Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell Faturalı hat hakkında yardım lütfen.

Evolution

Öne çıkan mesajlar

faturanın üzerinde yazar kaç puanın olduğu yada www.turkcell.com.tr den super şifren ile öğrenebilirsin kaç puanın olduğunu. Hediye kataloglarına da siteden ulaşabilirsin. yada turkcell extralarda puan katalogları vardır.[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı...
Kim Uyandırırsa Beni
Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi
Sosyal ağlarda paylaş

artık pek ödül vermiyolar ama.
genellikle bedava konuşma süresi falan veriyorlar. Sen 8 yıldır hiç kullanmadıysan bi kaç ay beleş konuşursun sanırım.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

Walla bnm peder'de bayağıdır kullanıyor hattı we hiç puan kullanmadı.

Demin baktımda rahat bi P900 alabiliyoruz.

Ama gelde bunu babama söle şimdi.Cvp'ı aynen bu olur:"Ne gereği war dursun."

LOL yani![signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
eXiLe UO Shard Staff Member
UO Data Center
| ?Laistragon? | | My Photos |
Sosyal ağlarda paylaş

ya bunlar kafayı yemiş herhalde 8 yıldır şu anın parasına göre ayda 30-50 milyon arası fatura geliyor ama sadece 11000 puan birikmiş. Yani telefon filan alınmıyor. nokia 6600 240000 puan istiyor yuh yani. Ayda 1 milyar görüşme yapmamız lazım yani heh...

[Bu mesaj Evolution tarafından 16 Ekim 2004 17:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Evolution, 16 Ekim 2004 17:00 tarihinde demiş ki:
ya bunlar kafayı yemiş herhalde 8 yıldır şu anın parasına göre ayda 30-50 milyon arası fatura geliyor ama sadece 11000 puan birikmiş. Yani telefon filan alınmıyor. nokia 6600 240000 puan istiyor yuh yani. Ayda 1 milyar görüşme yapmamız lazım yani heh...

[Bu mesaj Evolution tarafından 16 Ekim 2004 17:03 tarihinde değiştirilmiştir]

O puanlar ayda veya yılda bır Bellı bır surede sılınıyo dıye bılıyorum ben[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

Sosyal ağlarda paylaş

Evolution faturanın üstünde yazıyor abi ya ordan bak ben bedava konuşma almıştım mesela iyi oluyo ama bedava olması faturama pek yansımamıştı babam yiyodu beni[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vodan, 17 Ekim 2004 00:17 tarihinde demiş ki:
said:
Mum_Chamber, 16 Ekim 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
hediyecell puanlarınız düzenli olarak (galiba her sene) sıfırlanır.

bu yüzden varken kullanın.

Hayır sıfırlanmıyor.

sıfırlanır, sıfırlanır[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez.

en ince yerim bileğim..!?!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...