Mirage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Linus Torvald da Gnome3'ten sonra Gnome'u bırakıp Xfce'ye geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Çöküp durmasa Gnome 3 güzel aslında. CSS, JS filan editleyip tam istediğim şekle sokmuştum. Çöküyor ama hep. Benim tipini bozmamdan belkide, bilmiyorum. Default hali de çöküyormuş ama. Xfce sağlammış ama Ubuntu gibi bir dağıtımda kullanamazdım Xfce'yi. Bir sürü program gtk3 ile geliyor ve tema olarak gtk3 çok yabancı kalıyor Xfce'ye. Arch olunca ama dediğim gibi sorun yok. File-roller, evince, networkmanager, transmission, audacious bir de mplayer gördüğüm üzeri gtk3 binarylerle geliyordu ve çok çirkin görünüyorlardı. Hepsi gtk2 olarak kurulmuş durumda şu anda. Haklı Torvalds. Gnome 3 anca 2 senede adam olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Haftaya bir kaç gün vaktim olacak. Temiz bir Arch ve Xfce kurmayı düşünüyorum. Geçende Fedora'nın üstüne Ubuntu kurarken home partisyonumu silmeden kurmuştum. İkisi de Gnome tabanlı olduğu için nerdeyse her şey doğrudan çalışmıştı. Sanki hiç yeni işletim sistemi kurmamışım gibi devam ettim kullanmaya. Bu sefer home'daki bilgileri de yedekleyip home'u da formatlicam sanırım. Tertemiz olsun. Hadi bakalım. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 ben asamiyorum su windows'a olan aliskanligimi. c# mono felan hepsi yalan. is yerinde zaten linux kullanmam imkansiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Yeni Gnome 3.4 olmuş gibi aslında ama yeni yeni olmuş gibi. 4 ay kadar sonra 3.6 çıkacak, onunla birlikte dönerim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Arch'a birden fazla desktop environment kurunca login ekranında seçim şansı için extra bir şeyler yapmak lazım mı peki? Bir de Gnome/KDE vs kurunca, kullanmadığımız sürece performansta bir yavaşlama olmaz herhalde di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 ortam config coplugune doner de onun disinda olmamali kullandigin login managera bagli secenek meselesi slim kullanirsan o yok mesela da gdm/kdm sunuyordur diye tahmin ediyorum, farketmedim hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 lxdm kullan, hem gosterir hem de performanslı. kde gnome sorun olmaz ama kde uyuzdur, bir programını calıstırınca arkada 10 program daha acar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 hepsini henuz okuyamadim ama terazine tikladim emege saygi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar