Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Dun okulda parmagımı sakatladım bugun doktora gidicektik. Sabah randevu almak ıcın baya bı tartısma cıktı sekreterle, neyse hallettik annem kardesımı dershaneden aldı eve bıraktı benı aldı gıdıyoruz yokustan hızla inen bi taksi çarptı bizim arabanın arka kapısının oraya. Neyse indik baktık taksici efendi çıktı bişey demedi bende suc pardon falan dedi ya da beni görünce korktu:P Neyse sora bi minübüs geldi mercedes iste bi baktık icinden bi kadın indi. kim sizce? pakize suda! haha. taksiciye döndü arabadan hic anlamam ama bütün suc senin dedi falan annemle konustular sora annesi onun orda oturuyomus sanırım onu aldı gitti. İşte o arada polisi bekliyoruz aramışız falan babamı da aradık o da gelicek. aa annem ruhsatı evde unutmus! babamı aradım tekrar ruhsatı aldı geldi. alkol muaynesi yapılıcak adam üfledi alkol yok. annem üflüyo nefesi yetmiyo 2-3 kere üfledi olmadı polis bosver ya ne alkolü olucak dedi vazgecti :-P eve gıdıcez lastik yırtılıcak nerdeyse göçük sürtüyo falan eve kadar yürüdük babamla annem yavas yavas götürdü arabayı.. neyse yani cana gelicegine mala gelsin. polisler cidden çok yardımcılar yani işimi bitireyimde gideyim havasında degillerdi. acıkcası güzeldi ya ne bilim farklı bişey oldu sinirim bozulacagına anlatıcak biseyim oldugu icin böle bi sevindim :-P[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 geçmiş olsun dicemde garip yani ne dicemi şaşırdım :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Geçmiş olsun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 hahaha ilginç ya bu arada: cenabet derler senin gibilere böle zamanlarda :D bu kadar seyde üst üste gelmez ki...[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 16 Ekim 2004 14:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 sakat parmağın üstüne taksi çarpması iyi gelir derler. demeyenler de var. kıskanç onlar.[signature][hline]höt! hnn. bdı bdı dır dır bdı. hnn.
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 valla parmak şiş yani kapanmıyo falan bakalım napıcaz nereye gidicem bu saatten sora... :)[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Geçmil olsun.[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda
yeahja Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 cok gecmıs olsun iyiki size bişi olmamıs...[signature][hline]because I am broken when I am open I don't feel lights when you go away... amy lee & seether
Deli333 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Geçmiş olsun çhip. signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 [Bu mesaj Deli333 tarafından 16 Ekim 2004 15:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: eagle_dnz, 16 Ekim 2004 14:51 tarihinde demiş ki: cenabet derler senin gibilere böle zamanlarda :D bu kadar seyde üst üste gelmez ki... özellikle pakize suda... :) geçmiş olsun çiptekim
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Abi bu dünyada en kötü şeylerden biri polisin eline düşmek, haklı o konuda valla. Sen de ne bozuyon lan parmağını? 2 dakka otursan tepişmeden, kaza falan olmıcaktı![signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Geçmiş olsun...[signature][hline]XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki: Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu...
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Şaka bi yana geçmiş olsun tabi.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 tesekkürler herkese valla. simdide doktordan geldim yürüyerek gittim ama parmak kırık diyilmis hehe. its a good day to die =)[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: Delanoresse, 16 Ekim 2004 16:27 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 16 Ekim 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Abi bu dünyada en kötü şeylerden biri polisin eline düşmek, haklı o konuda valla. bende diyorum niye bu adamin agzi yuzu yamuluyo tost yerken, yururken kiritiyo hehe Hahaha lan asosyal herif, odaya dönüyom MSN de mesaj "Lan tost yerken ağzını kapa, bugün dorm da önümden geçtin." Hem ağzım da kapalıydı :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Kaish Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 kesin pakize suda bişiler yazar dikaktli bak gazeteye[signature][hline]İced Earth
Predator Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 lol dela geçmiş olsun bu arada[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki: fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır... Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör?
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 geçmiş olsun nerde oldu kaza[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 gecmiş olsun[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: YSidiousY, 16 Ekim 2004 19:44 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun nerde oldu kaza 1.levent peker sokak[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 geçmiş olsun.[signature][hline]öss nubisi hiç bitmeyen efsaneler MSN:[email protected]
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Geçmiş olsun :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
sheref Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: Silthanas, 16 Ekim 2004 14:49 tarihinde demiş ki: sen polis gormemi$sin daha.. al benden de o kadar.. bi gün taxicinin biri arkadan çarptı bana, polis cezayı bana yazmaya kalktı bende 2 telefonla işi bitirdim :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: sheref, 16 Ekim 2004 23:08 tarihinde demiş ki: said: Silthanas, 16 Ekim 2004 14:49 tarihinde demiş ki: sen polis gormemi$sin daha.. al benden de o kadar.. bi gün taxicinin biri arkadan çarptı bana, polis cezayı bana yazmaya kalktı bende 2 telefonla işi bitirdim :) cık cık ne güzel örnek oluyon :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Valla geçmiş olsun.. yandan yarmış taksici anladığım kadarıyla. kasko masko pek bişey girmicek di mi size?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Öne çıkan mesajlar