napae Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Kişisel temizliğine önem vermiyo derken yeterli sıklıkta yıkanmadığını ve ter kokuyo olabiliceğini düşündüm. Saçları yağlı falan ıy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 tuvaletten çıkınca elini yıkamıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Belki kıçını da silmiyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Ayrıca kadının bir psikoloğa gitmesi gerekiyorsa sen nasıl bir arkadaşsın ki kadınla konuşmuyosun bunu sırf ilişkin zedelenicek diye? Bunu söylemenin çok kibar ve kırıcı olmayan yolları var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Ayfon said: napae sen ruj ve allikla yüzünü mü yikiyosun? respekt tokat gibi indi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 napae said: Ayrıca kadının bir psikoloğa gitmesi gerekiyorsa sen nasıl bir arkadaşsın ki kadınla konuşmuyosun bunu sırf ilişkin zedelenicek diye? Bunu söylemenin çok kibar ve kırıcı olmayan yolları var çünkü. ne gibi? mesela böyle? napae said: Belki kıçını da silmiyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Toparla artık kendini, kendin için olmasa bile çocukların için gel profesyonel bi yardım alalım sana diyebilirsin bence. Bana deseler alınmam bu cümleden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 kdhgakfgl Hayır. Çok zor günler geçirdin, psikoloğa gitsen sana çok iyi geliceğini düşünüyorum diyebilirsin bence. Profesyonel yardım da olur Hakan'ın dediği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 katakulliye getir, caktirmadan bulustur psikologla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 napaeye götür lan işte kız psikolog negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Değilim. Ve artık psikologların yararına bile inanmıyorum. NEFRET EDİYORUM, NEFRET. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Bu söyledi ama bahanelerle gecistiriyo. Birkac ay önce bosandi. Bilmiyorum üzülüyorum durumuna. Sonucta eger ciddi bi psikolojik bozukluk söz konusu ise benden de uzaklasabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 aquila said: katakulliye getir, caktirmadan bulustur psikologla. Bunu düsündüm de ancak ilk terapi icin katakulliye getirilir. Sonrasinda kendi rizasiyla gitmeli. Tabi o kismi da psikolog halletmeli degil mi yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ilk seferinde ayarlamasi lazim iste psikonun, cok film senaryosu ama asfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 pff abi hiç bir psikolog öyle bir şeyi kabuletmez kişinin kendi isteğiyle gelmesi lazım der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Zorla psikoloğa götürülen danışanların çoğu bi kaç seans sonra bırakıyo psikoloğu. Kendi isteğiyle gitmesi çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 sen git psikologa, tips&tricks ogren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 aquila said: sen git psikologa, tips&tricks ogren. vaay bak bu iyi fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Ayfon said: sosyal aktivitelerde bulundugunda bile sürekli fotograf cekip facebook'ta share etme cabasi icinde olmasi Bunu yapan arkadaşım olduğu gün ya cocuğu cok pis döverim, ya kendimi. allah korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Psikolog ona küçük süprizler yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 senko said: kendine bakmıyor, sosyal ilişkileri kötü, nolifer, asosyal ise yazılım mühendisliği için biçilmiş kaftan kendisi hahaha çok acı oldu bu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ne zamandır böyle? genelde karakteri böylemiydi yoksa sonradan mı böyle? kendisinin bile hatırlamadığı travma geçirtici bi olay yaşamıştır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 ben geçirdim ordan biliyorum. bir travma geçirdim onu atlatacağımı biliyodum. anlayabiliyodum çünkü olayı. önceden de tecrübeliyim zaten. ama onun etkisi hala devam ederken üzerine ilkiyle alakasız çok daha büyük bir travma geçirdim. ikisi birbirini nötrledi mi kombo etkisi mi yaptık artık bilmiyorum. kaldım öyle ortada. hiç bişey yapamadım. şurda güzel bilgiler var bak http://www.ilacrehberi.com/cgi-bin/travma.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 böyle konularda karar mercii kişinin arkadaşları değil, kendisi oluyor. kusura bakma da yardım etmek istiyorsan, kafandan geçenleri, onu iyi görmediğini nazik bir şekilde belirtirsin, kişi kendini değiştirmek, kendisi için bir şeyler yapmak istiyorsa yapar. gerisine karışmak garip yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar