paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Mantık hatası ki (veyahut değildir politikaları gereği) oyunu almadan önce denemek istiyorum. Ne kadar Star Wars evrenini sevsem de oyun şuan çok pahalı diğer MMO'lara göre. İsteğim şuan subs'ı bulunup ama oynamaktan vazgeçmiş veya atıyorum sadece şu saatlerde giriyorum ama şu saatlerde girip deneyebilirsin hesabımdan diyebilecek bana güvenip denememe izin verecek bir arkadaş. Ütopik oldu ama umudumu kesmiyorum sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 feyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 şimdi paticiğin sayfasını açıp aynı şeyi isteyecektim. bende bilgisayarı biraz update ettim , oyunu kaldırıyosa alacaktım gözümü karartıp. ama bi arkadaş denememiz için verirse satışı da kolay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Hemde yeni üye hiç şansın yok bebeğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 evet kırmızı bir balonum var sol tarafta, lakin güvenilirlik için istenilen her türlü sosyal ağ bağlantımı adresimi kimlik fotokopimi falan verebilirim. veya whatsapp eklersiniz konuşuruz. şaka bir yana sırf güvenilmeme konusu yüzünden mahrum olursam çok üzülürüm istediğiniz teste öm yolu ile tabii tutabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 kaisersoze said: şimdi paticiğin sayfasını açıp aynı şeyi isteyecektim. bende bilgisayarı biraz update ettim , oyunu kaldırıyosa alacaktım gözümü karartıp. ama bi arkadaş denememiz için verirse satışı da kolay olur. serkan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 benim serco.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 bence değil, nikine basıp ismine baktı KANDIRCAK SENİ adam 2004 üyesiymiş pardon. respect. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Çık aradan sahte adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ümidi keseyim ben yani? yahu ne var anlamadım ki bu kadar güvenilmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ya nasıl bir trollsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Şöyle birşey olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar