırlamalar getirilmesi yeterli olacaktır. Doğrusun gel gör ki böyle bir sınırlandırma yok Henüz .[signature][hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Toprağın kullanma hakkını satın alırsın, mülkiyeti devletindir. Basit bi örnek devlet gerek görür, burası ulusal güvenlik için bize lasım, buyur paran der, kamulaştırır. Veya olması muhtemel dediğiniz işgal senaryolarında TSK "burası ingilizlerin, yandan dolaşalım" demez. Tanklar en kestirme yolu kullanır :) Siz bunları düşüncenize nası para kazanırız, refah seviyemiz artar onu düşünün. Yeterince parası olan beyaz sarayı da alır, kremlinide.[signature][hline]Külliyen Yalan © Silthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Ra_d, 07 Eylül 2004 12:01 tarihinde demiş ki: amerikayla türkiyeyi karşılaştırmayın. elma ile pırasanın arasındaki tek ortak nokta bitki olmasıdır. ben pirasa olarak kalmak istemiyorum elma olmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 madem bitkilerden gidiyoruz ben de tarım kökenli bir atasozu kullanayım :) Ne ekersen onu biçersin .[signature][hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: maxigenous, 06 Eylül 2004 22:15 tarihinde demiş ki: said: W3r3wolf, 06 Eylül 2004 22:03 tarihinde demiş ki: said: maxigenous, 06 Eylül 2004 20:20 tarihinde demiş ki: Osmanlının bile yapmadığını yapıyoruz Bu ne demek şimdi? Bu şu demek , borçlar altında ezilen Osmanlı bile durumunun ne kadar ağır olduğunu bile bile , ne kadar para onerilse onerilsin Filistin bolgesinin satışına izin vermemiştir. Tabiki durum tam olarak aynı değil ama benzerlik gösteriyor. Biz resmen para için satıyoruz şu anda toprağımızı . Osmanlı Filistini 190. (tam hatırlamıyorum) vermemişti ama 1850'lerden beri şimdi fethiye de olan şeyin aynısı İzmir'de oluyodu. İzmir'de o dönemde ticaret yapan İngilizler, Fransızlar, İtalyanlar vs. İzmir'in nerdeyse 4 te 1 ini ellerinde bulunduryorlardı. Ama sanmayalım ki Tüm bunları Padişahar biliyordu. Hayır. Zaten ülke iyice zayıflamıştı , merkezi otrite değil, yerel otoriteler işi götürüyordu. ( kaynak: Efendi - Soner Yalçın)[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 toprak almanın en kolay oldugu ülke Türkiye... Merhum Turgut Özal ın bir sözü vardır. "Anayasayı bir kere delmekle bişey olmaz" işte anayasaya ilk bu kanunla delindi. "Yabancılara toprak satılabilir" hükmüyle... Önce boğazdaki tepeler Prenslere , Şeyhlere satıldı oradaki bütün parayı bunlar aldı. Devlet boğazdaki çoğu arsadan çok az para alabilmiştir. Daha sonra anadolu toprakları ve turizm toprakları...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bither Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: lancelotdulac, 06 Eylül 2004 23:19 tarihinde demiş ki: said: Bither, 06 Eylül 2004 23:09 tarihinde demiş ki: said: lancelotdulac, 06 Eylül 2004 23:06 tarihinde demiş ki: Sonra da seni hap diye suya karıştırır, yutarlar... Bu zamana kadar Türkleri hap diye suya karıştıramadılar,karışdıramazlar. Sen bir Ermenistan'a, İran'a gir hap mı yoksa başka birşey mi oluyorsun görürsün. Sen bir kaç kez girdin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Yok ben ülke değilim öyle başka ülkeye gireyim.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bither Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Girmiş gibi konuşdun o yüzden sordum,ben görüşümü belirttim sende girmiş gibi böle,böle oluyor dedin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Yani tabii bende fikrimi belirtiyorum.Belki kesin bir yargıyla konuşuyorum ama bana ait bir kesin yargı dersek sanırım fikrimi daha düzgün ve rahatsız etmeyici bir şekilde açıklamış olurum.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 benim babam senin babani dover[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 yav salında böle lsalacaksın iti kopğu üstlerine,ibak bizim şakirin oğlu varya ne zibidi o,topalsın arkalrını gitsin bak iranmı kalıo ırakmı,herif 22 yaşında daha iş yok güç yok adamda ama dlikanlı çocuk. olm zamnında bne kıbrısa indin bi baktım!tepeyi almş gavular bi grim aldım 2 tepyide sonra rauf denktaş fln geldi bn yalnız madlaya fln verdielr biz türküz yoğurdu byulmuş adamızx dünyada türk dışında hiç bir miilet silah tuamyı bilmez peh peh peh peh[signature][hline]sevgü kelebeğüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Yürü kim tutar Türk'ü eheh[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 doğuda zengin ermeniler alsın bütün arsaları, güneyde israilliler ve kürtler alsın, batıda da yunanlılara bırakalım. sonra çoğunluk olsunlar isyan çıkarsınlar. peki.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 bence turkiyede yasayan butun yabancilari disari atalim temizlenmis oluruz sufer olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Bu konu amacını aştı . Düşüncesini ciddi olarak paylaşanlara teşekkürler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Hatay'ın 1/3 ünü suriyelilerin satın aldığını biliyor muydunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 yaa arkadaslar kormayın bizde onlardan alıyoyruz hemde aha cok onlardan ornek almanya cekiyo bizden yada baska bir bir ornek allahın lazı gitmis papua yeni gineye otel acmıs yenigine bayragı ile turk bayragı yan yana sallanıyo zate kızıl derilerde akrabmızmıs heryerdeyiz korkmayın[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Tek rakibimiz İlluminati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar