Xenus Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Oski said: oyun çok güzel hakkaten. beni özellike cezbetmesi senelerdir hong kong yaşama hayalim falan gerçi. bu tarz başka oyun var mı bildiğiniz? stranglehold diye bir oyun var, hong kong'da geçiyor, john woo'nun. biraz vasat bir oyun aslında ve free roam yok, lineer ileriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 hard boiled filminin devami o oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Senaryo iyi güzel de, Oyunun tamamı taksi peşinde koşmakta geçiyor. GTAIV'te yanından geçen taksiye ıslık çalıp durdurabiliyorsun. Saints Row 3'te alfred'e telefon edince, sana jet, batmobil kılıklı araçlar gönderiyor. Burada fast travel yapmak istersen, yolun bir o köşesinde, bir diğer köşesinde taksi kovalıyorsun. Durdurmak için de önünü kesmen lazım mecburen. Hiç mi düşünmez oyunu yazan ekip bunu. Hiç mi oynamazsın oyun yaptığın branşın diğer oyunlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 gta styla oyunda her yere taksiyle mi gidiyosun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ahahah abi ne enteresan bi aliskanlik o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Zengin rp'si yapıyorum sdf. 500.000k param var. Taksi peşinde köşöyöröm. edit: Oyun cidden güzel. Bir sonra çıkan oyun büyük ihtimal yargılar. Ama taksi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 abi sleeping dogsta'da aynı şekilde valeyi arayıp, belirleğin bir arabayı çağırabiliyorsun. istediğin gibi batmobil tierinde dlc arabası bi tane vardı. bana da SR3'te taksi sisteminin olmaması eksiklik olarak geldi. amele gibi her yere araç sürmen gerekiyor. sleeping dogsta tek sorun dediğin gibi taksileri durdurmak sıkıntı. istersen aynı kafada araç sür. senaryo ve karakterler her türlü üstün. grafikleri zaten konuşmaya gerek bile yok. SR3'te bi oleg biraz da z karakterini beğenmişimdir. olayların kurgusu çok boktan olmuş. gat'i bu kadar silik bir şekilde öldürüyorlar oyunun başında. aynı şekilde syndicate'in bossu da nasıl öldü anlamadım. o adam sağ çıkar sanmıştım birde kiki ile violanın babası olabilirmiş o adam. gerçi o zaman viola katılamazdı. şehir tasarımı da bence sleeping dogsta daha başarılı. hong kongu elimin içi gibi biliyordum nerdeyse bitirdiğimde, SR3'teki pembe mape alışamadım bile. birde her yer pembe abi ışıklandırmalar, gökyüzü bile pembe. abartmışlar biraz color palette'de pembeliği. araba sürüşü gene sleeping dogsta daha başarılı. hele yarış görevlerinde sanki bir nfs oyunu oynuyormuşsun havasında geçiyor. sr3'te driving gta'nın birebir kopyası. silah çeşitliği sr3'te güzel ama vuruş hissi zayıf. headshot attığım adamlar ahenkle dans ediyor. sleeping dogsta kung fu combatın verdiği his harika. fatalityler hoş. weapon combatını bilerek primitif bırakmışlar, bütün true crime oyunlarında böyledir ama bullet time hoş bence. oraya buraya tırmanabilmekte çok iyi sleeping dogsta. sr3'de hareket de gta kopyası. artık bi kaldırım boyunda bı çıkıntı olunca, biz bi tuşa basmadan karakter üstüne çıkabilsin bi zahmet. 2.1 update ile oynadım sleeping dogsu o yüzden ne eksiklikler vardı bilmiyorum ama ilk hali pek iyi değilmiş diye duymuştum. açıkçası iki oyundan birini almam gerekse sleeping dogsu alırım. gta 4'ten de sr3'tende iyi bir oyun olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Telefon açıyorsun jet geliyor abi sr3'de, fast travel taksi olmasa ne olur sdf. ki varmış SR3'te. http://www.gamespot.com/saints-row-2/forum/is-there-a-way-to-fast-travel-58640901/ yeah south of the saints clubhouse there is an assassination mission where you have to call a cab and kill the driver and when your done you can call that taxi service through your phonebook and fast travel anywhere except across water Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 her yere jetle uçarsan o zaman hem haritaya alışamazsın hem de haritayı açamazsın. oyunun da tadı kaçar bence. birde direk story içine koymaları lazımmış o zaman o taxiyi saymıyorum, yan görevleri yapmadım. çerezlik arcade oyunu havasında yan görevler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Fast travel yapınca nasıl alışıyorsun şehire o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ben de oyunlarda genelde taksiyle gidiyorum cok uzak yerlere, tukeniyorum. yalniz sr3'te jetle gittim her yere ehuheu daha eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Deathblade said: Fast travel yapınca nasıl alışıyorsun şehire o zaman? daha once gittigim yere 10 kere geri dondugum mekana fast travel yapiyorum o zaman. profit sr3 eglenceli abi zaten ona birsey demiyorum. ama hikaye o kadar sarmadi yani. bitireyim diye oynadim ne olacak acaba diye merak etmedim o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 steam'de haftasonu indirimi var bu oyun için, $6,24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 oyun baya underrated. dönemine bakarsak gta 4'ten fersah ötesinde iyi. ki şu an bile etkileyici geliyor hong kong gecesi manzaraları. parkur ve yakın dövüş olayı zaten güzel. tırmanılacak yerler daha fazla olsa, harita daha büyük olsa +2 puan fazla veririm. bir de şehir gta 5'ten bile daha fazla canlı havası veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar