kavurma Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Bunu öğrenmezsem olmaz, çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 kredi derken genel herhalde. öğrenim kredisi vs. gibi şeyler değil. CEVABIMI ONA GÖRE VERDİM! DEĞİŞTİRTMEK ZORUNDA BIRAKMAYIN BENİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 30k dan fazla şıkkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Lazım oldumu kullanıyorum. Hatta yakında ev için 40k üstü alacağım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 mecburen kullandım bir kere, bu bitince kullanıcam ama tabi. Ev araba alamam yoksa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 tefecilige mi baslıcan nie merak ediyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Kullandim ama kullanmamak lazim aslinda, bankaya borclanmak iyi birsey degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 okurken aldık şu an kol gibi şapıyorlar...şapanda devlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 kullanmıyorum kullanmayı da düşünmüyorum ama bazen çok lazım oluyor kredi kartı. geçen hızlı tren için bilet almıştım mesela gişedeki kadın bariz pms di zaten . pazar günü için bilet istemiştim cumaya kesmiş bileti benim de ihmalkarlığım kontrol etmemiştim. cumartesi gecesi uykudan uyanıp şu bilete bir bakıyım dedim öyle farkettim. internetten bilet alabilmek için o saatte arkadaşımı aramak zorunda kaldım. ama yine de bankalar soyguncu gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Ben kullanmam, kredi kartım bile yok. Ama baba piyangosu kullanıyorum tıtıtıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Kredi degil de kredi karti kullaniyorum. Nakit tasimiyorum gibi birsey. 2 banka ile calisiyorum. Biri 10k digeri 25k limitli kartim var. Gecinip gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Öğrenciyken kullanmadım. Neyime lazım, 1 paket makarna ekmek yoğurt kola. bunun için kredi kartına gerek duymadım. işe başladıktan sonra aldım bir tane, çok da memnunum. düzenli taksitlerimi ödüyorum, limitimin yarısının da altındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 kredi kartını bir geçim kaynağı olarak görmedikçe sorun yok. millet 2. maaş gibi kullanıyor resmen, hatta 2-3 kart alıp birinden çekip öbürünü falan ödüyor, sonra da başlıyorlar ağlamaya. internetten alışveriş artık çok avantajlı o yüzden kredi kartı ya da banka kartı elzem bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 kredi kartı kullanmasam baya zorlanırdım ya. dışardan 10'a alcağım şeyi internetten 3'e bulabiliyorum. bi çok yerde rahat oluyo kredi kartıyla alışveriş. arada bankalar küçük sürprizler yapıp mutlu ediyo falan.. kredi kullanmıyorum ama ev/araba falan alcak olsam kullanabilirim. limitlerinin farkında olduğum sürece problem yaşamam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar