GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Ben çok uzun zamandır Frp-Rpg tarzı oyunlar oyunuyorum gerçi şimdiye kadar bu tarz oyunlardan hiç birini kaçırmamısımdır ve severekte oynuyorum hala oynadıklarım olarak. icewind dale , diablo , neverwinter vs.. kitap olarak ise daha yeni başladığımı söyliye biliriz ilk olarak okuduğum kitap Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi Sonra Ejderha Mızrağını okuduktan sonra hangisini okuyacağıma bir türlü karar veremedim bu konuda bana yardımcı olabilecek bir akradaş varsa memnun olurum.Bu iki üçlemede çok hoşuma gitti bundan sonra ise Kara Elf Üçlemesini düşünüyordum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 e devam et...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Masaustunden kopma derım ben tek tavsıyem o kıtabını oku ama masaustunu bırakma....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ejderha mızrağına devam et derim ben.. daha sonra unutulmuş diyarlara (kara elf üçlemesini de içinde bulundurur) başlarsın. ejderha mızrağı serisini okumanı şiddetle tavsiye ederim.. hatta forumda arama yaparsan kitapları hangi sırayla okyumanın makbul olabileceeni de bulabilirsin..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Ejderha mızrağı serisini, en azından Weis&Hickman ın elinden çıkmış kitapları okuman farzdır. Sonrasında yukarıda da denildiği gibi Unutulmuş Diyarlar'dan Kara Elf Üçlemesi, ardından Buzyeli Vadisi Üçlemesi doğru olacaktır. Ondan sonra pek çok yöne sapabilirsin. Unutulmuş Diyarlar'a biraz ara vermek istersen gene Weis&Hickman'ın eseri olan Ölüm Kapısı Serisi gerçekten çok başarılı. Karakılıç Üçlemesi de fena değil. Aynı şekilde David Eddings'in Sparhawk kitaplarını (iki üçlemeden oluşuyordu ama neydi..? Elmas Taht, Yakut Şovalye iki kitabının ismi..) da tavsiye ederim. "D&D ye devam" dersen Ravenloft kitapları ve Unutulmuş Diyarlar emrine amade, bu serilerden alacağın bir kitap belki yeni bir Yüzüklerin Efendisi olmayabilir, ama zevk alarak okuyacağın kalitededir. "Klasik büyü,kılıç,elf,cüce vs.." konseptinden sıyrılmak istersen, bence Yüzüklerin Efendisi'nden sonra dünyanın kesinlikle en iyi fantastik serisi olan Kara Kule (Stephen King) yi hararetle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Silmarillion 'u okudun mu? Okuduğum en iyi kitaplardan biriydi.Orta Dünya'nın ilk çağını anlatıyor.[hline]Ungoliant [Bu mesaj GERGE tarafından 15 May 2003 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Dl den sonra fr yi ne kadar begenecegin de tartisilir tabii ben okuyamamistim sahsen elminsteri buz yelini de zar sor bitirdim 30 sayfa savas sahnesi okumak zevkli olur diyorsan al.[hline]Nefret etme! Özgürlüklerini kısıtmaktan başka bir şeye yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 dlden sonra farklı bi şey ararsan Belgariadı ve Malloreonu oku derim ben .Karakılıcı da tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 büyücü: çırak.. biras baya bilir ama shannaranın ***** serisi.. Gnole Elminster bi büyücü yaratmak.. Avatar serisi.. özellikle yeni çeviriler çok güsel oluyo ama bence 2. Nesil ile dragonlance dewam et :)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Şiddetle Death Gate Cycle derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kachack Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 sen forgotten realms 1n al tum serilerini o kara elf 3 lemesini sewdiysen forgotten realms guzeldir ondan sorra bide baq yuzuklerin efendisinde roverandom bide ultima nin serisini oku ozellikle teknorat savasi bunlari okuduktan sorra zaten geri kalan tum kitaplar ayni sehirlerde nerdeyse ayni karakterlerde gecio diyebilirm[hline] haksizliga fuck you sssTT ses cikarma anla dogruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narsil Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Başlangıcı Dragonlance ile yapmak bence iyi bir fikir değil. Gerçi Chronicles'ın yeri özeldir, sword and sorcery tarzı fantasy okuruyum diyen herkesin mutlaka okuması gerekir ama Raistlin, Sturm gibi 'cool' karakterler yüzünden diğer okuyacağın kitaplardaki karakterleri zayıf, karizma yoksunu falan bulabilirsin. Örneğin ben 16 yaşında Chronicles'ı okuduğumda Yerdeniz'in Ged'i o kadar bayık o kadar sıkıcı gelmişti ki. Kısacası core Dragonlance kitapları -tüm Weis Hickman kitaplarında olduğu gibi- insana kalıplaşmış bir fantasy algısı veriyor. Her büyücü ile Raistlin'i her şövalye ile Sturm'u karşılaştırmaya başlıyorsun[yaşadım bilirim]. Benim kişisel tavsiyem Yerdeniz Dörtlemesi ve Yerdeniz Hikayeleri, Eddings'in Belgariad Beşlemesi ve yeni çevrilen Malloryon serisi ile başlaman yönünde. Sonra Dragonlance-Forgotten Realms diye devam edebilirsin. Elric, Gedik Savaşları falan şimdilik uzak dursan iyi olacak kitaplar. Yanlış zamanda okursan tadını alamazsın, yazık olur güzel kitaplara .) Ahh ahh Chronicles2ı ilk okuduğumda Sturm'un cenazesinde Flint'in sözleri beni ne ağlatmıştı, gençtik duygusaldık o zamanlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Kara elf Üçlemesi çok iyidir hatta bence 1. kitabı bütün ejderha mızrağı kitaplarından dah güzel.Zaten düzğün bir başlanğıç yapmışsın birde Hobb,t, okudunmu çoğu kişi okumuyor ama yine bence bütün yüzüklerin efendi serisinden daha zevkli bir kitap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kachack Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bu arada ben deliyimdir bi olay buldum elfceden turkceye sozcuk su an kuzenimde incelior iice bide milli egitimin lise 3 edebiyat kitabinda gokturk alfabesi war o alfabenin tum harfleri elf yazitlarinda war buyutecle baktim cok ilginc ya[hline] haksizliga fuck you sssTT ses cikarma anla dogruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 yardımlarınız için teşşekürler kitabımı buldum :)[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bu arada Sturm'ün cenazesinde Flint sadece "Dostlar Reorx'da buluşur" diyor..[hline]Dralnu, 28 April 2003 22:19 tarihinde demiş ki: ahaha peon a bak pick axe kaldırıp gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar