Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaza Yaptık...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dun okulda parmagımı sakatladım bugun doktora gidicektik. Sabah randevu almak ıcın baya bı tartısma cıktı sekreterle, neyse hallettik annem kardesımı dershaneden aldı eve bıraktı benı aldı gıdıyoruz yokustan hızla inen bi taksi çarptı bizim arabanın arka kapısının oraya. Neyse indik baktık taksici efendi çıktı bişey demedi bende suc pardon falan dedi ya da beni görünce korktu:P Neyse sora bi minübüs geldi mercedes iste bi baktık icinden bi kadın indi. kim sizce? pakize suda! haha. taksiciye döndü arabadan hic anlamam ama bütün suc senin dedi falan annemle konustular sora annesi onun orda oturuyomus sanırım onu aldı gitti. İşte o arada polisi bekliyoruz aramışız falan babamı da aradık o da gelicek. aa annem ruhsatı evde unutmus! babamı aradım tekrar ruhsatı aldı geldi. alkol muaynesi yapılıcak adam üfledi alkol yok. annem üflüyo nefesi yetmiyo 2-3 kere üfledi olmadı polis bosver ya ne alkolü olucak dedi vazgecti :-P eve gıdıcez lastik yırtılıcak nerdeyse göçük sürtüyo falan eve kadar yürüdük babamla annem yavas yavas götürdü arabayı.. neyse yani cana gelicegine mala gelsin. polisler cidden çok yardımcılar yani işimi bitireyimde gideyim havasında degillerdi. acıkcası güzeldi ya ne bilim farklı bişey oldu sinirim bozulacagına anlatıcak biseyim oldugu icin böle bi sevindim :-P[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..

çiptek
Mesaj tarihi:
hahaha ilginç ya
bu arada:

cenabet derler senin gibilere böle zamanlarda :D bu kadar seyde üst üste gelmez ki...[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 16 Ekim 2004 14:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
cok gecmıs olsun iyiki size bişi olmamıs...[signature][hline]because I am broken
when I am open
I don't feel lights
when you go away...
amy lee & seether
Mesaj tarihi:
said:
eagle_dnz, 16 Ekim 2004 14:51 tarihinde demiş ki:

cenabet derler senin gibilere böle zamanlarda :D bu kadar seyde üst üste gelmez ki...

özellikle pakize suda... :)
geçmiş olsun çiptekim
Mesaj tarihi:
Abi bu dünyada en kötü şeylerden biri polisin eline düşmek, haklı o konuda valla.

Sen de ne bozuyon lan parmağını? 2 dakka otursan tepişmeden, kaza falan olmıcaktı![signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Mesaj tarihi:
Geçmiş olsun...[signature][hline]XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki:
Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu...
Mesaj tarihi:
said:
Delanoresse, 16 Ekim 2004 16:27 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 16 Ekim 2004 15:56 tarihinde demiş ki:
Abi bu dünyada en kötü şeylerden biri polisin eline düşmek, haklı o konuda valla.

bende diyorum niye bu adamin agzi yuzu yamuluyo tost yerken, yururken kiritiyo hehe

Hahaha lan asosyal herif, odaya dönüyom MSN de mesaj "Lan tost yerken ağzını kapa, bugün dorm da önümden geçtin."
Hem ağzım da kapalıydı :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Mesaj tarihi:
lol dela

geçmiş olsun bu arada[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki:
fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır...
Mirage Icq'da demiş ki:
Predator (10:17 PM) :
terminale gittim çok iyi bir film ya
Mirage (10:17 PM) :
terminalör?
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 16 Ekim 2004 23:08 tarihinde demiş ki:
said:
Silthanas, 16 Ekim 2004 14:49 tarihinde demiş ki:
sen polis gormemi$sin daha..

al benden de o kadar..
bi gün taxicinin biri arkadan çarptı bana, polis cezayı bana yazmaya kalktı bende 2 telefonla işi bitirdim :)

cık cık ne güzel örnek oluyon :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır....
Me
  • Yeni Oluştur...