Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell Faturalı hat hakkında yardım lütfen.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar turkcellin faturalı hatlar için kullandığı bir puan sistemi varmış sanırım. Ben 8 yıldır faturalı hat kullanıyorum fakat bu puan olayından haberim olmadı hiç. Nasıl kullanacağız bu sistemi?
Mesaj tarihi:
faturanın üzerinde yazar kaç puanın olduğu yada www.turkcell.com.tr den super şifren ile öğrenebilirsin kaç puanın olduğunu. Hediye kataloglarına da siteden ulaşabilirsin. yada turkcell extralarda puan katalogları vardır.[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı...
Kim Uyandırırsa Beni
Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi
Mesaj tarihi:
artık pek ödül vermiyolar ama.
genellikle bedava konuşma süresi falan veriyorlar. Sen 8 yıldır hiç kullanmadıysan bi kaç ay beleş konuşursun sanırım.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
ya bunlar kafayı yemiş herhalde 8 yıldır şu anın parasına göre ayda 30-50 milyon arası fatura geliyor ama sadece 11000 puan birikmiş. Yani telefon filan alınmıyor. nokia 6600 240000 puan istiyor yuh yani. Ayda 1 milyar görüşme yapmamız lazım yani heh...

[Bu mesaj Evolution tarafından 16 Ekim 2004 17:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hediyecell puanlarınız düzenli olarak (galiba her sene) sıfırlanır.

bu yüzden varken kullanın.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez.

en ince yerim bileğim..!?!
Mesaj tarihi:
yalnız turkcell sıfırlamıştı puanları sonra yeniden başlattı yani puanının bir çoğu gitmiş olabilir[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Mesaj tarihi:
said:
Evolution, 16 Ekim 2004 17:00 tarihinde demiş ki:
ya bunlar kafayı yemiş herhalde 8 yıldır şu anın parasına göre ayda 30-50 milyon arası fatura geliyor ama sadece 11000 puan birikmiş. Yani telefon filan alınmıyor. nokia 6600 240000 puan istiyor yuh yani. Ayda 1 milyar görüşme yapmamız lazım yani heh...

[Bu mesaj Evolution tarafından 16 Ekim 2004 17:03 tarihinde değiştirilmiştir]

O puanlar ayda veya yılda bır Bellı bır surede sılınıyo dıye bılıyorum ben[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

Mesaj tarihi:
ben bi ara ayda 60 mesaj bedava almıştım
3 aylık
ne güzel düşük geliyodu fatura

patladı şimdi .p[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Mesaj tarihi:
Evolution faturanın üstünde yazıyor abi ya ordan bak ben bedava konuşma almıştım mesela iyi oluyo ama bedava olması faturama pek yansımamıştı babam yiyodu beni[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Mesaj tarihi:
said:
Vodan, 17 Ekim 2004 00:17 tarihinde demiş ki:
said:
Mum_Chamber, 16 Ekim 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
hediyecell puanlarınız düzenli olarak (galiba her sene) sıfırlanır.

bu yüzden varken kullanın.

Hayır sıfırlanmıyor.

sıfırlanır, sıfırlanır[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez.

en ince yerim bileğim..!?!
  • Yeni Oluştur...