Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stygian Abyys Oyuncuyuz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tanıyan biliyor beni. Seninde tanıdığını sanmıyorum. 30 yaşında iş güç sahibi bu işi zevk için yapan birisiyim. Neyimizi tanıyacaklar merak ettim. Saçmaladın iyice... Host problemimiz yok. Yazılımsal çözemeyeceğimiz hiç bir şey yok. Bizden üstünde sunucu yok. Varsa git onların konularına destek ver Bizi sabote etme !!! Amacınız sabote etmek karalamak ama boş işler peşindesin.
Mesaj tarihi:
Kardeşim mix.gen.tr geçmişte kaldı bu yeni bir server ve yeniliklerle geldi gayette güzel bir server tavsiye ederim ben oynuyorum şahsen hem kodlama olarak hem staff kadrosu olarak herşey gayet iyi derecede creative madem oynamicaksın boşuna yorum yapma millet zaman kaybedip kaybetmiceğine kendi karar verir servere bakıpta beğenmezse kendi kararı niye milleti etkiliyosunki mix.gen.tr dediğin geçmişte kaldı !!
Mesaj tarihi:
Red said:

ya şu sene bilmem kaç geyiği bayık olsada söylemeden edemicem

beyler 2012 yılındayız ultima kavgası yapıyoprsunuz ya

Red şu var verilen emeğe ne zaman saygı duyuldu ki. Kavgalık bir şey yok. Meyve veren ağacı taşlıyorlar işte bu olay bu. Amaç bi kaç apaçi serverinin reklamı az sora belli olur.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar bende yaklasık 10 gündür oynuyorum bu serverda. daha öncede mix de oynadım. uo dan tadaldığım tek server dı. ondan sonra bi sürü serverda oynadım. 1 ay oynayıp kasıp uğraşıp kapanan serverlarda diyim siz anlayın. char kasmak icin bir alan yok ama eminim bi sefer kasıcaksınız ve uzun soluklu olacak. orda kas burda kas o server kapandı yenisini ara derdi yok olmıcak.kaldıki ben aos oynadım yeteri kadar. oyuna gidiğim zaman tek yaptığım sey macroları acmak rune marklamak vs. serverda 1 ay geçmeden adam gibi kimse acti ye cıkmaz zaten çoğu server 1 ay dayanmaz.bu serbver tr deki ilk sa server ı. sizin bahsettin run uo yu kurup server acıolar dediiniz tayfa onlar asıl. aosdan baska bişey bilmeyen sadece run uo yu kurup server acan tipler. tr de ilk defa sa server acılmıs ve icerden bi kaç tip gelmiş run uo yu kurup server acmıssın diyebilio. oynamayacak olan arkadaşlara söylüorum bence sesinizi kesin. bükemediğin bileği öpeceksin diye bi tabir var size en yakısanı o olur. oynamayı planlayan yada düşünen arkadaşlara ve zırt bırt çoluk çocuğun actığı 1 ay dayanmayan serverlardan sıkılanlara da yeni bişeyler istiosanız doğru adres dargath diorum.
Mesaj tarihi:
Creative said:

az önce o ergenleri serverına çekmek için hızlı sunucumuz var cart curt diye yıkama yağlama yapıyodun ama.

var sunucumuzun hızı ama senin gibilerin hızına yetişemiyor
Mesaj tarihi:
Emeğe saygınızı *seveyim* en nazik şekilde söylemek gerekirse. tatlı su server gmleri sizi.

Bu arada mix herşeyiyle mkemmeldi diğer serverlara örnek oldu lafımada popomdaki anal boşluğumla gülüyorum o derece.
Mesaj tarihi:
Soimyr said:

Emeğe saygınızı *seveyim* en nazik şekilde söylemek gerekirse. tatlı su server gmleri sizi.

Bu arada mix herşeyiyle mkemmeldi diğer serverlara örnek oldu lafımada popomdaki anal boşluğumla gülüyorum o derece.

senin analına sokayım ben orospu evladi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...