Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Arattığımda 2 konu çıktı, biri 3 yıl diğeri 6 yıl önceydi :) Bursa'da gamecard satan bir yer var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Bursa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 gamersloot'tan 2 dk da alınıyordu. bir de gittigidiyor üzerinden baya rahat alınıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Electro world de var dvd kutularinin icinde ama yukaridaki yerlerde daha uygun fiyatlarla bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 arkadaşlar o sitelerden haberim var, belirtmem de gerekirdi aslında ilk mesajda ama unuttum :) Şu an kredi kartım yok sadece bankamatik kartım var, internet üzerinden alışveriş yapamıyorum. EFT ile ödeme seçeneğinden haberim var ama öyle yapacağıma gideyim direk alayım dedim :) Electroworld de biraz uzak ya, gitmesi gelmesi dert. Şehir içinde bir ara altıparmak'ta eski Burgy's yeni Nokia olan yerin oralarda wowa gönül vermiş gibi duran bir internet kafe vardı. Oradan umutluydum açıkçası, o tarz şehir içinde satan bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 mulgear6 said: Bursa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Hehehe sağolun abi çok komiksiniz valla, en azından darthmaul rpsi yapmıyorum mulgear :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 bursa abi daha ne diyebilirim ki... rpsi yapmadım komiklik şakalık o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Olm gel bi ara iskender ye, şıra iç, Uludağ'a çık gez temiz hava al kendine gel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ısmarlıyosan 9unda türkiyedeyim acımam gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 yok lan bir porsiyonu 30 lira olmuş biri ısmarlarsa anca yerim edit: Konu çok saptı ya, yok mu Bursa'da şehir içinde gamecard satan bir yer şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pasaktaylan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 en uygun neredeydi bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Hesap kartina bi sanal kart actir. direk subs yap. Ya da yukardaki yerlerden al. Bu arada bahsedilen yer "Assasin internet cafe" idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Hala var mı orası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Bilmiyorum. istersen yarin bana ulas benim karttan key alalim. ama money first. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 game card bursa'da bütün d&r'larda, teknosa'da ve bimeks'te var ( en azından kent meydanında ve zafer plaza'dakilerde) var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Carrefour teknosada vardı geçen gördüm ama pahalı internete göre fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar