Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 http://25.media.tumblr.com/tumblr_lvrd0fSHCq1qibz0jo1_500.jpg
Nivea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 kaç saattir kaşınıyorum raidde healı kaçırdım wipe üstüne wipe yedik abv
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Pati sayesinde günden güne memeye bakış açım değişiyor.
aente Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Nivea said: kaç saattir kaşınıyorum raidde healı kaçırdım wipe üstüne wipe yedik abv ahahahahahaha abi benim de ara ara aklıma geliyor aramızdan bir arkadaşa yolladım skype'da tepkisini dinledim falan, artık beraber huylanıyoruz.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 sizin böyle kaşınmanızı fln okudukça insanlığımdan şüphe ediyorum.
elifg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Lanet olsun sana, pislik. Mahvettin beni gece gece.
aente Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 haydiii lilililili lilili yaar
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 elifg said: Lanet olsun sana, pislik. Mahvettin beni gece gece. daha fenalarını yazardımda ban yerim fln öldüm gece gece çile çekiyorum
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Fotoşop gibi abi :/ yani enfeksiyon falan olsa yanında en azından kızarma çürüme falan olması lazımmış gibime geliyor. Boş yere huylanmayın bence.
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 photoshop oldugu bariz ztn ama yinede inanılmaz rahatsız etti beni hele o ilk sayfada kollarında bacaklarında olan versiyonu beni benden aldı kaşınıyorum bişeyleri ısırmak geliyo içimden fln çok acayip
Nako Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 enteresan hakikaten bu kadar etkilenmeniz.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 SNA1L said: photoshop oldugu bariz ztn ama yinede inanılmaz rahatsız etti beni hele o ilk sayfada kollarında bacaklarında olan versiyonu beni benden aldı kaşınıyorum bişeyleri ısırmak geliyo içimden fln çok acayip o kolu fln ısırdığını sakın düşüneyim deme daha kötü olursun :/
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 çok ilginç ya ilk baslıga baktıgımda dısardaydım telefondan ööle baktım fln bi garip oldum noluyo lan dedim eve geldim google fln neler cıktı bildigin kasınıyorum cok acayip hiçte böyle seylerim yoktur
suBzer0o Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Trypophobia bende aşırı derecede var bu fobi.. Psikolojik destek görücem yakında.. dayanamadım yazdım bu accountla , sabah baktım ilk resime ve hala gözümün önünde uyuyamıyorum.. Ayrıca spoiler sız kızın resmini koyan arkadaşada en büyük fobisi ile başbaşa kalmasını diliyorum..
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 über olduğumun bir başka kanıtı oldu teşekkürler. hiç etkilenmedim
Öne çıkan mesajlar