Evolution Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Arkadaşlar turkcellin faturalı hatlar için kullandığı bir puan sistemi varmış sanırım. Ben 8 yıldır faturalı hat kullanıyorum fakat bu puan olayından haberim olmadı hiç. Nasıl kullanacağız bu sistemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 faturanın üzerinde yazar kaç puanın olduğu yada www.turkcell.com.tr den super şifren ile öğrenebilirsin kaç puanın olduğunu. Hediye kataloglarına da siteden ulaşabilirsin. yada turkcell extralarda puan katalogları vardır.[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 artık pek ödül vermiyolar ama. genellikle bedava konuşma süresi falan veriyorlar. Sen 8 yıldır hiç kullanmadıysan bi kaç ay beleş konuşursun sanırım.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 PUAN yaz 2222 ye yolla. gelir sana puanin... www.turkcell.com.tr den hediyecell e bak[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Walla bnm peder'de bayağıdır kullanıyor hattı we hiç puan kullanmadı. Demin baktımda rahat bi P900 alabiliyoruz. Ama gelde bunu babama söle şimdi.Cvp'ı aynen bu olur:"Ne gereği war dursun." LOL yani![signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Turkcell müşteri hizmetlerinin işinide yapar olmuş bizim konudışı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ya bunlar kafayı yemiş herhalde 8 yıldır şu anın parasına göre ayda 30-50 milyon arası fatura geliyor ama sadece 11000 puan birikmiş. Yani telefon filan alınmıyor. nokia 6600 240000 puan istiyor yuh yani. Ayda 1 milyar görüşme yapmamız lazım yani heh... [Bu mesaj Evolution tarafından 16 Ekim 2004 17:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 puanın neye göre veriLdiği sitede yazıyor. misaL bazen 1.000.000.000 TL ödesende 0 puan çekebiLirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ya ztn trcell faturali acayip kazik.. bi de 236 puan im varmis :P degil tel bana anahtarlik bile vermesler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 biz babama 3 yıllık 15 dakka mı ne beleş almıştık puanlarla :)[signature][hline]arcane, 09 Ekim 2004 14:49 tarihinde demiş ki: bbcodesuz imza, imza diildir. www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 hediyecell puanlarınız düzenli olarak (galiba her sene) sıfırlanır. bu yüzden varken kullanın.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Telsimi falanda arayabiliyomuyuz bari? yoksa sirf Turkcell gorusmelerindemi gecerli?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Ha ana benimde var kullanmıom ama böle bişiden benimde haberim yoktu :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 yalnız turkcell sıfırlamıştı puanları sonra yeniden başlattı yani puanının bir çoğu gitmiş olabilir[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: Mum_Chamber, 16 Ekim 2004 20:06 tarihinde demiş ki: hediyecell puanlarınız düzenli olarak (galiba her sene) sıfırlanır. bu yüzden varken kullanın. Hayır sıfırlanmıyor.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 benim 12 aylık her ay 60 msg beles war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: Evolution, 16 Ekim 2004 17:00 tarihinde demiş ki: ya bunlar kafayı yemiş herhalde 8 yıldır şu anın parasına göre ayda 30-50 milyon arası fatura geliyor ama sadece 11000 puan birikmiş. Yani telefon filan alınmıyor. nokia 6600 240000 puan istiyor yuh yani. Ayda 1 milyar görüşme yapmamız lazım yani heh... [Bu mesaj Evolution tarafından 16 Ekim 2004 17:03 tarihinde değiştirilmiştir] O puanlar ayda veya yılda bır Bellı bır surede sılınıyo dıye bılıyorum ben[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ben bi ara ayda 60 mesaj bedava almıştım 3 aylık ne güzel düşük geliyodu fatura patladı şimdi .p[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Evolution faturanın üstünde yazıyor abi ya ordan bak ben bedava konuşma almıştım mesela iyi oluyo ama bedava olması faturama pek yansımamıştı babam yiyodu beni[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Vodan, 17 Ekim 2004 00:17 tarihinde demiş ki: said: Mum_Chamber, 16 Ekim 2004 20:06 tarihinde demiş ki: hediyecell puanlarınız düzenli olarak (galiba her sene) sıfırlanır. bu yüzden varken kullanın. Hayır sıfırlanmıyor. sıfırlanır, sıfırlanır[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Kardeşim niyettenmi çıktın sen başımıza sıfırlanmıyo işte biliyorum yıllardır bişey almadan artmasını izliyorum puanlarımın[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar